- 10 Nisan 2014
- 43.362
- 115.592
- 798
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
her konuda insanlar karşısındakini kullanmak istiyor maalesef .anlıyoruz aslında herşeyı ama onlar gibi yapıp yuzlerıne vuramıyoruz.arkadasın da komşunun da akrabanın da uyanıklıklarından valla gına geldi ama yalnızda yaşanmıyor çözüm bulamadım ben bunca yıldırCanim insanlik kalmadi ki yapilan iyilikler degere binsin. Gercekten insan evladi diyebilecegimiz cok az kisi kaldi. Uyaniklar cok. Ben de zamaninda universite staji yapiyordum orda da bir abla vardi her dk basimi utuluyordu esinin dedikodusu is yerinin dedikodusu vs vs bana az cok yardimci oluyor diye seni yemege gotureyim dedim ayyy demez olaydim her seyi sildi supurdu sonucta karsisindaki bir ogrenciydi. O yuzden insanlarin uyanikliklarindan nefret ediyorum.
hanımlar günaydın, bir başka konumda kedimle ilgili apartmanda sorun yaşadığımı yazıp topa tutulmuştumapartman görevlisinin kedime zarar verme tehditinden sonra orada kalmak istemedik ve apar topar taşındık. bu durumda abla da benimle gelemiyor artık :)
Hayırlısı olmuş. Kedinizle ilgili konuyu bilmesem de üzüldüm ama neyseki taşınmışsınız.
lololoooooooooohanımlar günaydın, bir başka konumda kedimle ilgili apartmanda sorun yaşadığımı yazıp topa tutulmuştumapartman görevlisinin kedime zarar verme tehditinden sonra orada kalmak istemedik ve apar topar taşındık. bu durumda abla da benimle gelemiyor artık :)
Sürekli sizinle gidip geliyorsa yol parasının yarısını verir. Benim gördüğüm örnekler hep bu şekilde küçük bir miktar falan değil yani. Ayrıca ben söylemeden aa ben de seninle geleyim deyip her gün bunu adet edinen fırsatçı insanlardan da hiç hoşlanmam açıkçası. Oldu herkesi toplayın madem iş yerinde sizin bölgede oturan. İyilik yapacaksam da zoraki olmaz bu istersem yaparım.hayırlı günler..
bizim iş yerinde bir ablamız var aynı bölge de oturuyoruz ben arabayla gidip geldiğim için akşamları benim götürmemi istiyor ama ben istemiyorum. sebebi de bizim bu abla kızlarına kıyamaz, kendi işi için kızları bir yere giderlerse dolmuş paralarını verir falan. burada da okudum eğer birileri arabasını kullanıyorsa diğer binen kişi en azından küçük bir miktar yakıtta yardımcı oluyor.
bir de normal bir aile değil, sürekli bir sorun bir problem ve yol boyunca bunlardan bahsediyor, ben müziğe ses verdikçe o da sesini yükseltip bağıra bağıra anlatıyor.. bense yolda sakin sakin müziğimi dinleyerek gitmek istiyorum.. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? zaten sürekli eve gidecek bile olsam eve gitmiyorum diyorum ama kadının tavrı rahatsız ediyor
Sürekli sizinle gidip geliyorsa yol parasının yarısını verir. Benim gördüğüm örnekler hep bu şekilde küçük bir miktar falan değil yani. Ayrıca ben söylemeden aa ben de seninle geleyim deyip her gün bunu adet edinen fırsatçı insanlardan da hiç hoşlanmam açıkçası. Oldu herkesi toplayın madem iş yerinde sizin bölgede oturan. İyilik yapacaksam da zoraki olmaz bu istersem yaparım.
Neyse bir hükmü kalmamış zaten :)
ahhh çilem bitmiyorduuu :) kadın şimdi de bari dolmuşların gideceği yere kadar götür diyor
hee iyi bari :)hanımlar günaydın, bir başka konumda kedimle ilgili apartmanda sorun yaşadığımı yazıp topa tutulmuştumapartman görevlisinin kedime zarar verme tehditinden sonra orada kalmak istemedik ve apar topar taşındık. bu durumda abla da benimle gelemiyor artık :)
ordan da geçmiyorum diyin yaaaahhh çilem bitmiyorduuu :) kadın şimdi de bari dolmuşların gideceği yere kadar götür diyor
kadın sonuna kadar haklı ne küçük hesabı ee ozaman evımıze zaten kira veriyoruz yakıt parası elektrik su veriyoruz diye bir odasını arkadaşımıza verelim ne farkı var tövbe tövbe.bir arabanın ne kadar masrafı var biliyormusunuz sahibine eskimesi var yıllık bakımı var kazası var kaskosu vergisi var ayda bir iç dış yıkama masrafı var cam suyu bile masraf kışlık lastığı var.e bir zahmet kendi arabamızda istedığımız muzığı dinleyerek ya da kafa dinleyerek seyahat etme özgürlüğümüz de olsun.belediye otobüsü müyüzO binmese de binse de yakıt gidicek nihayetinde.
En sevmedigim şeylerden biri küçük hesaplar....
Istikamet ayni olduğu için yakıt parası verilmesini saçma buluyorum.kadın sonuna kadar haklı ne küçük hesabı ee ozaman evımıze zaten kira veriyoruz yakıt parası elektrik su veriyoruz diye bir odasını arkadaşımıza verelim ne farkı var tövbe tövbe.bir arabanın ne kadar masrafı var biliyormusunuz sahibine eskimesi var yıllık bakımı var kazası var kaskosu vergisi var ayda bir iç dış yıkama masrafı var cam suyu bile masraf kışlık lastığı var.e bir zahmet kendi arabamızda istedığımız muzığı dinleyerek ya da kafa dinleyerek seyahat etme özgürlüğümüz de olsun.belediye otobüsü müyüz
yakıt parası ıstenmesine ben de karşıyım hanımefendi.hafta da bır ıkı kez ben de kızımın arkadaşını ya da kendi arkadaşlarımı ama hergün hergün olmaz .siz verin arabanızın adresini plakasını size yonlendırelım o zaman ıstenmeyen yolcularımızı .madem bu kadar naif ve yardımseversinizIstikamet ayni olduğu için yakıt parası verilmesini saçma buluyorum.
Arabam var neye ne kadar gidiyor hepsini biliyorum.
Sizin düşünceniz sizi bağlar tekrar söylüyorum ince hesaplar bana göre değil.......
Huyum kurusunyakıt parası ıstenmesine ben de karşıyım hanımefendi.hafta da bır ıkı kez ben de kızımın arkadaşını ya da kendi arkadaşlarımı ama hergün hergün olmaz .siz verin arabanızın adresini plakasını size yonlendırelım o zaman ıstenmeyen yolcularımızı .madem bu kadar naif ve yardımseversiniz
size kızmadım kırdıysam özür ama bir aylık komşu oğlunu okula taşımanın faturasını size söyleyeyım bana:ön yolcu koltuğunun arka derısınde 30 ar santımlık 2 çizik.çantası yaptı.artı arabam park yerındeyken aynı çocuğun onu hem sallaması hem de çivi gibi birşeyle çizmesi sonucu arka tamponda kocaman 3 çizik.bunu yapan 10 yaşında ..başka komşununda lastıklerının havasını ındırmeye çalışmışHuyum kurusun
Iyi aksamlar.
aynen öyle saçımı kendim boyayıp yakıt alıyorum bazen arabama bir evde 2 araba var artık .eşimden utanıyorum bazen bakımı geldi yakıtı bitti demeye.kendi masrafımdan kısıp oduyorum.Siz bırakmasanız o kişi dolmuş parası verip gidecek ve bu yüzden açlıktan ölmeyecek değil mi? Bana gurursuzluk gibi geliyor birilerine maddi olarak yapışmak. Ne münasebet. Yeri geliyor diğer harcamalarımızdan kesip yakıt alıyoruz. Niye birilerini taşıyalım ki? İyi niyetinden bir iki kere bunu yaptın diye üzerinize vazife olamaz. Yol masrafını paylaşmayı istemek hakkınız. Beni de çok rahatsız eder böyle bir sorumsuzluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?