İş yerinde yatay mobbing

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
arkadaşlar merhaba, ya ben geçmişte bir olay yaşadım ondan sonra başka ülkeye yüksek lisansa geldim. Olay şu ki yöneticilerimden memnun olduğum halde aynı düzeyde çalışan ama benden 15 yaş büyük kadınlar özel hayat üzerinden (bekar olduğum için) mobbing yaptı daha doğrusu Arkadan iş çevirmişler çok sonra haberim oldu. Açıkçası bunun intikamını almak isterim, ne yapmamı önerirsiniz ? İnsanlar kötülük cezalandırılmağı için çok rahatlar.

arkadaşlar merhaba, ya ben geçmişte bir olay yaşadım ondan sonra başka ülkeye yüksek lisansa geldim. Olay şu ki yöneticilerimden memnun olduğum halde aynı düzeyde çalışan ama benden 15 yaş büyük kadınlar özel hayat üzerinden (bekar olduğum için) mobbing yaptı daha doğrusu Arkadan iş çevirmişler çok sonra haberim oldu. Açıkçası bunun intikamını almak isterim, ne yapmamı önerirsiniz ? İnsanlar kötülük cezalandırılmağı için çok rahatlar.
Sizmi cezalandiicaksiniz ?? Pardon ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak yada pelo gibimi gozukuyoruz ordan??

Dilini kopar bi daha konuşamasın kökten çözüm :KK53:

onlar kötü siz de mi kötü olcaksınız?
onlar balkondan atlasa siz de mi atlayacaksanız? hey Allahım ya bırakın bu işleri:işsiz:

Allaha havale edin. beddua bile etmeye değmez.

heeee teşekkürler :)

onların anladığı dil neyse onu uygula derim

ulu orta bana bakın diye başlayıp ayağınızı denk alın sizi uyarıyorum diye bitirebilirsin :p
Ya sağlam can yakacağım da , iş yerindekilere neyse evli veya bekar olması ... Kadın kendi eğitimi ile benimkini kıyaslayıp durduğu için böyle bir yola başvurmuş da Can yakacağım yani başka yolu yok, yabancı ülkelerde direkt işten atlıyor böyle kadınlar bizde düzgün iş yapanlar kıyıda köşede eziliyor saçmalık.

Back
X