İŞ YERİNDEKİ ABLA

yani yakıt parası isteyende var ama açık açık söylüyorlar onun demesini beklemeyin madem isteyin sizde. ama ben şahsen yolumun üstündekinden para falan almam sonuçta yön değişmiyor. bende gidiyorum bi kuruş almıyorlar bi kere teklif ettm nasıl kızdılar yanii .. sevap işlerdiniz yanlış düşünüyosunuz gibi geldi. istemiyorsanızda başka yerde işm var diyip bahane edin oda anlar

valla kime desem garipseyerek bakıyo
alıştım ben ama
kalbimi kötüye yormak istemiyorum
bişey desem ben suçlu olurum
içimden neler geçiyoda

Ya sizin konudan sonra bende iyice tedirginlik oluştu ama beni eve bırakan arkadaş her gün yanıma geliyor çağırıyor ama artık çok çekinerek biniyorum, çağırınca da gelmem denmez ki yanlış anlar

:) Yakınsınızdır sorun olmuyordur, anlaşıyorsunuzdur. küçük bir hediye alıp verebilirsiniz en azından o da mutlu olur :)

off ne kadar kötü kalpli insanlar var. ben lisedeyken bazı akşamlar etütten çıkınca geç oluyordu o zaman hocam teklif ediyordu gel seni eve bırakayım karanlıkta gitme diye, adamı hatırladıkça dua ediyorum mesela. ne var yani yolunuzun üstündeyken bırakıverseniz?

Biri bana böyle iyilik yapacaksa hiç yapmasın valla. Birine iyiliği ya tam yapın ya hiç yapmayın.

Biri bana böyle iyilik yapacaksa hiç yapmasın valla. Birine iyiliği ya tam yapın ya hiç yapmayın.

Yalnız ben gel gidelim edelim demedim. en başında kendisi aynı yerdeymişiz çok sevindim beni de bırakırsın dedi.. ben iyiliğimi farklı şekiller de yapıyorum

Ya yazmayayım dedim yene duramadım konu sahibi bence de gayet haklı yahu eğer kadın biraz ince düşünceli olsa bir tebessüm eder biraz susar kaldıki müzik açıyorsa birde yüksek sesle sus anla yani değilmi çok zahmet oldu kızım de bir teşekkür et kusura bakmayında insan bekliyor kadın o çok rahat mazot konusuna gelince nezaketende olsa teklif edebilir ayrıca maddi durumları da çok iyiymiş bu karşı tarafı kullanmak başka bir şey değil.

Benim normalde kendi aracım var. Bir kaç sefer eşim aldı aracı ben iş yerinden bir abiyle gelip akşam bir kaç sefer bir ablayla döndüm yol üstünde indim. Çünkü abinin kursu vardı akşam. Kadın hamileyim diye 2 sefer evime bıraktı ki beş yüz metre felan fazla gitti.Sonrasında 2 sefer felan da yolda indim. Markete uğrayacağım diye. Bir kere başka yere gideceğim dedi bana. Sonrada bir daha gitmedim onunla belki gerçekten başka yere gidecekti bilemem ama ben bir daha sormadım.Hamile olmasam hiçte sormazdım. Çünkü dolmuştan inince yürüme mesafesi baya fazla oluyor.Sonuçta insan biraz kendide bir şeylerden anlamalı insanın :)

Herkes nolacak yolunuzun ustu demis ama bence sinirlenmekte haklisiniz.arabaniz var diye kimseye servis cekmek zorunda degilsiniz.bence haftalik yada aylik benzin parasi vermesi gerekir.ne munasrbet canm arabayi o evine rahat gitsin diyemi aldiniz.ee ayni yoldan gecen 5 kusi daha olsaydi onlaridami birakacaktiniz nede olsa yolunuzun ustu diye.
Ben sahsen o bayanin yerinde olsam sen zorkasan bile binmezdim.binsem bile aylik bi ucret odiyim diye teklif eder almasan bile zorla verirdim yoksa binmezdim bidahakine.olurmu oyle sey.cok sacma

Komsudan internet kullaniyorsun yari parasini veriyorsun mesela sonucta sinirsiz ve o hep ayni parayi odeyecek dimi? Bu isde ona benziyor az yesinde kendine bi sofor tutsun ne munasebet bide cenesini cekiyormussunuz haklisiniz bence...

Ne arabam var ne de herhangi birinin aracıyla bir yere bırakılıyorum. Yani konunun üzerime alınacağım hiçbir yeri olmadan yorumluyorum. Aynı yere gidiyorsunuz diye hiç kimseyi götürmek zorunda değilsiniz. İçinizden gelerek yapılan şey iyiliktir işkence çekilerek yapılan şey değil. İyilik gören de anlayışlı olmak zorundadır. Merak etmeyin her şeyi çok güzel anliyordur da arsızlığa vurup işini gördürüyordur. Hayatınızda asla vakit geçirmeyeceğiniz bir zihniyetle neden aynı araca tıkılıp bir de bunları dinlemek zorunda kalıyorsunuz.
Ayrıca sürekli aynı yöne gidiliyorsa benzin parası teklif de edilir alınır da. Nasılsa veriyorsunuz o olsa da olmasa da diye bir şey yok. Kızını düşünüyor beni neden düşünmüyor diyorsunuz ya siz nasılsa o benzini vereceksiniz diye umursamiyor. Servis muamelesi görüyorsanız servis ücreti de verilecek kusura bakmasin. Ama buradaki sorun para değil ki, muhabbetinden zevk aldığınız bir arkadaşınız olsa para aklınıza bile gelmeyecekti belli ki. Sorununuz uğruna iş değiştirilecek kadar büyük desem abartmış olmam bence. Çünkü açık konuşamıyor ya da bahane bulamiyorsunuz. Hiç aksatmadan her gün başka yerde işiniz olsun belki bir ay sonra anlar. Ya da spora gitmeseniz de gidiyorum diyin yalan olacak ama ne yapalim karşınızdaki anlayışsız.

Ben yol parasi konusunu cokta haksiz bulmadim acikcasi sahsim olarak ayni yol diye takip beklentide olmam (kisisel gorusun okur bu) ama sirketler cogunlukla yol parasini maasa ekleyip veya yola gore maas belirleyerek personel aliyor yani misal bu hanima +150 yol arabasi olan arkadasada +150 benzin gibi (rakami attim) simdi siz 150 ile iki kisi olup digerinin 150 sinin cebinde kalmasina ve yolculuk sirasindada sizi bunaltmasina gelirmiydiniz cogunlukla servis gibi yardimci olan arkadaslara bir meblag veriliyor aslinda denk gelirdim bana tuhaf gelmiyor

dedigim gibi paraya takilmam zaten sirket veriyor yol ayni yol diye ama insaniz hergunde birine gelemem ben bazen sakin kalmak konusmak istemeyebiliriz hakli buldum ben kisinin birsey almamasi ayri karsi tarafin bunu gorev gibi yuklemesi ayri olur

Birkac gun dolmus kullanin sizde sonrada guzergahim farkli diyin arada alip sogukta yagmurda
arada almayarak ortayi bulun Bunalip yarin kas goz yapaaniz kirilir kirmadan hafif mesafe iyidir

Burda da herkes artist kesilmis. Durumu benden iyi diyor siz de bu kadin kadar uyaniksaniz bilemem tabi. Neden birilerine ozel servis cekmek zorundayiz? Su devirde kimden fayda var? Tam tersi olsa o kadin eminim ki her gun eve goturmezdi ayrica dedikoducu insanlardan her zaman nefret etmisimdir ve yol boyu bu gunaha ortak olmak zorunda da degilim. Sen bakma burda ters ters cevap yazanlara emin ol ayni sey kendilerine yapilsa kiyameti koparirlardi...

benim okula bıraktığım 3 e giden komşu oğlu kızımı ittiği için arabaya bınerken ve artık bıktığım için götürmeyeceğim demiştim.çünkü arabamı parkta salladığını duydum başka çocuktan.bugün ne öğreneyim aynı çocuk o gün arabamı çizmiş bir de.çiziği görmüştüm ama başka araba vurup gitti herhalde demiştim.içim içimi yedi bütün gün sinirden iyilik yap kötuluk bul oldu bu aynen.annesine söylesem çirkeflik yapar eminim canım ıyıce sıkılır.ılk günlerde de çocuğun çantası on koltuğumun arkasındaki deriyi boydan boya çizmişti ona da canım sıkılmasına rağmen hadi kazadır demiştim.ama çocuk tam terbıyesızmış.artık soğuktan gebersede onunden gecıp gıdeceğim okula .başka ınsanlar da var okula bıraktırmak ısteyen fosur fosur sıgara içerler servis parasına geline vermemek için bın takla atıp arabası olanları kullanmaya kalkarlar

Canim insanlik kalmadi ki yapilan iyilikler degere binsin. Gercekten insan evladi diyebilecegimiz cok az kisi kaldi. Uyaniklar cok. Ben de zamaninda universite staji yapiyordum orda da bir abla vardi her dk basimi utuluyordu esinin dedikodusu is yerinin dedikodusu vs vs bana az cok yardimci oluyor diye seni yemege gotureyim dedim ayyy demez olaydim her seyi sildi supurdu sonucta karsisindaki bir ogrenciydi. O yuzden insanlarin uyanikliklarindan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…