İş yerindeki sıkıntılı kadın

• Konu Sahibi Konu Sahibi eceyla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende iyi okuldan mezun olmayan mühendislere uyuz oluyorum Ama iyi okuldan kasıt ne?

Bende iyi okuldan mezun olmayan mühendislere uyuz oluyorum Ama iyi okuldan kasıt ne?
Özel okul ama zaten ben yarı bursluydum ytü itü iü farklı mühendislik tutuyordu ben memnunum devletten geçtim. Mezuniyet sonrası referans oldular iş başvurusu desteği oldu iyi yerlerde staj yaptım

Okuduysan ikya gittim yazdım zaten ama okul değil orası benim üstüm değil bir şey değil gidip nasıl şikayet edeyim

Zaten susmuyorum aksine ben daha fazla rahatsız edici davranmaya başladım bilerek o ortama girince kötü hissetsin diye cam açıp kolonya sıkıyorum söylediği her şeyle alay ediyorum ikya gittim Zaten daha da gidemem bu sefer sorunlu ben olurum

Geçen sen çok abur çubuk yiyorsun bak gelin olacaksın dedi ben de evet yiyorum ama genetik kilo almıyorum aksine 3 kilo verdim x hanım sen evden kabak getiriyorsun ama benden 2 tanesin dedim iğrenç biliyorum ama bu seviyeye getirdi ortamda düğün evlilik konuşulunca laf atarsa sen evlenirken yapma diyorum 40lı yaşlarda ve kilolu bilerek böyle diyorum belki kötü hisseder diye odaya gelince camı açıyorum direkt o gelir gelmez camı açıyorum ya da konuşurken aa dişinde bir şey kalmış diyorum lafını bölüyorum dinlemiyorum içimden deccal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…