- 16 Haziran 2011
- 16.500
- 72.943
- 798
- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Aslında bu tehlikeli bir tavır..
İnsanı tamamen ümitsizliğe sürükleyip kontrolden çıkartacak bir tavır.
Bir olay animsiyorum.
Amerika olması gerek yanlis hatırlamıyorsam.
.........
Örnek iyi olmasa bile sürekli sözlü ve fiziksel zorbalık bir süre sonra insanların dengesini bozup onları olmadıkları bi seye donusturebiliyor.
Geçenlerde insan ilişkilerinden yorulmak diye bir konu açmıştım. Problem iş yerindeki kendini sırf kıdemli oldukları için bir bk sananlar herşeye kaf sokmaları aşağılamaları hakaret etmeleri. Birde bunları kendilerince açık sözlülük veya espri diye yutturmaya çalışmaları. Kilolu biriyim artık hakaret yemekten bıktım usandım alttan alttan sürekli dayanacak gücüm kalmadı. Kronik hastalıklarım var birçok sebebi var ama kime neye anlatacaksın. Bu arada memurum tayin hakkım yok çekip gidemiyorum bu iğrenç yerden. Şikayet etsen kimi kime edeceksin hepsi sorumlumun has kankaları. Asla anlamıyor onların tarafında hep.
Bugün durup dururken seninde kronik hastalıkların var erken öleceksin dediler bana. Güya espri yapıyorlar birde gerçekler acıdır diyip gülüyorlar. Ben yakın zamanda hem babamı hem ablamı kaybettim anksiyete ve ölüm travması yüzünden ilaç kullandım tam olarak iyileşmiş değilim çok iyi biliyorlar neler yaşadığımı. Ağlamamak için zor duruyorum mesai henüz bitmedi boğazım düğüm düğüm sinirden işime odaklanmıyorum. Bazen gerçekten dayanamayacakmışım gibi geliyor
Neden etkilensin ?Forumda , internette bir konuya yorum yaparken daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.
Sizin örneğiniz ancak kapalı duvarlar arkasında zorbalığı yapanları uyarmak için söylenebilir.
Umarım konu sahibi ve onun durumunda olup konuyu okuyanlar yorumunuzdan etkilenmez.
Başlık benGeçenlerde insan ilişkilerinden yorulmak diye bir konu açmıştım. Problem iş yerindeki kendini sırf kıdemli oldukları için bir bk sananlar herşeye kaf sokmaları aşağılamaları hakaret etmeleri. Birde bunları kendilerince açık sözlülük veya espri diye yutturmaya çalışmaları. Kilolu biriyim artık hakaret yemekten bıktım usandım alttan alttan sürekli dayanacak gücüm kalmadı. Kronik hastalıklarım var birçok sebebi var ama kime neye anlatacaksın. Bu arada memurum tayin hakkım yok çekip gidemiyorum bu iğrenç yerden. Şikayet etsen kimi kime edeceksin hepsi sorumlumun has kankaları. Asla anlamıyor onların tarafında hep.
Bugün durup dururken seninde kronik hastalıkların var erken öleceksin dediler bana. Güya espri yapıyorlar birde gerçekler acıdır diyip gülüyorlar. Ben yakın zamanda hem babamı hem ablamı kaybettim anksiyete ve ölüm travması yüzünden ilaç kullandım tam olarak iyileşmiş değilim çok iyi biliyorlar neler yaşadığımı. Ağlamamak için zor duruyorum mesai henüz bitmedi boğazım düğüm düğüm sinirden işime odaklanmıyorum. Bazen gerçekten dayanamayacakmışım gibi geliyor
Neden etkilensin ?
Haberlerde çıkan ,gazetelerde çıkan bir çok haber zaten üst düzeyde vahşet içeriyor.
Doktor dovenler ,öğretmen dovenler..
Namus diyerek karısını öldürenler.
Geçim sıkıntısı yüzünden intihara teşebbüs edenler.
Bu foruma gelene kadar neler var.
Ayrıca bu olayın belgeseli bile çekildi.
Etkilenmez hatta kontrol mekanizmasını güçlendirir bana kalırsa.
Teşvik olarak yazılmadığı açık zaten.
Konu sahibini de bu kadar iradeden uzak ve her yazılandan etkilenecek bir biçimde düşünmeyin bence.
Bunun imkanı yok..Yorumunuzu okuyan konu sahibi veya dışarıdan okuyan kişilerin akıl ve ruh sağlığı hakkında fikir yürütebilmemiz imkansız.
Yazarken daha dikkatli olabiliriz.
Geçenlerde insan ilişkilerinden yorulmak diye bir konu açmıştım. Problem iş yerindeki kendini sırf kıdemli oldukları için bir bk sananlar herşeye kaf sokmaları aşağılamaları hakaret etmeleri. Birde bunları kendilerince açık sözlülük veya espri diye yutturmaya çalışmaları. Kilolu biriyim artık hakaret yemekten bıktım usandım alttan alttan sürekli dayanacak gücüm kalmadı. Kronik hastalıklarım var birçok sebebi var ama kime neye anlatacaksın. Bu arada memurum tayin hakkım yok çekip gidemiyorum bu iğrenç yerden. Şikayet etsen kimi kime edeceksin hepsi sorumlumun has kankaları. Asla anlamıyor onların tarafında hep.
Bunun imkanı yok..
Herkesi kontrol edemeyiz.
Her yazdığımiz için endişe duyamayiz.
Buradan olmasa bile başka bir yerden de tetiklenebilir bu kişiler.
O yüzden ben bu konuda katılamadım sana.
Zaten üye olurken forum gerekli maddeleri sıralıyor.
İlla ki bununla alakalı bir madde de mevcuttur..
Okuduğu halde gozardi etmiş ise bu da kişinin hatası.
Hiç sanene demeyi denediniz mi ?Geçenlerde insan ilişkilerinden yorulmak diye bir konu açmıştım. Problem iş yerindeki kendini sırf kıdemli oldukları için bir bk sananlar herşeye kaf sokmaları aşağılamaları hakaret etmeleri. Birde bunları kendilerince açık sözlülük veya espri diye yutturmaya çalışmaları. Kilolu biriyim artık hakaret yemekten bıktım usandım alttan alttan sürekli dayanacak gücüm kalmadı. Kronik hastalıklarım var birçok sebebi var ama kime neye anlatacaksın. Bu arada memurum tayin hakkım yok çekip gidemiyorum bu iğrenç yerden. Şikayet etsen kimi kime edeceksin hepsi sorumlumun has kankaları. Asla anlamıyor onların tarafında hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?