• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerindeki musteri

Oğlan; genç körpe kişi için kullanılır cinsiyet belirtmez . eskiden kız ve erkek çocuklar için beraber kullanılırken zamanla sadece erkek için kullanılır olmuş bir kelimedir.
Oğlanın gay ilişkiyi anımsatması tarihimizdeki oğlancılık olaylarından geliyor.
Not:asıl son dönemlerde tdk sapıttı.

Yokta buronun onunden gecip gulucuk atti bana.. tuhafima gitti yahu .. sevmiyorum bu tip seyleri birde sevgilim var ustelik.. :kahve:
Jollys senin sevgilin geçen ölmemiş miydi?Ben mi karıştırıyorum.Ne ara yeni sevgilin oldu ki.

Oluyor böyle enteresan insanlar. Ben de geçen bankta oturuyorum kuzenimle.. Kuzenim telefonda biriyle görüşüyordu. Bir baktim adamın biri türedi yanımda.

''Bana dua etsene.''

Ben mal mal bakıyorum anlamadım şok iptal moduna girdim çünkü. Kuzenim de telefonla meşgul umursamadı bile..

''Nolur dua etsene bana yaa''

Yine benden ses yok.

''Etcen di mi dua?''

İçimden manyak mıdır nedir diye geçiriyorum bir yandan da korkuyorum ne idüğü belirsiz biri sonuçta. Gitsin diye başımı salladım.

''Başkasının ettiği dua kabul olurmuş bana dua et dedi.'' Ve gitti..

Bir yandan da üzüldüm olayın ne olduğunu bilmesem de belki gerçekten bir derdi vardır diye içimden dua ettim. Dilenci değildi, garip bir giyinişi de yoktu..

Velhasıl kelam istek dua da almış bulundum. Garip
Seninki zararsız delilerden olablir.Jollys inki de çok tuhaf Onun da kafada var herhalde.

Yok cnm gayet normal biriydi.. sakiz neyse olsa zaten verirdim ama buronun onunden gecip gulucuk atmasi beni sinir etti.
Konuştuğu komik mesele yüzünden gülmüştür kendine gelip.

İnsanlar tornadan çıkmadığı için milyarlarca farklı karakter var dünyada. Olabilir, demek ki sizden farklı biriyle karşılaşmışsınız. Ayıp etmemiş, terbiyesizlik etmemiş. İnsanların zararsız davranışlarının bu kadar abartılmasına şaşırıyorum açıkçası. Yani abartacak veya anlam çıkaracağınız bir şey yok. " Bu da böyle bir anımdı" demekten öte bir durum yok bence. Gülücük atmak derken ne kastettiğinizi bilmiyorum da, gülümsemek de normal bir şey. İçerde iş için o kadar muhattap olmuşsunuz sonuçta.

İnsanlar tornadan çıkmadığı için milyarlarca farklı karakter var dünyada. Olabilir, demek ki sizden farklı biriyle karşılaşmışsınız. Ayıp etmemiş, terbiyesizlik etmemiş. İnsanların zararsız davranışlarının bu kadar abartılmasına şaşırıyorum açıkçası. Yani abartacak veya anlam çıkaracağınız bir şey yok. " Bu da böyle bir anımdı" demekten öte bir durum yok bence. Gülücük atmak derken ne kastettiğinizi bilmiyorum da, gülümsemek de normal bir şey. İçerde iş için o kadar muhattap olmuşsunuz sonuçta.
Haklisiniz.. ben musteriyle dalga gecmek amacli acmadim konuyu.. kendisine zararlida demedim.. sadece ilk kez boyle birseyle karsilastim, paylasmak istedim animi.. yoksa tabikide zararsiz ve akli basinda bir insandi ..

Merhaba arkadaslar, bugun ilginc bir olayla karsilastim is yerinde, acaba sizin basinizada boyle birsey geldimi.. bankada musteri beklerken, bir tane genc oglan geldi.. neyse danismak istedi.. bende sorularina cevap verdim, bir yandanda bilgisayarla ugrasiyorum.. BIRDEN BANA SAKIZINIZ VAR'MI DIYE SORDU o_O SAKIZ NE ALAKA DEGILMI.. BENDE YOK KUSURA BAKMAYIN DEDIM, OLSAYDI ZATEN VERIRDIM.. HER NEYSE BIR DAKKA SONRA AGZIM KOKUYORMU ACABA DEMEZMI BEN IPTAL :KK47: ARTIK YOK YOK MERAK ETMEYIN KOKMUYOR DEDIM GECISTIRDIM .. ilk kez boyle birseyle karsilastim..

bence siz onunla göz teması kurmadınız, ondan uzak durdunuz o da dedi ki kendi kendine herhalde ağzım kokuyor yüzüme bile bakmıyor.

Back
X