bence ozguven eksikligi. isin zorlugu degildir sorunYapabileceğiniz bir işe girin siz de. Ne iş yapacaksınız?
Hiç çalışmamış bence, hiç çalışmamış biri bu korkuları yaşayabilir. İş hayatındakiler kurt oluyor bir süre sonra.bence ozguven eksikligi. isin zorlugu degildir sorun
İlk defa mi iş hayatına atılacaksınız bir mesleğiniz var mı yada işe girmek istediğiniz alan nedir önemli olan oMerhaba arkadaşlar işe girmek istiyorum ama korkuyorum ve çevremde çok baskı var eşimin ailesi özellikle işe girecektin ne zaman gircen sürekli böyle şeyler diyorlar yapamayacağimi düşünüyorlar ve bu benim daha çok moralimi bozuyor ya yapazsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum aslında biliyrm denemeden bilemem ama napcagimi bilmiyorum bu korkuyu yenemiyorum
Merhaba arkadaşlar işe girmek istiyorum ama korkuyorum ve çevremde çok baskı var eşimin ailesi özellikle işe girecektin ne zaman gircen sürekli böyle şeyler diyorlar yapamayacağimi düşünüyorlar ve bu benim daha çok moralimi bozuyor ya yapazsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum aslında biliyrm denemeden bilemem ama napcagimi bilmiyorum bu korkuyu yenemiyorum
Konu sahibinin eğer ilk iş deneyimi olacaksa bu özgüvensizlik olmuyor tecrübesiz olmanın verdiği heyecan olur olsa olsabence ozguven eksikligi. isin zorlugu degildir sorun
Eşimin ailesi derken? Kaynanan görümcen çalışıyor mu?Merhaba arkadaşlar işe girmek istiyorum ama korkuyorum ve çevremde çok baskı var eşimin ailesi özellikle işe girecektin ne zaman gircen sürekli böyle şeyler diyorlar yapamayacağimi düşünüyorlar ve bu benim daha çok moralimi bozuyor ya yapazsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum aslında biliyrm denemeden bilemem ama napcagimi bilmiyorum bu korkuyu yenemiyorum
Konuyu açtı uzaktan takip ediyor cevap yokNasıl korkuyorsunuz. Yapamamaktan mı. Yoksa işi bırakırsanız kayın ailenin diline düşmekten mi. Biraz daha ayrıntı verir misiniz. Ayrıca bir mesleğiniz var mı yoksa asgari ücretli herhangi bir işe mi gireceksiniz.
Yahu yok benim eltim olacak çalışmıyor, eşi de polis. Ben oraya gittiğimde çalışmıyor diye yakındılar. Maddi destek mi oluyorlar , hayır. İşte bazıları böyle burun sokma adeti edinmiş.Eşinizin ailesi size maddi destek oluyor sanırım. Size de baskı mı yapıyorlar bu sebeple?
Bulunduğunuz semtte lcw defacto a101 tarzı yerlere başvurun.
Kimse sizden atomu parçalamanızı beklemeyecek.
Kendi paranızı kazanın. Kimseden de bir şey beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?