- Konu Sahibi AskKirintisi
-
saol arkadaşımız çok az haşlamayacakmıyız fasülyeyi çok özendim sana...eviyle ilgili birisin ne güzel...
Bu kış size yemeğe geleyimmi.Çok lezzetli olacak eminim.Güzel günlerde kullanın inş .
bu yapraklar salamuramı oluyorr..Pet şişe sağlıklı değil ise neye koymalıyız..Ben hiç bişey bilmiyorum yaaa...
offf bunlar ne yaaaa
bazılarını anlamadım ne olduğunu sorayım
- 2. resimde biri patlıcan diğer ikisi ne ve sen mi kurutuyosun onları, evetse nasıl?
- 3. resimdeki önceki sarı minik biberleri nasıl yapıyosun eşim bayılır ona
- 4. resimdekilerin ne olduğunu anlayamadım
- 5. resimdeki sağda görünen menemenlik biber ve domates, en sağdaki sadece domates mi ne?
- fasulye turşusunu tarif ederken salamura tuzu demişsin, o ne oluyor nerde satılıyor
- 7. resimdekilerin de ne olduğunu anlayamadım
- 11. resmin de ne olduğunu anlamadım
ya bi de tüm bu yaptıklarını tarif etsen ne güzel olur o zaman tam cennetliksin
ayyy ellerine sağlıkkk kısben de bayılırım böle işlerle uğraşmaya. hani kışa bişiler hazırlama düşüncesi falan hoşuma gidio. şimdilik annemle sadece turşu ve reçel yapıoz. ama pek çeşit bilmioz. bu forumdan öğreneceğim çokkk şey var anlaşılan
bu arada afiyetle ye şekerimmm
saol canım..Allah ağız tadıyla yemeği nasip etsin hepsi birbirinden lezzetli gözüküyo
çok beceriklisiniz maşAllah,elleriniz dert görmesin
ağzımın suyu aktı o leziz reçellere vallahi
çok güzeller..
bende az buçuk bişeyler yaptım,yapıyorum da..
genel olarak dondurmak usulü hazırlıklarım benim..
vallahi bayıldımm bayılldımm,ellerine sağlık arkadaşım
elinize kolunuza sağlık:))
afiyet olsun
darısı bize:)
benim gözümde fasulye turşusunda kaldı bu arada
saol canım...ellerine sağlık hepsi harika gözüküyor allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
ya canım annemle bızde basladık hazırlıklara ama karar veremedık nasıl yapıcagımıza sen kahvaltılık kırmızı bıberlı acı sosu nasıl yaptın ? Yazarsan sevınırımm..
MaşallahHastayım böyle maharetli hanımlara. Ben de öyle olurum inşallah
valla hamarat hanımlara özeniyorssan bir gün sende mutlaka onlar gibi olacaksın, içinde istek var çünkü.
yukarıda yazdım ben yapabildiysem herkes yapar. evlenince öğrendim.
birkaç bişey yapınca gerisi geliyor zaten. ben çok seviyorum bunlarla uğraşmayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?