işi biraksam mi?

Sistem boyle ama butun isyerlerinde boyle devlet memuru bile olsan ilk ayak islerinden baslayarak ogreniyorsun.

Yok artık ya ne demek stajeri mutfağa sokmak çay taşıtmak
İçeceği çayı taşıyamayan hizmetçi tutsun
Allahtan stajer olduğum okulda staj hocam melek gibiydi kadın kendisi çay ısmarlardı bize
İyiki sizin gibi düşünen birine çatmadık

Bence bunalmissiniz ve abartiyorsunuz.
Mesela ben 4 yil dirsek curuttum, bi'taraflarimdan ter akti okuyacagim diye ve sizin yaniniza ilk isim olarak staja geldim. Cay tasi, mutfaga gir derseniz ben de kusura bakmayin of derim ve firsatini buldu mu kacmaya bakarim.
Hic unutmam lisede meslek lisesindeyim staj yapiyorum. Cikis saatim belli, anlasma okulumla oyle yapilmis kadin bana cikamazsin dedi. Ben de o gicik oldugunuz tavirla "Benim cikis saatim geldi, ne is varsa yarin sabah gelince yaparim." Zannetmeyin ki stajim yandi, bu kizdan adam olur deyip lise sonrasi yanlarina istediler. Universite sonrasi da cok staj yaptim incelik olsun diye yaptiklarim haricinde kimsenin hizmetcisi olmadim.
Sirf temizlik gorevlisi ve cayci parasindan yirtmak icin heh sunu da stajyere yaptiririz nasilsa diye dusunuldugu kanisindayim. Stajyer bos vakitte isi inceler bardak kopurtmez.

Merhaba cnm , öncelikle kolay gelsin...
İşi kapmak öğrenmek istiyorsan başta mecburen yapacaksın , kimse sana kolay kolay al işi çalış demez.
Bazı seylerden fedakarlık yapacaksın belkide zoruna gidecek ama zaman ilerlediğinde iyi ki diyeceksin , işi bilmiyorsun çünki ve iş öğreniyorsun bir süre yapıcaksın daha sonra yapmazsın zaten.
Bende senin geçtiğin yollardan geçtim , zorluklarla yorgunluklarla zoruma gide gide yaptım ama gül gibi işim var , çok şükür Rabbime , Ve kısaca sana SABIR SABIR SABIR ....

Öncelikle eczacılar bizim ilk sağlık danışmanımızdır,bu işi eğitimini almış insanların yapması taraftarıyım.
Bu konuda eğitilmemiş insanların hata yapma olasılığı çok daha fazladır ve sağlık şakaya gelmez.
Sizin görev tanımınız tam olarak nedir şuan ?Başta belirtilmediyse yapmak zorunda değilsiniz.
İlla diretiyorlarsa bu konuda başka bir iş bakın.

iyi de eczaneye lise mezunu stajyer alınsa, tabi ki çay ve temizliğe bakar. Eczane çok büyük bir yer değil şikayet edecek kadar. Ki eczacılık mezunu da değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…