- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
Çalışmanizi mi istemiyor.Arkadaşlar 6 yıldan sonra ilk defa işe başladım. Evliliğin boyunca hiç çalışmamıştım. Bekarken çalışıyordum. Konu şu işe başlayalı 4 gün oldu çok memnunum işimden. İşverenimde benden memnum. Lakin eşim işe başladığımdan beri nasıl desem bi soğuk bana mutsuz falan afralı tafralı tripli anlamadım neden. Eve gelip yemek çamaşır temizlik vs onları da yapıyorum onlarda da Sorun yok. Anlamadım nedir
Onun düzeni rahatlığı bozulduğu içindirArkadaşlar 6 yıldan sonra ilk defa işe başladım. Evliliğin boyunca hiç çalışmamıştım. Bekarken çalışıyordum. Konu şu işe başlayalı 4 gün oldu çok memnunum işimden. İşverenimde benden memnum. Lakin eşim işe başladığımdan beri nasıl desem bi soğuk bana mutsuz falan afralı tafralı tripli anlamadım neden. Eve gelip yemek çamaşır temizlik vs onları da yapıyorum onlarda da Sorun yok. Anlamadım nedir
Kız sen nerede başlıyorsun işe. Ay konuyu görünce beganın kocası canlandı gözümdeBende pazartesi işe başlayacağım.Bildiğim meslek ondan rahatım fakat internette o işyeri ile alakalı yorumlar okudum.Biraz tedirginim.
Başta kabul etti bakam ne kadar dayanabilcen diyerek baktı memnunuz iki tarafta ondan bozuldu sanırımÇalışmanizi mi istemiyor.
Bakalım ne kadar dayanabilceksin diye kabul etmişti memnun olduğumuzu görünce iki tarafında hoşuma gitmedi sanırım yapamam sanmıştı sanırım o şekilde düşünmeye başladımEşiniz dışarı çıkmanıza bile karısmıyor muydu?
Çalışmamıza direkt bir sey demiyorsa, neyin var diye hiç mevzu yapmayın. Maaş alınca biraz rahatlar muhtemelen.
O zaman hiç farketmemiş gibi yap. İşten çıkmanı isteyebilir. Bu devirde de parasız olmaz. Hele ki bir kadınsan.Bakalım ne kadar dayanabilceksin diye kabul etmişti memnun olduğumuzu görünce iki tarafında hoşuma gitmedi sanırım yapamam sanmıştı sanırım o şekilde düşünmeye başladım
İçten içe kiskanmis, yaptığınız iş nedirBaşta kabul etti bakam ne kadar dayanabilcen diyerek baktı memnunuz iki tarafta ondan bozuldu sanırım
Kasiyerlik gene gıda dışı iş bulamıyorum.Ben referans olmadan iş aradim.Kız sen nerede başlıyorsun işe. Ay konuyu görünce beganın kocası canlandı gözümde
En azından işin var biraz toparlarsın kendini. Hayırlı olsunKasiyerlik gene gıda dışı iş bulamıyorum.Ben referans olmadan iş aradim.
Teşekkür ederimEn azından işin var biraz toparlarsın kendini. Hayırlı olsun
Çalışma saatleri.çok uzun ama bu mesleğin , sanırım sizde yakında bıkarsınız, uzun zaman yapılacak iş değil modern kölelik bu işKasiyerlik gene gıda dışı iş bulamıyorum.Ben referans olmadan iş aradim.
4 sene çalıştım zaten.5 ay 5 ay birer marketlerde erken pes etmişsiniz diyebilirsiniz.Oralarda bile 20 dk yol sürüyordu.Fazla mesaiye çok kalıyordum.Sonra en son 2.5 sene çalıştım.Biraz şartlar iyiydi.Sonradan bozuldu.Çalışma saatleri.çok uzun ama bu mesleğin , sanırım sizde yakında bıkarsınız, uzun zaman yapılacak iş değil modern kölelik bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?