Nasil kovdurucamsen de onları yıldır ve kovdur kendini tazminat kazan
Banada aynen dediğin gibi yapıldı, yapılan yanlışları düzeltiyorum diye işlerine gelmedi yıldırma uygulandı tamda o ara şehir dışına çıkmam gerekiyordu çabalamadım ve çıktım. Dayanabildiğin kadar dayan onlar çıkarsın.
Kavga et
Patrona dalaş işini geri iste.
Bu durumu belgeleyebiliyorsanız ve şahitlerle destekleyebiliyorsanız mobbing davası açın
hangi durumlarda çıkarırlar napmam lazım kafam o kadar karışıkki(
herkes herkesin işini bilcekmiş bunu söyledi
nasıl belgeleyebilirim ve davada sonuç ne çıkar?
Herkes herkesin işini bilecekmiş diye bir şey yok öncelikle. Sizin sözleşmenizde iş tanımınız belli değil mi? O tanımın dışında iş yaptıramaz. Ve çalışma koşullarınızı sizin yazılı izniniz olmadan değiştiremez.
Eğer ortada sözlü hakaret varsa şahit bulursunuz. Email yoluyla söylenen şeyler varsa onlar zaten kanıt sayılır.
sözlü hakaret yok
iş tanımımda ne olarak geçiyor açıkçası bilmiyorum
ben ilk olarak başka bi bölümde başlamıştım daha sonra buraya geçtim
şimdi o başladığım bölüme aldılar beni
İşe başlarken imzaladığınız sözleşmenin bir nüshası da sizde olmalı. İş tanımınız orada yazar. Görev değişikliği yapıldığı zaman da sözleşmeniz tekrar düzenlenmeliydi.
öyle bişey verdiklerini inanın hatırlamıyorum. böyle şeylerle karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim aslında bi işyerinde
Siz bence hemen iş hukukunda uzman bir avukatla görüşün. Patronunuz sizi usulsüz çalıştırıyor.
sen de atar gider yap ... ekstra işi yapamam de yazılı değil ama sözlü de şahitin olamsın...Nasil kovdurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?