- Konu Sahibi ArtemisAsigi
Uni. De akademisyen misiniz? Oyleyse eski in intikamini almak yerine yeni geleceklere hazirlikli olun derim. Uni de calisipta mutluyum ben isimden diyen insanlarin sayisi cok az.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar gibi davranmak seni onlar gibi yapacak. Sen de böyle bir insan mı olmak istersin?arkadaşlar merhaba, ya ben geçmişte bir olay yaşadım ondan sonra başka ülkeye yüksek lisansa geldim. Olay şu ki yöneticilerimden memnun olduğum halde aynı düzeyde çalışan ama benden 15 yaş büyük kadınlar özel hayat üzerinden (bekar olduğum için) mobbing yaptı daha doğrusu Arkadan iş çevirmişler çok sonra haberim oldu. Açıkçası bunun intikamını almak isterim, ne yapmamı önerirsiniz ? İnsanlar kötülük cezalandırılmağı için çok rahatlar.
Yurtdışında yüksek lisans öğrencisiyim de Türkiye’deki işimdi bu, yani özel hayatımda tamamen akışı değiştirmişler , napmak lazım ?Uni. De akademisyen misiniz? Oyleyse eski in intikamini almak yerine yeni geleceklere hazirlikli olun derim. Uni de calisipta mutluyum ben isimden diyen insanlarin sayisi cok az.
Cezalandırılmaları lazım yoksa devam ediyorlarOnlar gibi davranmak seni onlar gibi yapacak. Sen de böyle bir insan mı olmak istersin?
Peki biraz detay verir misiniz yaşadığınız olay ile ilgiliCezalandırılmaları lazım yoksa devam ediyorlar
Merhaba okul değil iş yeri, tam açıklamak istemiyorum kimliğim öğrenilmesin adına ama benim için önemli bir konuydu ve çok üzüldüm , sürekli bi kuyu kazma çabası var Türkiye’de nedenini anlamıyorum ..Olayı tam kavrayamadım sizin arkanızdan dedikodu mu yapmışlar? Sizin hayatınızı ne şekilde etkiledi yaptıkları? Türkiye ye dönecek misiniz yine aynı okula. Dönmeyecekseniz umrunuzda olmasın derim. İletiliminizi kesin yeni hayatınıza odaklanın. Ha eger dönecekseniz aynı okula o zaman yine zorunlu haller dışında iletişimde olmayın.
Beni seven biriyle aramı bozmuşlar diyeyim yalan yanlış bilgilerlePeki biraz detay verir misiniz yaşadığınız olay ile ilgili
Özel hayatla alakalı bir konu biriyle aramı bozdular daha açamam tanınmamak adınaTam olarak ne yaptı/ yaptılar?
Yatay enine boyuna her türlü mobinge maruz kalmış biri olarak diyorum ki intikam alınamıyorAlalım gitsin Ya ülke bunlar yüzünden battı herkes birbirinin kuyusunu kaza kaza ekonomi malum![]()
Ya mobbing çok saçma değil mi ? Ülkede çok yaygınYatay enine boyuna her türlü mobinge maruz kalmış biri olarak diyorum ki intikam alınamıyor
Zamana bırakılıyor zira herşey ortaya çıkıyor
Sorsan herkes saçma derYa mobbing çok saçma değil mi ? Ülkede çok yaygın