İşe başlayınca

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Arkadaşlar 6 yıldan sonra ilk defa işe başladım. Evliliğin boyunca hiç çalışmamıştım. Bekarken çalışıyordum. Konu şu işe başlayalı 4 gün oldu çok memnunum işimden. İşverenimde benden memnum. Lakin eşim işe başladığımdan beri nasıl desem bi soğuk bana mutsuz falan afralı tafralı tripli anlamadım neden. Eve gelip yemek çamaşır temizlik vs onları da yapıyorum onlarda da Sorun yok. Anlamadım nedir

Çalışmanizi mi istemiyor.

Onun düzeni rahatlığı bozulduğu içindir

Bende pazartesi işe başlayacağım.Bildiğim meslek ondan rahatım fakat internette o işyeri ile alakalı yorumlar okudum.Biraz tedirginim.
Kız sen nerede başlıyorsun işe. Ay konuyu görünce beganın kocası canlandı gözümde

Eşiniz dışarı çıkmanıza bile karısmıyor muydu?
Çalışmamıza direkt bir sey demiyorsa, neyin var diye hiç mevzu yapmayın. Maaş alınca biraz rahatlar muhtemelen.
Bakalım ne kadar dayanabilceksin diye kabul etmişti memnun olduğumuzu görünce iki tarafında hoşuma gitmedi sanırım yapamam sanmıştı sanırım o şekilde düşünmeye başladım

Bakalım ne kadar dayanabilceksin diye kabul etmişti memnun olduğumuzu görünce iki tarafında hoşuma gitmedi sanırım yapamam sanmıştı sanırım o şekilde düşünmeye başladım
O zaman hiç farketmemiş gibi yap. İşten çıkmanı isteyebilir. Bu devirde de parasız olmaz. Hele ki bir kadınsan.

Kendisi bana ihtiyacım olduğunda para veriyordu fazlasıyla. Lakin ben bunaldım o sebeple ise girdim. Ama şimdi de her gün bi karış surat yapıyor kaba tabiriyle hiç hoşuma gitmiyor

Çalışma saatleri.çok uzun ama bu mesleğin , sanırım sizde yakında bıkarsınız, uzun zaman yapılacak iş değil modern kölelik bu iş
4 sene çalıştım zaten.5 ay 5 ay birer marketlerde erken pes etmişsiniz diyebilirsiniz.Oralarda bile 20 dk yol sürüyordu.Fazla mesaiye çok kalıyordum.Sonra en son 2.5 sene çalıştım.Biraz şartlar iyiydi.Sonradan bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…