İş yerindekilerden iğreniyorum

Başınız sağolsun kaybınız için çok üzüldüm. Bu tarz insanlar inanın her yerde var sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Şöyle düşünün memursunuz maaşınızı veren onlar değil kimseye muhtaç değilsiniz. Kilo probleminizin olması veya sağlık sorununuzun olması kimseyi ilgilendirmez. Tavrınızı rahatsız oldugunuzu belli etseniz sizinle uğraşmayı keserler belkide, siz eğer susup cevap vermiyorsanız bilerek üzerinize geliyorlardır bazı insanlarda gerçekten karakter yok bile bile incitiyorlardır sizi eminim ki. Siz değerlisiniz kıymetlisiniz böyle insanlar için bir damla göz yaşı dökmeye değmez üzmeyin kendinizi. Umarım herşey sizin için çok daha güzel olur sözleşmeli iseniz kadro geldiği zaman tayin istersiniz, önümüzdeki sene belkide kadro gelir başka bir şehre gidersiniz sizin için herşey çok daha güzel olur umarım

İş ailede bitiyor.
Aile ahlaklı bir insan olmayı öğretiyor ya çocuğuna ; o çocuk kimseye kötülük edemiyor daha sonra.Agac yaşken eğiliyor.
Her aile çocuğunu böyle yetistirmiyor ne yazık ki..
Bir kadınla dalga geçip ; onu duygusal olarak yaralayanlar,birde üzerine gülüp mutlu oluyorlar.
Bence kızın cevap verememesi normal çünkü bu denli bir cirkinlige karsi ne yapacağını bilemiyor.Bu şekilde yetişmemis.İstese de kötü olamıyor.
Yani bir insanın ruhunu oldurdukten sonra bedeni sağlıklı olsa ne fayda ?
Her gün ayağıniz geriye giderken mecburen ise gittiginizi düşünün .
Ama yanlarına kalmaz..illa çıkacak bir yerden.

En iyi tarifleyen cümle buydu. Kalpleri çok kötü

Kadrom seneye geliyor sabretmeye çalışıyorum ama çoğu zaman ağlaya ağlaya gidiyorum eve. Bunu yapan insanlarda hayatında acı yaşamış insanlar ama insan ders almayacaksa hiçbir musibetten almıyor

Evet ben ne çevremde ne ailemde bu kadar kötü kalpli insanlarla karşılaşmadım çirkef olmayı bilmiyorum çoğu zaman cevap versemde bu onları susturacak düzeyde olamıyor kavga etmeyi bile bilmem ben. Keşke hiç atanmasaydım da atanamadığıma üzülseydim bunların içine düşmeseydim

Cevabını ver ve üzülme.aybi sertlikte cevap verebilsen ne güzel olur.baktin sürekli yapıyorlar kenara çek konuş.yine mi yapıyorlar müdürle konuş.

Tersleyin ne yapmaya çalışıyorsunuz şakadan anlamam en hassas konularım dalga geçeceksiniz başkasını bulun uzak durun diyin... sessiz kaldıkça başka salakça konuşmalara maruz kalacaksnz

yemek yemeyi sevdigin icinde kilolu olabilirsin kimseye aciklama borcun yok sana birdaha boyle davranirlarsa hepinizi dava ederim isten kovdururum de susarlar korkudan Direkt soyleyemiyorsan baska birinin basina gelmis gibi anlat alirlar o yilanlar mesaji deki bi arkadasim vardi isyerindekiler boyle boyle dalga geciyomus disliyomus surekli kiz dava etti hepsini isten kovdurdu birde tazminat aldi suan tatile gitti yurt disina o parayla de

Son düzenleme:
prim usulu calisan yerler cirkef insanlarla dolu daha iyi satis yaparlardiye hirsindan mabadindan ates çikarabilcek kadar ayari kacmis insanlari dolduruyorlar bende cektim malesef ama insana boyle tiplerle basedebilme yetisi veriyor biraz kisiselgelistim hemde iyi para kazandim.

20 25 yıllık kemikleşmiş kadrolar maalesef bunları yapanlar her yeni gelene dar ediyorlar burayı en son ben geldiğim içinde benim üstüme geliyorlar onca yıl oku kendini parala kpss kas hayaller kur, geldiğin noktaya bak. Cevap versen ilkokul bebesi gibi en üst noktaya kadar şikayet ediyorlar uzak duruyorum susuyorum ama son zamanlarda artık beni özel durumlarımla vurmaya başladı.

Hakaret
Hakaret etmeden cevap vermeniz gerekiyor. Maalesef insanlar sessiz ve yumuşak yüzlüleri görünce tepelerine çıkıyorlar. Benim de aşırı kilolu olduğum bir dönem vardı 100 kilonun üzerindeydim. Çağrı merkezinde çalışıyordum. Orada kızlar ben önlerinden geçip masama otururken bence kadınlar zayıf olmalı, zarif görünmeli. Kilolu olanlar acayip oluyorlar dedi. Sonra birbirlerine bakıp gülümsediler 50 kişi vardı. Kafamı onlara çevirdim sert bir şekilde onlara baktım. Hiç kelime çıkmadı ağzımdan. Ama alınmış gibi değildim onlara iğrenir gibi baktım. Zaten iğreniyordum insanları bedenlerine göre yargılayanlardan. Sonra hemen bana dönüp benim düşünceme göre öyle, sen özgüvenli birisin böyle düşünmezsin dedi. Ben de evet hem özgüvenliyim hem de karakter sahibiyim dedim ve işime döndüm. Sert olun, mesafeli olun ve üzüldüğünüzü alındığınızı belli etmeyin.

Kronik hastaliklarınıza binaen heyet raporu alın eğer %40 üzeri değer verilirse haklarınızı kullanıp birim değişikliği ya da tayin istemi yapabilirsiniz. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…