Isabellanın dıyet gunlugu

Ya yine söylemeyi unutmuşum 🤭 bugün birinci numaram oğlumun doğum günü bugün 7.yasina bastı 🎂 hatta bir saat önce doğum saatiydi 😍 bu akşam ona sade bir pasta kesme kutlama yapcaz inşallah bakalım. Ben de yaş pastanın sadece tadına bakaeim şimdi aklıma geldi pilav yemem de hakkımı küçük bir dilim tadımlık pastadan yana kullanırım 😀

Ay pastaya hiç dayanamam🤭

kızlarrr bugun hiç giremedim misafirlerim vardı hep dısardaydık bakamadım hiç oyüzden. Ama diyetimi bozmadım sabah yulaf yedim aksam dısarda yedik ben tavuk yedim soslu yanında ayran ve salata hatta aksamüstü 4 te yedik o saatten sora yemedim bişey , dünkü biranın cezası😅 bugun iyi de yürüdüm, siz de sporları yapmıssınız harikasınız😍😍😍
4'ten sonra başkaa bir şey yememişsin, ben olsam yerdim kesin :kk77:. Sende harikasın :KK68:

Kızlar günaydın 🥰
Güzel bir hafta olsun hepimize 🥰🥰
Yine erkenciyim malum.
Güne filtre kahvemle başlıyorum her zamanki gibi
Günaydın balım:KK5:
Bende şuan kahvaltı faslındayım ,ağırdan alıyorum.
Hem iş , hem atıştırma :)
Birazdan o sert mi sert sade kahvemi içeçeğim, açılmam lazım :KK66:

Günaydın balım:KK5:
Bende şuan kahvaltı faslındayım ,ağırdan alıyorum.
Hem iş , hem atıştırma :)
Birazdan o sert mi sert sade kahvemi içeçeğim, açılmam lazım :KK66:
Bende yulaf yapucam bugün markete gidip süt almam lazım üşeniyorum 🤣

Ay pastaya hiç dayanamam🤭
Günaydın kızlar ☀️
Kutlamalarıniz için hepinize çok teşekkür ederim 😊♥️
Cicolat pastaya bende dayanamadım zaten bir dilim yedim 🙄🤭
Ya tatlıyı tatlı yiyecekleri mi özlemişim ne anlamadım ama adetim çok yakın dun aksam bende bir şişkinlik oluştu ağrım vardı ilacam dedim ama gelen giden yok o bir dilim tatlı bana oyle iyi geldi ki dünyanın en güzel yiyeceği gibi geldi hasta olcam herhalde ondan.
Kahvaltiyi henüz yapmadik dun aksam kutlama filan derken epey geç yattık benim oğlanlar uyuyo 😴

Günaydın kızlar ☀️
Ya tatlıyı tatlı yiyecekleri mi özlemişim ne anlamadım ama adetim çok yakın dun aksam bende bir şişkinlik oluştu ağrım vardı ilacam dedim ama gelen giden yok o bir dilim tatlı bana oyle iyi geldi ki dünyanın en güzel yiyeceği gibi geldi hasta olcam herhalde ondan.
Kahvaltiyi henüz yapmadik dun aksam kutlama filan derken epey geç yattık benim oğlanlar uyuyo 😴
Mutlu yıllar dilerim hanife

Günaydın kizlar dün gelemedim
Kahvalti:yumurta 2 dilim ekmek avokado sos biraz biber kizartma bol roka domates salatalik cay ceviz (davetliydik)
Ara:yesilcay bir dilim kek
Aksam üzeri ;mangalda köfte 3 tane yedim biraz patates salatasi biraz köz patlican salatasi yesillik karpuz yedim
Spor:20 dakika Workout
25 dakika yoga 5000 adim
Su :2 littreyi gecti cok sicakti dün

Bugün yemek planim yogurt corbasi yesil fasulye
Sabah kahvemi isyerinde ictim bikac ceviz badem kuruüzüm esliginde kahvalti yumurta salatasi bol yesillikli

Günaydın kızlar ☀️
Pastaya bende hiç dayanamam , Allahtan doğum günü vs. falan yok bugünlerde de idare ediyorum :kk77:

Kızlar kahvaltım🥰

Eklentiler

• IMG_20230522_094611.webp
    IMG_20230522_094611.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar A101 den şekersiz bitter çikolata aldım .
Yulafıma iki kare koydum.
Tadı fena değil tavsiye ederim.
Şeker ilavesi yok çikolata da
Şu tarifi bende yapacağım ama benim sütle aram pek yok.
Bana küçükken bile annem ve babam uykumda süt içirirlermiş.
ne aldıysam işte o zamanlar almışımdır sütten :KK70:
sonra kendimi bildiğim yaşlarda süt içemedim maalesef :(

Şu tarifi bende yapacağım ama benim sütle aram pek yok.
Bana küçükken bile annem ve babam uykumda süt içirirlermiş.
ne aldıysam işte o zamanlar almışımdır sütten :KK70:
sonra kendimi bildiğim yaşlarda süt içemedim maalesef :KK43:
Kuzu puding gibi oluyor bu zaten.
Ben vanilya koydum bide azcık güzel koksun diye .
Bazen kakao da koyuyorum .
Yoğurtla da yapılıyor ama ben sütle seviyorum.
Tatlı ihtiyacımı da karşılıyor bu .

Back
X