- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Sizi başka bir yere kendi işi için götürmüyorsa neden yakıtt yardımcı olmasını özellikle istiyorsunuz anlamadım?. Zaten yolunuzun üstüymüş.
Ablayı istemiyorsanız birkaç kere bahane uydurun götürmeyin. ağız burun eğin. Anlayacaktır.
ben bu işler böyle ilerliyor diye biliyorum..
Ya zaten aynı yöne gidiyorsunuz ekstra bir benzin harcamanız yok bu yüzden yakıt işini düşünmeniz saçma degilmi?
Yardımlaşmak ne güzel şey..sevaba giriyorsunuz vesvese yapıp içinizi kötü duygularla doldurmayın.
Yaptığıniz bütün iyilikler karşınıza çıkacak birgün unutmayın
Şimdi siz yakıt parası vermiyor diye mi rahatsızsiniz yoksa tek başına yolculuk yapamadığınız için mi. Ben anlamadım. Ona gore bu fikir verecegim
Söyleyin o zaman rahatsız oluyorum benimle geleceksen sadece sus müzik dinleyelim yoksa dikkatim dağılıyor yola konsantre olamıyorum vs diyinaslında valla bu yüzden kızım yapma ne olacak diyorum. sonra o iş yorgunluğuyla bu abla bir başlıyor yok şu şöyle olmuş bu böyle olmuş darlanıyorum..
Bilmiyorum, yolumu onun için değiştirsem böyle bir beklentiye girebilirdim; ama zaten yolumun üstündeyse girmezdim herhalde.
Zaten yolunuzun üstü, kadın da dar gelirliyse yapın gitsin iyilikten zarar gelmez.
Kadının maddiyatı var ama avantacı bir tip diyorsanız o fena.
Öte yandan siz de haklısınız iş çıkışı insanın kafası kazan oluyor tek başına kalmak istiyor.
Bilemedim
Ben olsam çok samimi olmadığım kişilerle her gün yolculuk yapmak istemezdim.
Arkadaşlar yardım etmesine gerek yok demiş tamam her gün dolmuş parası gibi para vermesin ama bir yemek ısmarlasın bir gün benzinciye git de biraz benzin alayım sana desin ister insan. Bunun sadece yol üstü bırakıver ile alakası yok. Araba alırken ve arabayla yolculuk yaparken insanlar farklı konfor beklentileri içinde oluyor. Ben sizi anladım. Yol yakın samimi arkadaşla zevklidir ve bu tarz destekleri anca yakın arkadaş der ya da insan yakın arkadaşından bekler.
Arabası olan kişiler servis çekmek zorunda değil.
O samimiyette değilseniz, bir süre başka yere uğrama yolu uzatma alışveriş yapıp onu bekletme gibi şeyler deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?