- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Isabella_7
- #1.301
İyi akşamlar güzellikler. Bende sabah bir dilim peynir, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve çok az patates yedim. Arada hiçbir şey yemedim su içtim. 
Akşam yemeğini de 16.30 da yedim eşimle birlikte. 3 kaşık pilav, yarım tabak sebze yemeği ve cacık.
Tek yediğim bunlar kizartmayi da genelde yemem hep yumurta yerim jama üst bacaklarımdaki kalınlık artık çok canımı sıkıyor ya. O kadar bacak çalışıyorum yok hiç gitmiyor resmen. Bir de bu yediklerimle tıka basa doydum acaba çok mu yiyorum hissine kapıldım bu sefer de. Geçen yillarda sadece iş stresinden 5 kilo vermiştim ne spor ne bir şey yokkken. Şimdi bu kadar uğraşırken verememek çok canımı sıkıyor ya.
2 ay sonra tatile gideceğiz çok değil sadece 5 kilo vermek istiyorum niye olmuyor ya. Gidince kilo almışsın lafını duymak istemiyorum aslaaa.

Akşam yemeğini de 16.30 da yedim eşimle birlikte. 3 kaşık pilav, yarım tabak sebze yemeği ve cacık.
Tek yediğim bunlar kizartmayi da genelde yemem hep yumurta yerim jama üst bacaklarımdaki kalınlık artık çok canımı sıkıyor ya. O kadar bacak çalışıyorum yok hiç gitmiyor resmen. Bir de bu yediklerimle tıka basa doydum acaba çok mu yiyorum hissine kapıldım bu sefer de. Geçen yillarda sadece iş stresinden 5 kilo vermiştim ne spor ne bir şey yokkken. Şimdi bu kadar uğraşırken verememek çok canımı sıkıyor ya.
2 ay sonra tatile gideceğiz çok değil sadece 5 kilo vermek istiyorum niye olmuyor ya. Gidince kilo almışsın lafını duymak istemiyorum aslaaa.

bende sabah biraz yapmıştım biraz da şimdi yaptım ama birden tansiyonum düştü bayılacaktım yarım bıraktım
 bende sabah biraz yapmıştım biraz da şimdi yaptım ama birden tansiyonum düştü bayılacaktım yarım bıraktım  günde iki kez yapmayı vücut kaldırmıyor ya hem gece uyanıyorum oğlum emdiği için hem de sabahları çok erken kalkıyorum
 günde iki kez yapmayı vücut kaldırmıyor ya hem gece uyanıyorum oğlum emdiği için hem de sabahları çok erken kalkıyorum  şimdi 57 kiloyum ve önümde 2 ay var mutlaka kilo vermem gerekiyor yoksa giymek istemem ya
 şimdi 57 kiloyum ve önümde 2 ay var mutlaka kilo vermem gerekiyor yoksa giymek istemem ya