Benimki de annem yaşında muhtemelen herkese böyle herkes deli bu aman kafasında ama ben de deliyim ve dayanamıyorum bana sen çok yiyorsun diyor çok kola içiyorsun vs diyor ben ona kendine bak diyince ayıp oluyorAynısından bizim firmada da var. Annemle aynı yaşta ama kadın 4 senedir beni zorbalıyor ve rakip olmaya çalışıyor. Yöneticisi oldum hala akıllanmadı. Şirkette herkes ondan nefret ediyor. Ruh hastası tam
Aldirmayarak calismak zor insan sadece işini yapıp başka konularda ona birşey sorulursa konuşmalı demekki öyle biri değil size mi takmış genel halimi bu anlaşılıyordu konuda şimdi yazdınız demekki doğal hali bu .O zaman benim ilk yorum geçersiz olur elbet .Demekki idare ediliyor çünkü patavatsız dediniz.Genede can sıkıcı bir durumZaten ihtiyacı da yok güzel bi kadın sadece kilolu ve özensiz. Bize sürekli aldığınızı dudağa yüze yatırmayın der iş yerindekiler alışmış onun patavatsız haline her şeyi o bilir en iyisi o böyle üsten üsten bakar insana
Davetiye verdim tebrik etmek yerine evliliği kötüledi. Sonra kınama gelip ağladıBenimki de annem yaşında muhtemelen herkese böyle herkes deli bu aman kafasında ama ben de deliyim ve dayanamıyorum bana sen çok yiyorsun diyor çok kola içiyorsun vs diyor ben ona kendine bak diyince ayıp oluyor
Ben idare edemiyorum ya artık sus ya sus diye yüzüne çığlık atmak istiyorumAldirmayarak calismak zor insan sadece işini yapıp başka konularda ona birşey sorulursa konuşmalı demekki öyle biri değil size mi takmış genel halimi bu anlaşılıyordu konuda şimdi yazdınız demekki doğal hali bu .O zaman benim ilk yorum geçersiz olur elbet .Demekki idare ediliyor çünkü patavatsız dediniz.Genede can sıkıcı bir ddurum
Bizimki bekar kim evlense laf ediyor bana da gelmiş e ne iş yapıyor sana ne teyze ya sen daha dün işe girdin sana ne sana ne asla davetiye vermemDavetiye verdim tebrik etmek yerine evliliği kötüledi. Sonra kınama gelip ağladı
Eee ozaman yolunu bulun yani bu derece etkiliyorsa davranışları ne bozmak ne susmak ise yaramıyorsa ne yapılacak sanırım biraz olsun rahatsızlığınizida belli ettiniz genede anlamıyorBen idare edemiyorum ya artık sus ya sus diye yüzüne çığlık atmak istiyorum
Bizimki boşanmış. Erkeklerden nefret ediyor ama sürekli sevgili arıyor. Ben de nezaketen vermiştim ilk zamanlar ne biliyimBizimki bekar kim evlense laf ediyor bana da gelmiş e ne iş yapıyor sana ne teyze ya sen daha dün işe girdin sana ne sana ne asla davetiye vermem
Dün işe giren kim o başkasımi bu kıdemli olan ayrı birimi ? Davetiye isteyenBizimki bekar kim evlense laf ediyor bana da gelmiş e ne iş yapıyor sana ne teyze ya sen daha dün işe girdin sana ne sana ne asla davetiye vermem
Bana diyor dün işe girdin evleniyorsun diye. Davetiye de istemiyor yorum yapan vermiş ben vermem dedimDün işe giren kim o başkasımi bu kıdemli olan ayrı birimi ? Davetiye isteyen
Ben iş yerinde kimseyi davet etmemBizimki boşanmış. Erkeklerden nefret ediyor ama sürekli sevgili arıyor. Ben de nezaketen vermiştim ilk zamanlar ne biliyim
Yalnız baya seviyeyi düşürmüş bu Boğaziçili yani tabiki bu uç örnek o okulun hiçbir mezununu bağlamaz .Genede İk yada birisi duruma el atmalı çünkü sizi çok sinir ediyor ve az önce yazdınız ya işyeri de onun bu halînîn farkında Ya birgün sinirlerinize hakim olamazsaniz insanız sonuçtaBana diyor dün işe girdin evleniyorsun diye. Davetiye de istemiyor yorum yapan vermiş ben vermem dedim
En iyisi uzak durmak muhattap olma iş dışında heryerde bitane çıkar inanki nereye gidersen git var böyleleri birileri hep birilerini istemiyo.. gençsin korkuyor yerini alcan diye anlasana tutuşuyorKeşke olsa daha bu aydan sonra 5 gün ofisteyiz ben derdimi ik ile konuştum bana diyorlar ama sen de ona kötü konuşuyorsun iş sonu yüz kızartıcı hareketten çıkış olacak
Sizin meslekten anlamam haklisiniz orta düzey yöneticilik yaptım uzun yıllar insan yonettim ekip şimdi şirket kurduk eşimle onu gelistirmeye başladık .Böyle bir şey söyleyemez benim ekranım vs izleniyor ne yaptığım belli performansım belli. Ne ortamlarda ne kadınlar erkekler var malesef bu dediğim kadın Boğaziçi mezunu. Hiç çalıştınız mı bir işte?
Gidip yöneticime anlatsam ne diyorsunuz sen bana ne bundan der eminim kiSizin meslekten anlamam haklisiniz orta düzey yöneticilik yaptım uzun yıllar insan yonettim ekip şimdi şirket kurduk eşimle onu gelistirmeye başladık .
Ben bu tarz baziı nsanlarla susarak nazik olarak mesafe koyarak seviyesine inerek derdini sorarak basedemedim .Yani oldu benim bildirdiklerim son çare bunada pişman değilim.Susmuyor işine bakmıyor her gün ayrı bir laf söyleyip duruyorsa nereye kadar görmezden gelinebilir.Sizide baya etkilemiş artık yüzüne bağırmak istiyorum yazmışsınız ya bağırırsanız ya o profosyenelliğînîzî koruyamazsaniz .Bilemem çalışanlardan verim alabilmek için bu tarz şeyleri dinlemek ona göre bir önlem almak degilmi asıl profosyenellik.Gidip yöneticime anlatsam ne diyorsunuz sen bana ne bundan der eminim ki
İşte burada tuzağa düşmüşsünüz bence.Öyle bir ortam yok şikayet edilecek kendisi kıdemli ama benim yöneticim değil. Zaten gidip ik ile konuştum 2 kere yahu orası mahalle arası bir iş değil ki yöneticiye gidip böyle şey söyleyeyim. Ben de inatlaşmaya başladım artık ama işte o yaşça büyük ve eski ben yeniyim ona alıştılar artık uyumsuz ben görüneceğim
En güzel şey görmemezlikten gelmektir. Sizin yaptığınız yanlış bir şey yok ki aynen devam edin hayatınıza ama o yokmuş gibi davranın. Belli ki dikkat çekmeye çalışıyor ya da sizi kıskanıyorMerhaba, iş yerinde 1 yıllık bile değilim. endüstri mühendisiyim. Kaza geçirdim ve 20 gün rapor aldım fizik tedavi gördüm. toparlanmaya çalışıyorum. Çok lazım bi tedavi değildi ama almam gerekiyordu boynuma ve sırtıma darbe aldım. Raporu ve tedaviyi de iş yerindeki yöneticim ile belirledik o ekimden önce ol işler sıkışmadan dediği için aldım.
kıdemli ama amirim olmayan kadın çalışan sürekli laf sokuyor. Sanki rapor alınca yerime o çalıştı. Farklı departmandayız. Kaza sonrası da tatile gitmiştim. haftada 2 gün ofisteyiz sadece. Tatil sonrası işe dönünce kaza yaptın tatile mi gittin ne kadar rahatsın dedi. Yine raporluyken denize gittim bu benim rutinim haftada 1 giderim. Bikini izin geçmemiş dedi. Yani aklınca raporluyken tekrar tatile gittin diyor. Evlilik teklifi almıştım. Yanıma gelip eline alıp yüzüğe bakıp konuştu. Evlenirken sen tek taş isteme ben seviyorum dedim.
Aşırı derecede geveze. İşe girdiğimden beri susmuyor. 40lı yaşlarda. İşe girince LinkedInde herkesi ekledim. Onu da ekledim. Bir öğle arası konu açıldı okuldan. Okulumu küçümsedie ama bak aynı yerdeyiz demek ki başarılı olamadın benim gibi dedim. Yok sen çok şanslısın dedi. Yani beni açık açık küçümsedi. Açık konuşur musun dedim. BİR ŞEY DEMEDİM CNMM YEĞENLERİM İŞSİZ ONDAN SÖYLEDİM DEDİ. Gidip ik ile konuştum muhattap olmamak için çünkü sadece işimi düzgün yapmak niyetindeyim. Ama bu tavırlar motivasyonumu düşürüyor. Mesela öğlen yediğim yemeğe laf ediyor sağlıksızmış. Ben de bilerek en azından göstermelik salata yiyip akşama pizza hamburger yemiyorum kimin ne olduğu ortada diyet tavsiyesi istesem en son sana sorarım(kilolu) diyetisyene giderim dedim.
Yani kavga mahalle karısı seviyesine indi. iş yerinde evlenecek insan olsa morali bozuluyor. Sanki bizim yükümüzü o çekiyor. Birden çıkıp evlendim diyip işten çıkıyoruz. Ben eskiden bir mağazada satış danışmanıydım ve iş arkadaşlarım bölge müdürü vs oldu. Buna bile laf sokuyor. Bana demiyor ortaya konuşuyor bir mağazaya girdim kızlar manken gibi maaşları nasıl yetiyor hepsi estetikli tırnaklı vs diye. BEN Mİ ÜSTÜME ALINIYORUM DEDİM AMA BAŞKA ARKADAŞIM DA FARK ETTİ. böyle konu geçtiğinde herkes hahayatsız olmak zorunda değil iş benim önceliğim değil değil dedim. Gerçekten sıkıldım ya
Böyle bir şey söyleyemez benim ekranım vs izleniyor ne yaptığım belli performansım belli. Ne ortamlarda ne kadınlar erkekler var malesef bu dediğim kadın Boğaziçi mezunu. Hiç çalıştınız mı bir işte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?