İŞ YERİNDEKİ ABLA

Tamamını okumadım ama genelde çok garip mesajlar gördüm. Zaten yolunun üstü diye insanlar otobüse minibüse para vermiyor sanırım. Yolunun üstü diye benzini ekstra yakmıyor nasıl olsa

Bu işler bellidir. Karşılığını verir. Arabadan inerken 3 TL olmaz bunun karşılığı. Ay sonu ya 100 TL falan verir, ya güzel bir hediye alır, altta kalmaz. Kalınmamalı. Baştan konuşmak en temizi ama o geçildiyse dediklerim olmalı. Yazısız kuralları bilmeyen insanlar oksijeni tüketmesin artık.

Sorun çok konuşması ise başım ağrıyor diye devamlı sustur.

Sorun götürmek istememense, çok normal, devamlı bahane bul. Annemleri alıcam yoldan araçta yer yok, o yöne gitmiyorum, avmde işim var,spora gidiyorum.

Hiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?
Otobüs minibüs derdi çekmiyorlar, taksi ile gider gibi daha geç çıkıp daha erken ece variyorlar ise bari dolmuş minibüs parasını teklif edebilirler. Bir-iki seferlik şeyler için tabiki eline yapışmaz ama düzenli olmuş bir iş için karşı taraf bu kadar fayda görürken maliyetler paylaşılmali.

ya anlıyorsunuz demi insan sürekli zaten beklemez ama uzun süre binince bir jest bekler, yarım elma gönül alma hesabı.. hani onu geçtim bari sussa yolda
Susmak ne kelime! Sevgilisiyle yol boyunca facetime dam konuşurlardı onların konuşmalarını saçma sapan kavgalarını dinlemek zorunda kalırdım.Ben müziği açardım duyamıyorum konuştuğunu diyip kısardı.Nası gıcık olurdum anlatamam.Git evinde konuş yani hayret birşey ! Neyse şimdi küstük de rahatım ohhhh misss

Valahi en iyisini yapıyorsunuz kimse kusura bakmasın kimse kimseyi taşımak zorunda değil.Boşverin aldırmayın devam

İs cikisi Spora gidicem bundan sonra deyin bence mantıklı. Gideceğim güzergahta değil dersiniz. Böyle böyle uzaklastirin madem size bir yardımı yok enayi gözü ile bakıyor.

B n olsam artık seni götremem derdim açık açık.

en başta kendi kendime sorun olmaz demiştim ondan hep.. ben ne bileyim kadın hiç susmayacak.. zaten kaç gündür hep bahanem var..

gerçekten kendimle çok savaştım ama ne bileyim ya artık istemiyorum kadını..

[/QUOTE="Gelinlerce, post: 57742716, member: 864821"]evladına bile yük olmak istemiyorsa başkasının evladına yük olmak neden? benim annem de bana kıyamıyor[/QUOTE]
bu arada götürmek istememekte haklısınız

konu sahibiii huuuu huuu ne yaptınız?istenmeyen araba misafirinizden kurtuldunuz mu.ben bugün son götürdüm ama başka komşuyu kahveye cağırdı ona söyleyecekti şimdi de pess etmiyorlarrrrr

konu sahibiii huuuu huuu ne yaptınız?istenmeyen araba misafirinizden kurtuldunuz mu.ben bugün son götürdüm ama başka komşuyu kahveye cağırdı ona söyleyecekti şimdi de pess etmiyorlarrrrr

vallaha dünde götürmedim.. kadının zihniyeti çok kötü daha yeni sılanın ahmet kuraldan dayak yemesini konuşuyoruz dönmüşte yesin ellerine sağlık biz az yemedik o da yesin diyo şoklardayım valla..

muhtemelen bugün de anneme gideceğimi söylerim, keşke anlasa o da artık. kaç gündür nasıl rahatım anlatamam

abla dayak yiye yiye beyin zarı hasar görmüş

ona sıla dan bir şarkı açsaydın dinleye dinleye giderdiniz

abla dayak yiye yiye beyin zarı hasar görmüş

ona sıla dan bir şarkı açsaydın dinleye dinleye giderdiniz

abla şaşırmış inanın ki.. bir insan nasıl böyle bir şey söyler? demek ki ben dayak yesem bana da bir şey olmaz bende yedim diyecek... yazık

Götürmek istememekte haklısınız valla. Ben toplu taşımayla yolculuk yapıyorum ama yolda kulakligi takıp muzik dinlemek günün en sevdiğim kısımlarından biri. Yanımda biri olursa konusmaktan hoşlanmıyorum mesela hele ki her gun her gun olursa. Zaten bütün gün kafa patlatıyorum. Eve gidip gelirken bari kafamı dinleyim

Eşim işe aracımızla gidip geliyor.
Yolunun üzerinde olan kişiler rica ettiğinde bırakıyor.
Ve hiç birinden benzin parası almadı.
Yakıt parası vermek gibi zorunluluk yok ki! Nereden çıktı yakıt parası verecek gibi bi zorunluluk.
He sevmezsiniz götürmek istemezsiniz anlarım.
Aracınıza almak istemiyorsanız bahaneler bulun yada kibarca söyleyin.

rica ettiğinde demişsiniz, sanırım her gün bırakmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…