işi biraksam mi?

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
30
Merhabalar. Öncelikle çalışıyorum su an o yüzden hemen konuya giriyorum.
Iki bucuk aydir hic tecrübem olmadan bi eczanede çalışıyorum. Iki subesi var. Ben cok daha islek olanda çalışıyorum. Daha buyuk hemde. Iki buçuk ay da baya da öğrendim işi.
Ama bana sürekli temizlik yaptırmaya calisiyolar. Tabiki yapicam ama önceliğimin temizlik oldugunu söylüyolar. Ama ben recetelerimle mutluyum. Kendimi temizlikci gibi hissediyorum. Sonucta bende calisanim ve calisanlarin orda burda biraktigi bardaklari toplayip yikamak zorunda degilim. Yani degilim demi? Bugun de diger dukkandaki cirak kizla yer degistirdik ben kucuk dukkandayim o obur tarafta temizlik yapcakmis ben yapmadığım icin ve buna bi calisan karar vermis. Cok zoruma gitti. Patronum dışında kimsenin bardagini toplamak yikamak zorunda degilim diye düşünüyorum yanlış miyim?
Aslinda calismak zorunda degilim. Maddi acidan buyuk bi sıkıntımız yok ama daha rahat yasamak kendime biseyler almak icin çalışıyorum. Sizce bu durum normal mi?heryerde son ise giren kisi temizlik mi yapar? Ustelik isi öğrenene kadar 1000liraya anlaştık isi öğrenince asgariye geccez. Ama amaclari is öğretmek degilde temizlik yaptirmak gibi sanki demi?
Bana bi yol gösteren cikar mi burdan? Yardim edin. Birakcam cikcam su an nerdeyse.. darkmore seni de bekliyorum canim

işe girerken nasıl anlaştınız eczacı kalfası olarakmı çalışırım dediniz ki tecrübe olmadan bunu kimse kabul etmez
tabiki sizden önce gelenler sizden beklentileri olabilir ama temizlik yapmalısınız bence kolay deil o iş öyle tek patronun bardağını kaldırırım derseniz sizi çıkarırlar zaten

girerken nasıl anlaştıysanız o şekilde çalışın. ekstra temizlik yüklemesinler.

Pek is tecrubem olmadığı icin bilmiyorum demek dogru yani yaptiklar. Ise girerken ogretiriz isi falan dedi eczacim. Hic bilmiyodum çünkü

işi tamamiyle öğrenmek istiyorsanız tabi ki temizlik yapmalısınız
hiçbir şey kolay elde edilmiyor
ancak öğrenmek önemli değil sadece para için diyorsanız başka işte bakabilirsiniz

işi tamamiyle öğrenmek istiyorsanız tabi ki temizlik yapmalısınız
hiçbir şey kolay elde edilmiyor
ancak öğrenmek önemli değil sadece para için diyorsanız başka işte bakabilirsiniz
Ogrenmek istiyorum tabiki isi. Ama diger elemanlara al ordan bardagini yika koy yerine diyesim geliyo

Ben sende kendimi gördüm.
15 yaşında hem okuyup üniversteye kadar çalıştım. Çırak olarak başladım ve senin gibi her işi yaptırıyorardı.
Her sabah pas pas yapardım çay servisi e birde müşterilerle ilgilen.. Adrese ilaç teslimi bile yapıyordum.
Çok çektim büyük ve yoğun bir eczaneydi. Orada kalsaydım kalfa olarak devam ederdim ama o mesleği yapmak istemedim. Şimdi masa başında bir şirkette çalışıyorum çok rahatım Allahıma şükürler olsun.
Malesef ilk başlarken heleki daha önce tecrübesizsen yaptırıyorlar...
Ama ben çok çektim, çok ezildim.
Sen ezdirme kendini

Eczanelerde sistem böyle işler. İşi bilmeyen, öğrenmek için giren eleman temizliği yapar, çay servisi yapar. Hayırlarına işi öğretmiyorlar ki size. Kolay iş yok, sabretmelisiniz.
Diyosun sabredicez yani. Tesekkurler

Ezdirmeden orda nasil kalirim ki? Kovarlar.. ben isi sevdim ama evimde bile cam silmezken orda silmek agrima gidiyo. Esimin bardagini yikmak tamam da baska elemaninki

Canım biraz daha sabret işi iyice öğren 6 ayı tamamla başka eczaneye geç. İşi bilerek tecrübeli girmek farklı bilmeden girmek farklı.
Herşeyi yaptırırlar öyle malesef..
Ezdirmeden orda nasil kalirim ki? Kovarlar.. ben isi sevdim ama evimde bile cam silmezken orda silmek agrima gidiyo. Esimin bardagini yikmak tamam da baska elemaninki

Canım biraz daha sabret işi iyice öğren 6 ayı tamamla başka eczaneye geç. İşi bilerek tecrübeli girmek farklı bilmeden girmek farklı.
Herşeyi yaptırırlar öyle malesef..
Cok mantikli
Yaza kadar dayanip kalfalik belgemi alip cikmak var. Sonra gelsin temizliksiz eczane :))

canım bende kaç senelik ön muhasebe elemanıyım, iş bulamadım uzun süre, bir senedir aynı işyerinde çalışıyorum, çay bardaklarını geçtim ama çok afedrsin, tuvalet temizliği bazen midemi bulandırıyor, insanlar öyle pis bırakıyor, kusmamak için zor tutuyorum kendimi, sabredeceksin eğer işi kapmak istiyorsan, iş bulmakta zorlaştı dıdının dıdısını istiyorlar artık işverenler

malesef bizim ülkemizde hep önce her işi temizlkte eklerler
manken: temizlik yapacan
mühendis: temizlik yapacan
muhasebe: temizlk yapacan
sekreter:temizlik yapacan hemde allahın emri yapacan
gibi bu gider bizim ülkede
sana tavsiyem yapma cık baska bir iş bak ama her yerde bunu yaptırırlar teknik mesleginiz yoksa
o yüzden oku cabala canım

Bende temizliyorum tuvalet

Eczaneyi sevdim. Ama eczaciliga hazirlanmam cok zor cunku esit agirlik mezunuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…