İşi eve taşımıyorum ,önemsemiyorum bu kadar insanları. Elbette can sıkıcı şeyler olduğunda kafaya takılıyor ama ben yapı itibariyle rahat bir insanım. 8 senedir iş hayatındayım. İlk başlarda daha samimi ilişkiler kurarken zamanla mesafenin daha önemli olduğunu kavradım. Herkese belli mesafeden yaklaşınca problem olmadığını gördüm. Kısaca; profesyonel çerçevede işini yap, evine git. Bu mantıktayım :)
İşini sevmekte önemli buarada. Ben severek yapıyorum oyüzden insanlara değil, işime odaklıyım.
Dost zaten olmuyorum da beni sinirlendiren şeyler oluyoAh sen benim neler çektiğimi bilsen iş hayatı çok acımasız çok karaktersiz kimseye güvenmiceksin ve işyerinden dost olmuyor unutma ben de konu açmıştım bak istersen
2 yıldır işsiz olarak canı gönülden Allah öylelerinin cezalarını vermesini istiyorum.
Yeni işimde de onlarla karşılaşmayacağımı ümit ediyorum.
Ben öyle durumlarda daha beterim aslında, çenem kuvvetlidir, iyi gözlemciyimdir, anında çakarım zaafına, 1 ay nefes aldırmam, ama istiyorum ki kimse kaşınmasın, beni de kötü biri olmaya zorlamasınlar.
2 yıldır işsiz olarak canı gönülden Allah öylelerinin cezalarını vermesini istiyorum.
Yeni işimde de onlarla karşılaşmayacağımı ümit ediyorum.
Ben öyle durumlarda daha beterim aslında, çenem kuvvetlidir, iyi gözlemciyimdir, anında çakarım zaafına, 1 ay nefes aldırmam, ama istiyorum ki kimse kaşınmasın, beni de kötü biri olmaya zorlamasınlar.
Kaşınanı kaşıyorum napimÖyle insanlara Kadrolu bir cadı şart böylesinden anlarlar
Kavga etmem ki zaaflarına çakarım çok pis hem de, o suratlarını izlemek müthiş keyif veriyor.Normalde ben de çok pis kavga ederim.ama şimdi ağzımın tadı bozulsun ortam zitlassin istemiyorum.zaten bu yüzden bana karşı oldukça saygısız bazilari
Kaşınanı kaşıyorum napim
Ömrüm savaşmakla geçmiş zaten, iki kıtipiyozla mı uğraşamayacak mışım
Onlar bel altı yaparken ben suratının ortasını tercih ediyorum ki dağılsın o çok güvendikleri sıfatları
Üstüme yoktur bu konularda.
Doğuştan itibaren hayatla mücadele etmek,Tam özendiğim insan tipisiniz ya . Ben her zorlukta ağlayan bir sulugöz olduğum için helal olsun valla size . Bunun sırrı nedir . Kadroya alınmasam bile cadı olmak istiyorum
Doğuştan itibaren hayatla mücadele etmek,
Sonradan olur mu bilmiyorum.
Babasız büyümek, maddi anlamda yerin dibinde bir hayat sürmek,
O hayata devam edebilmek için haliyle kurtlar çakallarla çocukluktan beri boğuşmak vs vs.
Çok canım yandı ama iyi ki de böyle olmuş diyorum şimdi.
Çok teşekkür ederimTam zıttı bir hayat yaşadım . El bebek gül bebek . Duygusal zayıflığım bundan sanırım .
Siz güçlü bir kadınsınız maşallah size .
Kavga etmem ki zaaflarına çakarım çok pis hem de, o suratlarını izlemek müthiş keyif veriyor.
Kavganın da seviyesi vardır zira.
Gel bacım gelAllah aşkına bacım yanınızda staj yapabilir miyim :)
Cnm ben isyerindekilerden arkadas olmayacagni anladim biraz uzun oldu ama eskiden ve hala zaman zaman bu bna neden bunu dedi neden kötü davrandi derdim smdi bende onlar gbi yapiyorum laflarini soyluyorum bna biri laf soylese ayni sekilde iade ediyorum ama gerckten cok zor bizim bu aralar biyerlere gidelim demeler ve populer olan kisilere bunh sotleme yarisi var grrci bi kisi yapiyor bunu kizida herkes azarlio sünepe gbi gormeniz lazmIs hayatı gerçekten çok çok zormus.ogrencilik yılları ve kpss dönemini özler oldum.
Biraz dertlesmek istiyorum.isyerinde yaşadığınız sorunları nasıl çözüyorsunuz?neden insanlar bu kadar kibirli?
Karşısındakine kendini ise yaramaz hissettiriyor?
Kısacası az konuşalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?