Is yerindeki bilmiş tipler

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Is hayatı gerçekten çok çok zormus.ogrencilik yılları ve kpss dönemini özler oldum.

Biraz dertlesmek istiyorum.isyerinde yaşadığınız sorunları nasıl çözüyorsunuz?neden insanlar bu kadar kibirli?
Karşısındakine kendini ise yaramaz hissettiriyor?
Kısacası az konuşalım mı?

İşi eve taşımıyorum ,önemsemiyorum bu kadar insanları. Elbette can sıkıcı şeyler olduğunda kafaya takılıyor ama ben yapı itibariyle rahat bir insanım. 8 senedir iş hayatındayım. İlk başlarda daha samimi ilişkiler kurarken zamanla mesafenin daha önemli olduğunu kavradım. Herkese belli mesafeden yaklaşınca problem olmadığını gördüm. Kısaca; profesyonel çerçevede işini yap, evine git. Bu mantıktayım :)

İşini sevmekte önemli buarada. Ben severek yapıyorum oyüzden insanlara değil, işime odaklıyım.

Defalarca istifami vermem icin ugrastiklari halde hicbirini umursamiyorum.
Benden önemlisi yok bu hayatta isimi yapip geciyorum.
Is arkadaslarima hic büyüklenmedim ama fazla muhattapta olmadim bunun adi kibirse evet kibirliyim.

Sizde hic kafaniza takmayin bence.

Aslında bn de çok önemsemiyorum.ama bazı tavırları beni yok saymak ve küçük düşürmek olunca ister istemez geriliyorum.cevap da vermiyorum tadım kaçmasın diye.hepimiz aynı statudeyiz anlamiyorum

Ah sen benim neler çektiğimi bilsen iş hayatı çok acımasız çok karaktersiz kimseye güvenmiceksin ve işyerinden dost olmuyor unutma ben de konu açmıştım bak istersen
Dost zaten olmuyorum da beni sinirlendiren şeyler oluyo

2 yıldır işsiz olarak canı gönülden Allah öylelerinin cezalarını vermesini istiyorum.
Yeni işimde de onlarla karşılaşmayacağımı ümit ediyorum.
Ben öyle durumlarda daha beterim aslında, çenem kuvvetlidir, iyi gözlemciyimdir, anında çakarım zaafına, 1 ay nefes aldırmam, ama istiyorum ki kimse kaşınmasın, beni de kötü biri olmaya zorlamasınlar.

Öyle insanlara Kadrolu bir cadı şart böylesinden anlarlar

Rekabet ortamı...
Kim kimin ayağını kaydırırsa...

İş arkadaşlıkları,dostluğa dönüşüyor...
Ama Ender rastlanan bir durum...

Takmayacaksınız çok fazla...

İşinizi yapıp, işte olan şeyleri diğer yaşantınıza yansıtmayacaksınız...

Normalde ben de çok pis kavga ederim.ama şimdi ağzımın tadı bozulsun ortam zitlassin istemiyorum.zaten bu yüzden bana karşı oldukça saygısız bazilari

Öyle insanlara Kadrolu bir cadı şart böylesinden anlarlar
Kaşınanı kaşıyorum napim
Ömrüm savaşmakla geçmiş zaten, iki kıtipiyozla mı uğraşamayacak mışım
Onlar bel altı yaparken ben suratının ortasını tercih ediyorum ki dağılsın o çok güvendikleri sıfatları
Üstüme yoktur bu konularda.

Normalde ben de çok pis kavga ederim.ama şimdi ağzımın tadı bozulsun ortam zitlassin istemiyorum.zaten bu yüzden bana karşı oldukça saygısız bazilari
Kavga etmem ki zaaflarına çakarım çok pis hem de, o suratlarını izlemek müthiş keyif veriyor.
Kavganın da seviyesi vardır zira.

Tam özendiğim insan tipisiniz ya . Ben her zorlukta ağlayan bir sulugöz olduğum için helal olsun valla size . Bunun sırrı nedir . Kadroya alınmasam bile cadı olmak istiyorum

Tam özendiğim insan tipisiniz ya . Ben her zorlukta ağlayan bir sulugöz olduğum için helal olsun valla size . Bunun sırrı nedir . Kadroya alınmasam bile cadı olmak istiyorum
Doğuştan itibaren hayatla mücadele etmek,
Sonradan olur mu bilmiyorum.
Babasız büyümek, maddi anlamda yerin dibinde bir hayat sürmek,
O hayata devam edebilmek için haliyle kurtlar çakallarla çocukluktan beri boğuşmak vs vs.
Çok canım yandı ama iyi ki de böyle olmuş diyorum şimdi.

Tam zıttı bir hayat yaşadım . El bebek gül bebek . Duygusal zayıflığım bundan sanırım .

Siz güçlü bir kadınsınız maşallah size .

Allah aşkına bacım yanınızda staj yapabilir miyim :)
Gel bacım gel
Ama sana kötülük yapanlara kötülük yaparken vicdanın sızlamayacak. Bu en zoru çünkü.
Başta çok üzülüyordum onlar bana yapmalarına rağmen,şimdi elimden geleni ardıma koymak ne kelime, fazlasıyla elim bol davranıyorum

Cnm ben isyerindekilerden arkadas olmayacagni anladim biraz uzun oldu ama eskiden ve hala zaman zaman bu bna neden bunu dedi neden kötü davrandi derdim smdi bende onlar gbi yapiyorum laflarini soyluyorum bna biri laf soylese ayni sekilde iade ediyorum ama gerckten cok zor bizim bu aralar biyerlere gidelim demeler ve populer olan kisilere bunh sotleme yarisi var grrci bi kisi yapiyor bunu kizida herkes azarlio sünepe gbi gormeniz lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…