İş yerindeki sıkıntılı kadın

• Konu Sahibi Konu Sahibi eceyla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynısından bizim firmada da var. Annemle aynı yaşta ama kadın 4 senedir beni zorbalıyor ve rakip olmaya çalışıyor. Yöneticisi oldum hala akıllanmadı. Şirkette herkes ondan nefret ediyor. Ruh hastası tam
Benimki de annem yaşında muhtemelen herkese böyle herkes deli bu aman kafasında ama ben de deliyim ve dayanamıyorum bana sen çok yiyorsun diyor çok kola içiyorsun vs diyor ben ona kendine bak diyince ayıp oluyor

Aldirmayarak calismak zor insan sadece işini yapıp başka konularda ona birşey sorulursa konuşmalı demekki öyle biri değil size mi takmış genel halimi bu anlaşılıyordu konuda şimdi yazdınız demekki doğal hali bu .O zaman benim ilk yorum geçersiz olur elbet .Demekki idare ediliyor çünkü patavatsız dediniz.Genede can sıkıcı bir durum

Benimki de annem yaşında muhtemelen herkese böyle herkes deli bu aman kafasında ama ben de deliyim ve dayanamıyorum bana sen çok yiyorsun diyor çok kola içiyorsun vs diyor ben ona kendine bak diyince ayıp oluyor
Davetiye verdim tebrik etmek yerine evliliği kötüledi. Sonra kınama gelip ağladı

Ben idare edemiyorum ya artık sus ya sus diye yüzüne çığlık atmak istiyorum

Davetiye verdim tebrik etmek yerine evliliği kötüledi. Sonra kınama gelip ağladı
Bizimki bekar kim evlense laf ediyor bana da gelmiş e ne iş yapıyor sana ne teyze ya sen daha dün işe girdin sana ne sana ne asla davetiye vermem

Ben idare edemiyorum ya artık sus ya sus diye yüzüne çığlık atmak istiyorum
Eee ozaman yolunu bulun yani bu derece etkiliyorsa davranışları ne bozmak ne susmak ise yaramıyorsa ne yapılacak sanırım biraz olsun rahatsızlığınizida belli ettiniz genede anlamıyor

Bizimki bekar kim evlense laf ediyor bana da gelmiş e ne iş yapıyor sana ne teyze ya sen daha dün işe girdin sana ne sana ne asla davetiye vermem
Bizimki boşanmış. Erkeklerden nefret ediyor ama sürekli sevgili arıyor. Ben de nezaketen vermiştim ilk zamanlar ne biliyim

Dün işe giren kim o başkasımi bu kıdemli olan ayrı birimi ? Davetiye isteyen

Bana diyor dün işe girdin evleniyorsun diye. Davetiye de istemiyor yorum yapan vermiş ben vermem dedim
Yalnız baya seviyeyi düşürmüş bu Boğaziçili yani tabiki bu uç örnek o okulun hiçbir mezununu bağlamaz .Genede İk yada birisi duruma el atmalı çünkü sizi çok sinir ediyor ve az önce yazdınız ya işyeri de onun bu halînîn farkında Ya birgün sinirlerinize hakim olamazsaniz insanız sonuçta

Keşke olsa daha bu aydan sonra 5 gün ofisteyiz ben derdimi ik ile konuştum bana diyorlar ama sen de ona kötü konuşuyorsun iş sonu yüz kızartıcı hareketten çıkış olacak
En iyisi uzak durmak muhattap olma iş dışında heryerde bitane çıkar inanki nereye gidersen git var böyleleri birileri hep birilerini istemiyo.. gençsin korkuyor yerini alcan diye anlasana tutuşuyor

Sizin meslekten anlamam haklisiniz orta düzey yöneticilik yaptım uzun yıllar insan yonettim ekip şimdi şirket kurduk eşimle onu gelistirmeye başladık .

Sizin meslekten anlamam haklisiniz orta düzey yöneticilik yaptım uzun yıllar insan yonettim ekip şimdi şirket kurduk eşimle onu gelistirmeye başladık .
Gidip yöneticime anlatsam ne diyorsunuz sen bana ne bundan der eminim ki

Gidip yöneticime anlatsam ne diyorsunuz sen bana ne bundan der eminim ki
Ben bu tarz baziı nsanlarla susarak nazik olarak mesafe koyarak seviyesine inerek derdini sorarak basedemedim .Yani oldu benim bildirdiklerim son çare bunada pişman değilim.Susmuyor işine bakmıyor her gün ayrı bir laf söyleyip duruyorsa nereye kadar görmezden gelinebilir.Sizide baya etkilemiş artık yüzüne bağırmak istiyorum yazmışsınız ya bağırırsanız ya o profosyenelliğînîzî koruyamazsaniz .Bilemem çalışanlardan verim alabilmek için bu tarz şeyleri dinlemek ona göre bir önlem almak degilmi asıl profosyenellik.

İşte burada tuzağa düşmüşsünüz bence.
Sizden yaşça büyük zevzek gereksiz bir tip belli ki.
Siz biraz daha cool ve snob takılın derim.
Evet lafını verip altta kalmamışsınız ama bu tavırdan anlayan bir tip değil demek ki.
Sorusuna eleştirisine hep soru sorarak cevap verin ama sakince tartışmaya girmeden.
Size doğrudan kola içiyorsun çok yiyorsun mu dedi mesela evet bu sizi neden rahatsız etti diyin ve susup gözlerine bakın uzunca.
Yani kendisi de bi durup düşünsün hakikaten niye rahatsız etti diye.
Diğer türlü sen kendine bak sana mı sorucam vs gibi cevaplar yaş farkından dolayı size saygısız imajı verebilir dışarıdan.
Evet bir sınır ihlali var çok net sınırınızı da koruyun ama tavır ve uslüp farklı olmalı sanki.

Bizim iş yerinde de maalesef böyle biri vardı bir de üstüne üstelik erkekti. Her söylediğimizde bir kusur bulur bir açık aramaya çalışırdı. O işten ayrılana kadar çok çekmiştik. Laf söylediğimizde de iyiliğiniz için diyorum derdi. Böyle insanlara biraz sert ve net tepki vermek gerekiyor bence yoksa asla anlamıyorlar

En güzel şey görmemezlikten gelmektir. Sizin yaptığınız yanlış bir şey yok ki aynen devam edin hayatınıza ama o yokmuş gibi davranın. Belli ki dikkat çekmeye çalışıyor ya da sizi kıskanıyor

garciass Yanlis bir sey soylememis bi tek siz calisiyorsunuz gibi sorguluyorsunuz bi de. Evet en bilmem ne okulundan mezun olan sacma insanlar da olabilir is yerinde sorun cikaran insanlar da olur bunlar ama oyle şikayet edilecek ortam olmamasi diye bisey olmaz normalde o kadar anlattiginiz kadar iyi bi isyerinde.

Eşim yillar once kendi üstünden rahatsizdi bu adamin tum yaptiklarini toplayip guzel bi sekilde kendini ifade etti Insan kaynaklari ve o zaman ki CFO bile olaya dahil olmustu. Isteyince oluyor yani Tazminatini verip attilar adami gayet. Is yeri ve sizinle alakali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…