İşe başlayınca

Pardon da hem çalışıp hem niye evde tüm işi yapıyorsunuz? Eşinizin surat asmasına değil buna takılın bence. Maaşınızın da kontrolünü vermeyin yiyici erkeklerden tiksinti geldi.
Tam kontrol değilde ev bütçesine gerekli destek verildikten sonra hesaplar ayrı olabilir bence bu yiyicilik değil bence tabi

Böyle bir işte iletişimin kopuk olduğu vahim ortada ondan sonraki adım kavga sonra boşanma ,kendinize başka iş bakın saat kaçta evde oluyorsunuz ,evlilikte iletişim önemli para kazanmakta bir yere kadar!!!
Çok yanlış düşünüyorsunuz iş durumunu saatini eşine göre ayarlayamaz çalışma düzenine uyması gerekir. Ayrıca işin ucunda boşanma olacaksa da olsun kaldı ki hiç bir evliliğin garantisi yok. Konu sahibi gibi bütün kadınların çalışıp para kazanması şart. Evlilik olmazsa da olur ama parasız aslaa

Arkadaşlar 6 yıldan sonra ilk defa işe başladım. Evliliğin boyunca hiç çalışmamıştım. Bekarken çalışıyordum. Konu şu işe başlayalı 4 gün oldu çok memnunum işimden. İşverenimde benden memnum. Lakin eşim işe başladığımdan beri nasıl desem bi soğuk bana mutsuz falan afralı tafralı tripli anlamadım neden. Eve gelip yemek çamaşır temizlik vs onları da yapıyorum onlarda da Sorun yok. Anlamadım nedir

Gönlü mü yoktu çalışmanıza?

Arkadaşlar 6 yıldan sonra ilk defa işe başladım. Evliliğin boyunca hiç çalışmamıştım. Bekarken çalışıyordum. Konu şu işe başlayalı 4 gün oldu çok memnunum işimden. İşverenimde benden memnum. Lakin eşim işe başladığımdan beri nasıl desem bi soğuk bana mutsuz falan afralı tafralı tripli anlamadım neden. Eve gelip yemek çamaşır temizlik vs onları da yapıyorum onlarda da Sorun yok. Anlamadım nedir
Çalışmaya başladığınıza göre yemek, temizlik, çamaşır, bulaşık cart curt sadece sizin görevinin olmaktan çıkmış zaten.zamanla alışması gerekecek zaten.kısaca beyefendi sizin kendinize özel, maddi özgürlüğü olan bir kadın olmanızı kaldıramamış.ona muhtaç olmanız içten içe hoşuna gidiyormuş.eee biraz da özgüvensizlik olunca sonuç bu olmuş.

maaş alınca ona bi dışarda yemek ısmarla oldu bitti

Back
X