- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
oyyy oyyy abla bile benzin parası istiyor demek.yav ben 2 yıldır süzme salağım o zaman puha haa.para zaten istemem de bir de temızlığını yaptırıyorum arabamın çocukların çantalarını bagaja koy geri çıkar .yok yok artık yaşasınnn kötülük moduna geçeceğim
Genelde bırakıyor.rica ettiğinde demişsiniz, sanırım her gün bırakmıyor?
rica ettiğinde demişsiniz, sanırım her gün bırakmıyor?
Ya sizin konudan sonra bende iyice tedirginlik oluştu ama beni eve bırakan arkadaş her gün yanıma geliyor çağırıyor ama artık çok çekinerek biniyorum, çağırınca da gelmem denmez ki yanlış anlar
:) Yakınsınızdır sorun olmuyordur, anlaşıyorsunuzdur. küçük bir hediye alıp verebilirsiniz en azından o da mutlu olur :)
Biri bana böyle iyilik yapacaksa hiç yapmasın valla. Birine iyiliği ya tam yapın ya hiç yapmayın.
Herkes nolacak yolunuzun ustu demis ama bence sinirlenmekte haklisiniz.arabaniz var diye kimseye servis cekmek zorunda degilsiniz.bence haftalik yada aylik benzin parasi vermesi gerekir.ne munasrbet canm arabayi o evine rahat gitsin diyemi aldiniz.ee ayni yoldan gecen 5 kusi daha olsaydi onlaridami birakacaktiniz nede olsa yolunuzun ustu diye.ben annem için bir şey yapsam parasını alamam ama kızları en ufak bir şey yaptığında parasını alıyor biraz da kendimi salak gibi hissediyorum.. evlerine bizden çok para giriyor, evleri kendinin biz 1000 tl kira ödüyoruz..
Vallahi bende merak ettimG Gelinlerce ne yaptınız hala geliyor mu abla?
benim okula bıraktığım 3 e giden komşu oğlu kızımı ittiği için arabaya bınerken ve artık bıktığım için götürmeyeceğim demiştim.çünkü arabamı parkta salladığını duydum başka çocuktan.bugün ne öğreneyim aynı çocuk o gün arabamı çizmiş bir de.çiziği görmüştüm ama başka araba vurup gitti herhalde demiştim.içim içimi yedi bütün gün sinirden iyilik yap kötuluk bul oldu bu aynen.annesine söylesem çirkeflik yapar eminim canım ıyıce sıkılır.ılk günlerde de çocuğun çantası on koltuğumun arkasındaki deriyi boydan boya çizmişti ona da canım sıkılmasına rağmen hadi kazadır demiştim.ama çocuk tam terbıyesızmış.artık soğuktan gebersede onunden gecıp gıdeceğim okula .başka ınsanlar da var okula bıraktırmak ısteyen fosur fosur sıgara içerler servis parasına geline vermemek için bın takla atıp arabası olanları kullanmaya kalkarlarBurda da herkes artist kesilmis. Durumu benden iyi diyor siz de bu kadin kadar uyaniksaniz bilemem tabi. Neden birilerine ozel servis cekmek zorundayiz? Su devirde kimden fayda var? Tam tersi olsa o kadin eminim ki her gun eve goturmezdi ayrica dedikoducu insanlardan her zaman nefret etmisimdir ve yol boyu bu gunaha ortak olmak zorunda da degilim. Sen bakma burda ters ters cevap yazanlara emin ol ayni sey kendilerine yapilsa kiyameti koparirlardi...
benim okula bıraktığım 3 e giden komşu oğlu kızımı ittiği için arabaya bınerken ve artık bıktığım için götürmeyeceğim demiştim.çünkü arabamı parkta salladığını duydum başka çocuktan.bugün ne öğreneyim aynı çocuk o gün arabamı çizmiş bir de.çiziği görmüştüm ama başka araba vurup gitti herhalde demiştim.içim içimi yedi bütün gün sinirden iyilik yap kötuluk bul oldu bu aynen.annesine söylesem çirkeflik yapar eminim canım ıyıce sıkılır.ılk günlerde de çocuğun çantası on koltuğumun arkasındaki deriyi boydan boya çizmişti ona da canım sıkılmasına rağmen hadi kazadır demiştim.ama çocuk tam terbıyesızmış.artık soğuktan gebersede onunden gecıp gıdeceğim okula .başka ınsanlar da var okula bıraktırmak ısteyen fosur fosur sıgara içerler servis parasına geline vermemek için bın takla atıp arabası olanları kullanmaya kalkarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?