• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerindeki musteri

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar, bugun ilginc bir olayla karsilastim is yerinde, acaba sizin basinizada boyle birsey geldimi.. bankada musteri beklerken, bir tane genc oglan geldi.. neyse danismak istedi.. bende sorularina cevap verdim, bir yandanda bilgisayarla ugrasiyorum.. BIRDEN BANA SAKIZINIZ VAR'MI DIYE SORDU o_O SAKIZ NE ALAKA DEGILMI.. BENDE YOK KUSURA BAKMAYIN DEDIM, OLSAYDI ZATEN VERIRDIM.. HER NEYSE BIR DAKKA SONRA AGZIM KOKUYORMU ACABA DEMEZMI BEN IPTAL :KK47: ARTIK YOK YOK MERAK ETMEYIN KOKMUYOR DEDIM GECISTIRDIM .. ilk kez boyle birseyle karsilastim..

Vallahi bende anlamadim sorun ne :kahve: sadece ilk kez boyle birseyle karsilastim .. Paylasmak istedim cnm ..

Hahah tuhaf gelmiştir normal ama bir sorun yok bence
Ben de bir şaşırırdım da
Belki o an acil bir durum olmuştur, korkmuştur çocuk :D

Çocuk kendice komiklik yapmış. Yada gayet normal bir soru sormuş. Yada sizden hoşlanmış yani bir sürü ihtimal var. Bilemedim. En iyisi hiçbir anlam aramamak:KK45:

Çocuk kendice komiklik yapmış. Yada gayet normal bir soru sormuş. Yada sizden hoşlanmış yani bir sürü ihtimal var. Bilemedim. En iyisi hiçbir anlam aramamak:KK45:
Yokta buronun onunden gecip gulucuk atti bana.. tuhafima gitti yahu .. sevmiyorum bu tip seyleri birde sevgilim var ustelik.. :kahve:

Akli rahatsızlığı vardır belki? bizim burda da var öyle bir çocuk. iş yerine geldiğinde (müşteri olarak) önce benim odamdaki lavaboda ellerini yüzünü yıkar, kağıt havlumdan alır kurular, abla diye konuşur benle , normal biri sorduğunda sana ne diyeceğim tarzda sorular sorar, arada kalkar aynaya bakar tekrar oturur. çıkar biraz sonra tekrar girer bişey soracaktım der...:KK48:

Ben biliyorum rahatsızlığını, o yüzden hep güler yüzle karşılıyorum hareketlerini. Bence böyle biri olabilir bahsettiğin kişi de..

Sizi kendine yakın görmüş olabilir. İş görüşmesine gelmiş olmasın sakın ? İnsan o stresle ne yapacağını bilemiyor ve bazen saçma şeyler bile söyleyebiliyor :)

Oluyor böyle enteresan insanlar. Ben de geçen bankta oturuyorum kuzenimle.. Kuzenim telefonda biriyle görüşüyordu. Bir baktim adamın biri türedi yanımda.

''Bana dua etsene.''

Ben mal mal bakıyorum anlamadım şok iptal moduna girdim çünkü. Kuzenim de telefonla meşgul umursamadı bile..

''Nolur dua etsene bana yaa''

Yine benden ses yok.

''Etcen di mi dua?''

İçimden manyak mıdır nedir diye geçiriyorum bir yandan da korkuyorum ne idüğü belirsiz biri sonuçta. Gitsin diye başımı salladım.

''Başkasının ettiği dua kabul olurmuş bana dua et dedi.'' Ve gitti..

Bir yandan da üzüldüm olayın ne olduğunu bilmesem de belki gerçekten bir derdi vardır diye içimden dua ettim. Dilenci değildi, garip bir giyinişi de yoktu..

Velhasıl kelam istek dua da almış bulundum. Garip

oglan degil erkek/bey (tdk da oglan: Cinsel bakımdan erkeklerin zevkine hizmet eden sapık erkek

agzı kurumuş o an kokuyor hissine kapılmış olabilir,
sizi kendisine yardımcı olan biri olarak samimi bulup muhattap olduğu içinde size sormuştur,
belkide muhabbet açıp sizinle ilgilendi

büyütülecek garip birşey degil ama sen hangisinin olmasını istersen o olsun :D

oglan degil erkek/bey (tdk da oglan: Cinsel bakımdan erkeklerin zevkine hizmet eden sapık erkek

agzı kurumuş o an kokuyor hissine kapılmış olabilir,
sizi kendisine yardımcı olan biri olarak samimi bulup muhattap olduğu içinde size sormuştur,
belkide muhabbet açıp sizinle ilgilendi

büyütülecek garip birşey degil ama sen hangisinin olmasını istersen o olsun :KK70:
Yok artık daha neler....ha oğlan ha erkek ne farkeder canım.( İlk defa duydum bu arada.)Herkes tdk ya göre konussa ohooooo.hic.konusmayalim :KK45:

Ben arkadaşlarıma kibarca ter koktuklarını yada ağızlarının koktuğunu bu şekilde ima ederim. Çok koşturdum terledim galiba ter kokuyor muyum diye sorarım ,hayır cevabını alacağımı bilir ve aldıktan sonra,birden burnuma pis bir koku geldi derim.
Ağzınızı kontrol edin ,çocuğa kokmuş olabilir.:KK48:

Back
X