- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #2.561
Muz bende çok seviyorum.Bende şimdi Leslie yaptım 3 gün yapamamıştım zor geldiya ben çikolata kaçırdım bugün akşam üstü az birşey :) bi de muz yedim aslında muzu kabız yapar diye yemiyordum ama canım çok çekti
Günaydın şekerimKizlarrr günaydınlar
Ben daha birşey yemedim .
Kahve içtim .
Şimdi de elektrik gitti yulaf yapicaktim güya
Ay geldi elektrik şimdi yapicam.Günaydın şekerim
bir şey yemeden olmaz , ye çabuk az bir şeyler
Demi en azından tok tutuyor :)Muz bende çok seviyorum.
ekmek yemeyince valla hiç doymuş gibi olmuyor, bende saat 3, 4 gibi 1 adet muz yiyiyorum.
başka çarem yok
Ay bende muzu çok severim.Demi en azından tok tutuyor :)
Canım öyle çiğköfte istedi ki anlatamam ya söyledim şimdi öğlen yemeğinde marulla 4 5 tane yerim bir de brokoli haşladım akşama dünden kalan mercimek çorbam ve yoğurt :)
Ayy benimde canım çekti , dur belki eve geçerken alırım. lavaşsızDemi en azından tok tutuyor :)
Canım öyle çiğköfte istedi ki anlatamam ya söyledim şimdi öğlen yemeğinde marulla 4 5 tane yerim bir de brokoli haşladım akşama dünden kalan mercimek çorbam ve yoğurt :)
Bu akşam bende düşünüyorum spor işini ama üşendiğimden bir türlü başlayamadım :)Ay bende muzu çok severim.
Akşamları elma muz mutlaka yiyorum
Lavaş yemezsen sorun olmaz canım.
Bende aksam domates çorbası ve ton balıklı salata yapicam.
Öğlen birşey yemedim acayip açım şu an .
Neyse az kaldı mesai bitsin çıkayım diye bekliyorum.
Regl olmusum ya spor yapmak istiyorum da bakalım ağrım olmazsa hafif egsersiz yapmayı düşünüyorum
Regl olunca bende yapmadım spor ya 3 gün gwrek yok zorlamaya bence. Öğlen 4 tane çiğköfte yedim bu arada kalanını yarına ayırdım :) ama şimdi kayınvalidemde kıymalı makarna yapıyoruz çok az yicem napim dayanamam :) bi iki kaşık kadar yerimAy bende muzu çok severim.
Akşamları elma muz mutlaka yiyorum
Lavaş yemezsen sorun olmaz canım.
Bende aksam domates çorbası ve ton balıklı salata yapicam.
Öğlen birşey yemedim acayip açım şu an .
Neyse az kaldı mesai bitsin çıkayım diye bekliyorum.
Regl olmusum ya spor yapmak istiyorum da bakalım ağrım olmazsa hafif egsersiz yapmayı düşünüyorum
İlk 3 gün sıkıntı oluyor evet regl de ya .Regl olunca bende yapmadım spor ya 3 gün gwrek yok zorlamaya bence. Öğlen 4 tane çiğköfte yedim bu arada kalanını yarına ayırdım :) ama şimdi kayınvalidemde kıymalı makarna yapıyoruz çok az yicem napim dayanamam :) bi iki kaşık kadar yerim
Valla regl olunca kaldım bende öyle .Ayy benimde canım çekti , dur belki eve geçerken alırım. lavaşsız
Bu akşam bende düşünüyorum spor işini ama üşendiğimden bir türlü başlayamadım :)
dizi izliyorum birde kuzu, kuş uçuşunu izledim, son bölümdeyim bu akşam.
çok güzel dizi sardı.
bu akşam bitsin la case de papel berline başlayacağım.
Akşam izleyemedim , spor da yapamadımValla regl olunca kaldım bende öyle .
Ben bu ara Virgin River izliyorum.
Crown da daha bitmedi.
Bir onu bir diğerini izliyorum.
Tek dizi izlemem genelde ard arda araya başka diziler koyarım falan .
Bide haber programları falan çok izliyorum gündemi sıkı takip ederim
Gunaydinlarrr canlarımGünaydın kızlar ,
günümüz hayırlı olsun
kahvaltımı yapıyorum. galeta peynir ve zeytin.
birde yeşil çay içeyim dedim bu sabah
öğlen yemeğinde patates oturtma yazıyor listede , şehriye çorbası ve erişte de var.Gunaydinlarrr canlarım
Ben yine yulaf yapicam heralde henüz acikmadim daha .
Oh oh ne güzel iştah olmasın fazlaöğlen yemeğinde patates oturtma yazıyor listede , şehriye çorbası ve erişte de var.
ayy hiç iştahım yok.
kilo versem bari
Ay ne güzel benimde bir açıldı anlatamam yani sürekli yiyesim geliyoöğlen yemeğinde patates oturtma yazıyor listede , şehriye çorbası ve erişte de var.
ayy hiç iştahım yok.
kilo versem bari
Benimde regli şişkinliğim var şuan, yani ilerleyen günlerde olacağım.Oh oh ne güzel iştah olmasın fazla
Benimde biraz kapandı gibi .
Reglim ama tatlı istiyorum maalesef.
Dun bir tane nesfit yedim sağlıklı olsun diye aldım .
Dolapta şekersiz bitter çikolata var iki parça yicem kahvemle birazdan .
Olur o kadar ne yapayım:)
Regliye bağlıdır o, düzelir sonra :)Ay ne güzel benimde bir açıldı anlatamam yani sürekli yiyesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?