- Konu Sahibi Isabella_7
- #2.021
Birde her yerim et kırdı spordan dolayı iyi miMecbur canım, çalışmak zorundayız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde her yerim et kırdı spordan dolayı iyi miMecbur canım, çalışmak zorundayız![]()
Benimde kas ağrılarım var ya, bugün de pilates seansım var inşallah zor geçmezBirde her yerim et kırdı spordan dolayı iyi mi![]()
İnşallah güzel geçer kuzuBenimde kas ağrılarım var ya, bugün de pilates seansım var inşallah zor geçmez![]()
Günaydın aşko :)Günaydın aşkolar
Bende kalktım kahve yapucam şimdi![]()
Valla dökülüyorum resmen ama mecbur gideceğizİnşallah güzel geçer kuzu
Çok kötü oluyor, böyle dayak yemiş hissi gibi![]()
Günaydın aşko :)
Günümüz aydın olsun inşallah.
Nasılsın , iyi misin ?
Şikayet ede ede geldim bugün işe![]()
Ne olsun kuzum aynı.İnşallah güzel geçer kuzu
Çok kötü oluyor, böyle dayak yemiş hissi gibi![]()
Günaydın aşko :)
Günümüz aydın olsun inşallah.
Nasılsın , iyi misin ?
Şikayet ede ede geldim bugün işe![]()
Bende aynı şekilde, onun sendromları da var.Valla dökülüyorum resmen ama mecbur gideceğizbir de regl oldum dün, onunda vermiş olduğu ağrılar var ama vazgecmiyorum sonra ipin ucu kaçıyor
![]()
Evet tam gün maalesef kuzum , tam bir saçmalık.Ne olsun kuzum aynı.
Kalktım kahvemi içiyorum.
Spora başlarım birazdan .
Verimli geçsin bugün hepimiz için.
Kıyamam ya tam gün mü
Günaydın canımcım, bende çalışıyorum bugün , hiç istekli değilimGünaydın kızlar günümüz güzel geçsin benim tatilim birleşmedi çalışıyorum maalesef
Kolay gelsin kuzu :)Günaydın herkese kahvalti yaptim isden gelince simdi ev temizligi
Saka şaka afiyet olsun bende 2 catal pasta yedim kahvemin yanindaKızlar bugün kaçamak yaptım valla yazmak istemiyorum börek yedim annem yapmış .
Ama az yedim.
Yarın telafi edicem mutlaka çok yemedim ama yine de pişmanım tabi.
Yarın sıkı tutucam![]()
Valla pişman oldum .Saka şaka afiyet olsun bende 2 catal pasta yedim kahvemin yaninda
Olsun kuzucum yaa ,o kadar olur tabi arada ,bizimkine de can diyorlar yani ,patlıcan değil , çekiyor. Bende birazcık yedim bir şeylerKızlar bugün kaçamak yaptım valla yazmak istemiyorum börek yedim annem yapmış .
Ama az yedim.
Yarın sıkı tutucam![]()
Valla çok iyisin ,benim çoğu zaman 10 bini geçemiyor yorgunluktan. Çok disiplinlisin maşallah10.560 adim 20 dakika kardiyo
Afiyet olsun canım o kadar olur ya, telafi edersinKızlar bugün kaçamak yaptım valla yazmak istemiyorum börek yedim annem yapmış .
Ama az yedim.
Yarın sıkı tutucam![]()