iş yerindeki bayan telefonunu açık unutuyor ve olanlar...

canan124

Rabbim sen büyüksün
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
227
30
53
Ankara
Ben bir kurumda memurum benim altımda çalışan (kademe olarak yani) bir bayan var ondan bir evrak istemiştim . neyse kendisi odasında olmadıgı için cep numarasından aradım ve evragı sordum oda o evragı bilmediğini söyledi halbuki o evragın sorumlusu kendisi. yani biliyor.bana çok iyi davranan canım cicimli konuşan bayan bu birazda fazla canımlı konuşan. yani aramızda samimiyetimiz olmadıgı halde şekerim nasılsın diyen biribu arada ben her zaman hanımefendi diye hitap ederim herkese kim olursa olsun. neyse konuya gelelim evragı istedikten sonra tam teleofnu kapatıcaktım ki bir baktım bayan telefonu kapatmamış hakkımda neler konuşuyor gerizekalı bir evrağı bulamadı beni arıyor bu kadını hiç sevmiyorum dedi benim için bende bunları duydum kapattım telefonu kendisinin bunları duydugumdan haberi yok beni teleofonu kapattıgımı sanıyor kendiside telefonunu açık oldugunu bilmiyor. ertesi gün bu bayan odama geliyor evrağı getiriyor. bende evrak sizde yoktu ne oldu dedi o da bendeymiş canım kusura bakma bugün ne kadar güzelsin biliyormusun bu kurumda en çok seni seviyorum ya diyor.tabi benim sinirlerim alt üst durumda arkamdan böyle konuşan bir bayan yüzüme nasıl böyle saht5e sahte konuşabiliyor şimdi ben ne yapim söyleyim mi telefonunuzu açık unutmuşsunuz bana saydıklarınızı duydum diye yoksa hiç bir şey olmamış gibi yılışık davranışlarına maruz mu kalıyım sinirlerim çok bozuk arkadaşlar

Son düzenleme:
ben olsam söylerdim kesinlikle.iki yüzlü birinin sürekli yapmacık sevgi gösterilerine maruz kalmak istemez mesafemide ona göre korurdum.

iyi sabretmişsin ben olsam evrağı getirdiğinde onun gibi yapmacık gülümseyerek evrağı bulamayan gerizekalı senmişsin demekki , üzülme canım iş hayatında olur böyle şeyler diyip bi makas alırdım yanağından...

ay keşke deseydin dün açık unuttuğuun telefonda hiç öyle demiyordun diye..
nası dayanıyorsunuz böyle şelere hiç anlamam... ben hemen yumurtlarım ya

ben o canım cicim muhabetine maruz kalmamak için söylerdim yanı sonuçta bukadın herkesın için böyle konuşuyor ikiyüzlü bi tipe benzıyor tartışmaya çevirmeden duyduğunuzu hıssetırebılırsınız

Üstünden günler geçmiş, kadınla yeniden muhatap olmuşsunuz, üstelik onun sahte davrandığının da farkındasınız konu zaman aşımına uğramış.

Ben sadece gerizekalı kelimesine takıldım, o cümleyi kuracak adamın alnını karışlardım herhalde. Ama zamanında, duyar duymaz üstünden beş gün gecince değil.

ben olsam solerdım valla ıkı yuzluluk hayatta kabul edemıcegım seyy

ay keşke deseydin dün açık unuttuğuun telefonda hiç öyle demiyordun diye..
nası dayanıyorsunuz böyle şelere hiç anlamam... ben hemen yumurtlarım ya

dayanmak zorundaydım normalde dışarıdaki özel hayatımda bana biri öyle dese açarım ağzımı yumarım gözümü ama iş hayatında öyle değil buraya atanalı 8 ay oldu şimdi hakkımda kavgacı gibi dedikoduların çıkmasını istemediğim için sustum ama çok pişmanım o kadın o kadar yüzsüz ki hala yanıma gelip şekerim naber diyor bana çıldırcam ne kadar ciddi davransamda bu kadın böylr

çok pişmanım o gün demediğime ama şu an daha da kötüyüm çünkü hazmedemiyorum bir de bana senin iyiliğini isterim her zaman diyor ya bu kadar sahte nasıl konuşuyor yüzüme nasıl bakıyor sinirden ağlıcam

bence söyle ya ,geçen gün o evrak konusunda arkamdan konuşmuşsunuz de ,kim dedi diye soracak zaten sana,onu söyleyemem o da bana kalsın de.Düşünsün dursun ,huzursuz olsun.

Hic ağlamayın.

Gidin odasına şu gün şöyle şöyle olmuştu, yaptıklarını sana hic yakıştıramadım, sokak kadınları gibi sac baş yolma olayına hic girmeyeceğim, bundan sonra asgari sartlarda iş için muhatap olalım, gerizekalı kelimesini sana aynen iade ediyorum, deyin.

Bundan sonra telefonu kapatıp kapatmadığından emin olmadan kimseye gerizekalı deme tamam mı canımmmm de bence

bir daha gelirsemi söyleyim içimdekileri yoksa ben mi gidiyim yanıma ama benim yanına gitmem doğru olmaz onun odasına asla gitmedim bugüne kadar

Son düzenleme:
bir daha gelirsemi söyleyim içimdekileri yoksa ben mi gidiyim yanıma ama benim yanına gitmem doğru olmaz onun odasına asla gitmedim bugüne kadar

Ben olsam odasına giderim, hatta odada başkaları varsa şahit olsun olanlara diye.

Bu kurumda en çok seni seviyorum demiş ya orada koptum. Sevmek zorunda değil kimse kimseyi ama arkasından da konuşacak kadar sevmiyorsa en azından biraz seviyeli davranmalı. Ben olsam konuşurum odama davet edip sakin olarak. Çünkü sinirli olursan haksız duruma düşebilirsin. Sakin kalırsan ona büyük bir ders olur.

Bence o gelince söyleyin ama telefonda duyduğunuzu belli etmeyin etrafındakilerden. Suphelensin gidip bir daha dedikodunuzu yapamasin.

taşı gediğine sokardım.

nasıl size gerizekalı deyip üzerine yine canım diye odana gelen birine sessiz kalabilinir ki

seni çok seviyorum dediğinde biliyorum beni çok sevdiğini telefonu kapattığını zannetiğin zaman duydum, bende aynı duygularla seni seviyorum deseydin bende yüz ifadesini görseydim.

Son düzenleme:
Belliki yalakanın teki,
İnsanların içinde küçük düşürmek iyi olmaz bence. Sonucda herkesin bir gururu var. Ama en kısa zamanda yine gelecektir odana canım cicim diye, işte ozaman konuşabilirsiniz. Çıvıklık istemiyorum, seviyeli konuş ayrıca gerizekalıda sensin içimde kalmasın ooooh dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…