Is yerindeki bilmiş tipler

onlar hiç bitmio bende de var birsürü kaynana gibi:KK45: bi süre sonra umursamamayı öğrendm en kötü bisey deseler de işime bakıyorum sessiz kalıyorum tabi bazen patladığım da oluyo ara ara :KK69:

Cnm ben isyerindekilerden arkadas olmayacagni anladim biraz uzun oldu ama eskiden ve hala zaman zaman bu bna neden bunu dedi neden kötü davrandi derdim smdi bende onlar gbi yapiyorum laflarini soyluyorum bna biri laf soylese ayni sekilde iade ediyorum ama gerckten cok zor bizim bu aralar biyerlere gidelim demeler ve populer olan kisilere bunh sotleme yarisi var grrci bi kisi yapiyor bunu kizida herkes azarlio sünepe gbi gormeniz lazm

Is ortamım çok sıkıcı valla .

İş yerımde kibirli iş arkadaşlarım yok çok şükür.
Ama kibirli kiralık araç kullanan müşterimiz çok .
Bir mercedes , Bmw kiraladılar diye havalarından geçilmiyor. :KK14:

Is ortamım çok sıkıcı valla .
Smdiden emekliligi dusunuyorsan :) dusunun artk en iyisi umursanamak bide senin sinir oldugun bi konuyu ogrenip ustune gelirler sinir olmuyorms gibi rersine tersine dalgagecer gibi cvp verdigin zmn sorun ortadan kalkiyor wlla bayanlar 15 yipda emekli oluyor ama yas bekleniyor iste hayirlisi benin 8 senem bitti

İş yeri konusunda ben de zorlanmışımdır.Özellikle eski işyerimde.Yapacağın işinde iyi olmak onları sallamamak.Ama onlarla diyalog da kurmalısın.Oldugun gibi olmak.Özgüvenli durmak.Moralli olmak.Ben mesela moralsiz olduğumda işime yansır.

Is hayatı gerçekten çok çok zormus.ogrencilik yılları ve kpss dönemini özler oldum.

Biraz dertlesmek istiyorum.isyerinde yaşadığınız sorunları nasıl çözüyorsunuz?neden insanlar bu kadar kibirli?
Karşısındakine kendini ise yaramaz hissettiriyor?
Kısacası az konuşalım mı?
ben çözemiyorum açıkçası. en ufak şeylerin büyütülmesini insanların birbirni düşman gibi görmesini vs

Back
X