- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
iyi de kadın zaten dır dır konuşuyor rahatsız ediyor. Bir de bedava taşısın mıHiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?
Otobüs minibüs derdi çekmiyorlar, taksi ile gider gibi daha geç çıkıp daha erken ece variyorlar ise bari dolmuş minibüs parasını teklif edebilirler. Bir-iki seferlik şeyler için tabiki eline yapışmaz ama düzenli olmuş bir iş için karşı taraf bu kadar fayda görürken maliyetler paylaşılmali.Hiç kimseye Allah rızası için yardım etmez misiniz? Neden benzin parası versin? Araçta iki kişi gidince daha mı çok yakıt gidiyor?
Susmak ne kelime! Sevgilisiyle yol boyunca facetime dam konuşurlardı onların konuşmalarını saçma sapan kavgalarını dinlemek zorunda kalırdım.Ben müziği açardım duyamıyorum konuştuğunu diyip kısardı.Nası gıcık olurdum anlatamam.Git evinde konuş yani hayret birşey ! Neyse şimdi küstük de rahatım ohhhh misssya anlıyorsunuz demi insan sürekli zaten beklemez ama uzun süre binince bir jest bekler, yarım elma gönül alma hesabı.. hani onu geçtim bari sussa yolda
Valahi en iyisini yapıyorsunuz kimse kusura bakmasın kimse kimseyi taşımak zorunda değil.Boşverin aldırmayın devambenim önkoltuğun arka kısmında kocaman 3 çizik var artık taşıdığım çocuğun çantası yaptı ee ben ne yapayım.bugün dedim bu son artık götürmeyeceğim bir kaçsaat once apartmanda karşılaştık valla tavırlıydı suratı .arabama c plaka alayım bari iyice servis sanıyorlar ya artık puha haaa
Tamamını okumadım ama genelde çok garip mesajlar gördüm. Zaten yolunun üstü diye insanlar otobüse minibüse para vermiyor sanırım. Yolunun üstü diye benzini ekstra yakmıyor nasıl olsa
Bu işler bellidir. Karşılığını verir. Arabadan inerken 3 TL olmaz bunun karşılığı. Ay sonu ya 100 TL falan verir, ya güzel bir hediye alır, altta kalmaz. Kalınmamalı. Baştan konuşmak en temizi ama o geçildiyse dediklerim olmalı. Yazısız kuralları bilmeyen insanlar oksijeni tüketmesin artık.
Sorun çok konuşması ise başım ağrıyor diye devamlı sustur.
Sorun götürmek istememense, çok normal, devamlı bahane bul. Annemleri alıcam yoldan araçta yer yok, o yöne gitmiyorum, avmde işim var,spora gidiyorum.
İyi birisisin... Kalbindeki iyilik kredisini hakedenlere kullan.... Allah rızası için yapacağın işlerde kullan... Bu kadın da başının çaresine baksın... Sonuçta aciz değil aç değil açıkta değil
Saçma bi empati yapıyosunuz bence o mantıkla patronumuzda kendi evladına kıyamıyor o zaman bize ekstra işler vermesinevladına bile yük olmak istemiyorsa başkasının evladına yük olmak neden? benim annem de bana kıyamıyor
Saçma bi empati yapıyosunuz bence o mantıkla patronumuzda kendi evladına kıyamıyor o zaman bize ekstra işler vermesin
konu sahibiii huuuu huuu ne yaptınız?istenmeyen araba misafirinizden kurtuldunuz mu.ben bugün son götürdüm ama başka komşuyu kahveye cağırdı ona söyleyecekti şimdi de pess etmiyorlarrrrr
vallaha dünde götürmedim.. kadının zihniyeti çok kötü daha yeni sılanın ahmet kuraldan dayak yemesini konuşuyoruz dönmüşte yesin ellerine sağlık biz az yemedik o da yesin diyoşoklardayım valla..
muhtemelen bugün de anneme gideceğimi söylerim, keşke anlasa o da artık. kaç gündür nasıl rahatım anlatamam
abla dayak yiye yiye beyin zarı hasar görmüş
ona sıla dan bir şarkı açsaydın dinleye dinleye giderdiniz
Eşim işe aracımızla gidip geliyor.hayırlı günler..
bizim iş yerinde bir ablamız var aynı bölge de oturuyoruz ben arabayla gidip geldiğim için akşamları benim götürmemi istiyor ama ben istemiyorum. sebebi de bizim bu abla kızlarına kıyamaz, kendi işi için kızları bir yere giderlerse dolmuş paralarını verir falan. burada da okudum eğer birileri arabasını kullanıyorsa diğer binen kişi en azından küçük bir miktar yakıtta yardımcı oluyor.
bir de normal bir aile değil, sürekli bir sorun bir problem ve yol boyunca bunlardan bahsediyor, ben müziğe ses verdikçe o da sesini yükseltip bağıra bağıra anlatıyor.. bense yolda sakin sakin müziğimi dinleyerek gitmek istiyorum.. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? zaten sürekli eve gidecek bile olsam eve gitmiyorum diyorum ama kadının tavrı rahatsız ediyor
Eşim işe aracımızla gidip geliyor.
Yolunun üzerinde olan kişiler rica ettiğinde bırakıyor.
Ve hiç birinden benzin parası almadı.
Yakıt parası vermek gibi zorunluluk yok ki! Nereden çıktı yakıt parası verecek gibi bi zorunluluk.
He sevmezsiniz götürmek istemezsiniz anlarım.
Aracınıza almak istemiyorsanız bahaneler bulun yada kibarca söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?