- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Sorun para vermemesi mi yalnız yolculuk yapmak istemeniz mi?
Yakıt işi neden saçma olsun ki? Blabla'ya açsa arabasını para kazanirdi sonuçta :)artık insanlar a noktasından b noktasına giderken arabalarına insan alıp yakıt parasını çıkarıyorlar. Düzenli olarak açanlar bile var her sabah aynı yere ise giden...
Ben de istemezdim , hep peşine takilan insan...bu işlerin bile bir kuralı var. Ayni sokakta bile otursan 'gel seni de gotureyim' demediği surece teklif edilmemeli bence.
Benim iş yerinde de bir abi vardı,motoru olan. Benim evim yolunun üstünde.
Hep aynı saatte çıkardık ,kırk yılda bie 'gel seni götüreyim' derdi. Mutlu mutlu giderdim. Ama onun dışında hiç de demedim, 'abi eve mi? Beni de Osmanbey'e tükürsene' diye :)
Acik açık konuşmak en doğrusu. Ha konuşamiyorsan 'is çıkışı spora gidiyorum ben artik' deyip ayağını kesebilirsin.
öncelik yalnız yolculuk yapamayışım zaten ben 250 tl benzin yakıyorum kadın verse verse ne kadar verebilir, bir üyeye daha yazdım bu olaylar biraz yarım elma gönül alma hesabı.. ha ama ben olsaydım birisi beni götürse parasını veririm
siz zaten her gün o yolu gitmiyor musunuz neden yakıt parasına takıldınız? yani o kadını alsanız da almasanız da o yol gidilecek ben mi çok sevgi kelebeği gibi oldum şu an bilemiyorum.
hayırlı günler..
bizim iş yerinde bir ablamız var aynı bölge de oturuyoruz ben arabayla gidip geldiğim için akşamları benim götürmemi istiyor ama ben istemiyorum. sebebi de bizim bu abla kızlarına kıyamaz, kendi işi için kızları bir yere giderlerse dolmuş paralarını verir falan. burada da okudum eğer birileri arabasını kullanıyorsa diğer binen kişi en azından küçük bir miktar yakıtta yardımcı oluyor.
bir de normal bir aile değil, sürekli bir sorun bir problem ve yol boyunca bunlardan bahsediyor, ben müziğe ses verdikçe o da sesini yükseltip bağıra bağıra anlatıyor.. bense yolda sakin sakin müziğimi dinleyerek gitmek istiyorum.. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? zaten sürekli eve gidecek bile olsam eve gitmiyorum diyorum ama kadının tavrı rahatsız ediyor
tabi ki o yol gidilecek ama yalnız gidilecek arada ki fark bu
Bende de vardı böyle bir arkadaş.
Tüm yol boyunca işyeri dedikodusu yapıyordu..
Bir süre sonra görev haline geldi onu götürmek..
insan işten çıkınca bir sakinlik istiyor.
Araba kullanmak keyifken işkence haline geliyor bende..
Bence her ikisi de. Bu tantanaya katlanacaksam tesellisi olsun diye düşünüyor.Şimdi siz yakıt parası vermiyor diye mi rahatsızsiniz yoksa tek başına yolculuk yapamadığınız için mi. Ben anlamadım. Ona gore bu fikir verecegim
Beni de bir süredir iş arkadaşım bırakıyor, yollarının üstü evim, acaba onlarda böyle para meselesi düşünüyor mu diye takıldım yazdıklarınızdan sonra. Kendileri çağırıyor, yoksa gitmem zaten. Hatta onlara sıkıntı olmasın diye anayolda bıraktırıyorum kendim yürüyorum.
Kendimi bedavacı gördüm şu an
ben bu işler böyle ilerliyor diye biliyorum..
sayfalardır para meselesini yazıyosunuz ama asıl sorununuz yalnız gidememek mi onu bir anlasam?
eğer yalnız gitmeyi tercih ediyorsanız ki bu en doğal hakkınız, bunu bir şekilde kadına söyleyin
aslında söyledim diğer üyelere herşeyden önemlisi yalnız kalamamak çünkü günün yorgunluğunu atabileceğim tek an o 20 dk lık yol..
Iyi de yolunun üstündeymiş.
Sanki ters istikamette 100 km götürüyorsun.
Iyilik yapmaktan bu kadar korkmayın ya pes valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?