- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi braindamage
-
Evet size katılıyorum. Ancak ben ordan çıkarken bir sorunum yoktu, yani varsa da çok büyütülecek şeyler değildi. Risk alip çıkmıştım memnunum herşeyden ama çıkıyorum demiştim.Tekrar aynı sıkıntıları yaşarsan bırakmaya çekinirsin benden söylemesi. Misal benim başıma geldi bu durum tekrar işe aldılar dalat yine eski huzursuzluğum devam ettiği için bıraktım ve keşke hiç geri dönmeseymişim. Yine de karar sizin
Ay inşallah yaa. Adam çok severdi beni. Sen işi hemen kaptın herşeyi yapıyorsun aferin derdi. Ben de o melek yüzlü adamı bırakıp çıktım ne pis insanmışım :)Öylede olur inan çağır yemeğe falan gidin çay çorba sohpet muhabbet derken gelecek beklenen teklif bak ablam didiydi dersin sonrada ablanı bi yemeğee götürersin
Aynen onlar biliyorlar hatta dediler konuşalım. Hallederiz falan dediler ama ben yok durun şuan değil demiştim. Inşallah teşekkür ederim..Orda görüştüğün kişilere işten ayrıldığını çıtlat. Büyük ihtimalle sana dönüş yaparlar O zaman kabul et
Bende problemsiz çıkmıştım ve sürekli gidip görüşüyodum üstelik işe geri dönmem için çok dil dökmüşlerdi. Sonuç : FİYASKO karar sizin hayat sizinEvet size katılıyorum. Ancak ben ordan çıkarken bir sorunum yoktu, yani varsa da çok büyütülecek şeyler değildi. Risk alip çıkmıştım memnunum herşeyden ama çıkıyorum demiştim.
Bemce ne kadar iyi ayrılmış olursan ol geri dönmek çıkmazda kalınmamışsa yanlış karar.
Çünkü ben yaptım ve olmadı. Eski havayı bulamadım. Bem yokken işe başlayanlar da olmuştu ve onların yanında bile sonradan gelen gibiydim.
Biten bir işin yada her ne olursa yani ilişki de dahil bence geri dönüşü olmamalı. Bu durumda bitirirken çok iyi düşünmek gerek tabi.
Hep önümüze bakmalıyız, aynı suda iki kez yıkanmamalıyız..
Eski huzursuzluklarım devam etti ama dediniz? Firma kaynaklı mıydı onlar yani soz verdiler de yerine getirmediler mi acaba?Bende problemsiz çıkmıştım ve sürekli gidip görüşüyodum üstelik işe geri dönmem için çok dil dökmüşlerdi. Sonuç : FİYASKO karar sizin hayat sizin
İç huzursuzluklar devam etti. Para herşey değil huzur olmalı bi iş yerinde öyle sıkıntı stresle kimse çalışamaz kiEski huzursuzluklarım devam etti ama dediniz? Firma kaynaklı mıydı onlar yani soz verdiler de yerine getirmediler mi acaba?
Teşekkür ediyorum yorumlariniz için
Evet alışmam aslında direk bir gün çünkü cok geniş çaplı bie şirket değil yaptıkları işler belliydi. Benim yerime de kimseyi almadılar. Bilgisayarım falan hala boş duruyor :)aynısını yaşıyorum suan 1 sene önce ayrıldığım işime geri dönmek istiyorum patronlada konuştum darbe falan deyip haklı olarak almadı ama ilanlarını falan takip ediyorum inşallah geri dönücem iş değişikliği çok zor bişey arkadaşın dediği gibi ya parası tatmin edecek ya huzurun olucak bence gurur yapmayın dönün mutlu olduğunuz yere çektiğiniz sıkıntılar geçecektir her yer de sıkıntı stres var ama bu streslerle başa çıkmanın yolu her yerde aynı değil sizin alıştığınız yöntemler var birde çalıştığınız yerin yöntemleri var ikisi uymuyorsa olmuyor siz orda eğrelti duruyorsunuz giderekte batıyorsunuz hiç düşünmeyin dönün imkanınız varsa oraya alışmanız 1 hafta sürecek daha fazla değil
Evet cok haklisiniz. Benim suan ayrıldığım işyerindeki maaşım eskisinden daha yüksekti.İç huzursuzluklar devam etti. Para herşey değil huzur olmalı bi iş yerinde öyle sıkıntı stresle kimse çalışamaz ki
Evet ilk isyerimdi. Ama iki şirketin çalışma prensibi çok farklıydı.Eskiler herzaman daha tatlı gelir heleki ilk işyerinizse
Çünkü çalışma presibini orada alıyorsunuz, bence geri dönemeyin iyi çkmışsınız, rezil oldu geldiye dönmesin iş.
Sen aktif çalışırken bırakıp gittin falan veya ihtiyacımız suan yok gibi düşünebilirler mi acaba diyorum. Çıkarken böyle düşünmüyorlardı ama araya zaman girince noldu bilemiyorum..
Evet bir muhabbet sohbete ihtiyacım var sanırım :) Eminim diyeceği sey şu olacak; ben biliyordum böyle olacağını: )) Kendisi de zaten sürekli risk alip değişik işler peşinde koşan birisi. Ben buralara böyle geldim diyordu anlayışla karşılayacaktır. Bakalım hayırlısı olsun inşallah :))
Abi biliyorsun ki ben sizin firmadan sadece kendimi başka projede geliştirmek için ayrılmıştım ama burada da kendimi geliştiremiyorum bana bir yol gösterir misin de ? Adamın niyeti varsa seni geri çağırır . Yada sana sadece nasihat verir ki şuan buna ihtiyacın varmış gibi duruyor :)
Tecrübem 1 yıl oldu hemen hemen. Ayrıca tekrar konumu okursanız, dayanamıyorum diye çıkmadım ordan ben. Gayet huzurluyken çıktım.Asla dönmem. Ömür boyu orda ve aynı insanlarla çalışmayacaksinız. O size geri dön diyen arkadaşlarınız da gerçekten dönünce noldu yapamadı döndü diye konuşacaklar yüzünüze olmasa da.Tecubenizi bilmiyorum ama benim için çok acemice bir davranış yeter dayanamıyorum diyip çıktığım yere geri dönmek.
Gelsin dedi ve almadı mı: D Yani aynen ama almasa dahi bana is bulur eminim. Önce is durumunu öğreneyim de sonra alıp almayacağını tahmin ederek konuşurum: )))bizim bi hoca vardı okuldan bürosuna başvurmuştum hatta hoca ben gitmeden bi ay önce bana gelsn diye haber yollatmıştı.
Neyse gittim görüştüm yani adam o kadar güzel dille almadıki işeihtiyacımız yok şu an kadro tamamrn dolu iş bile yok bu ara filan dedi e ne diyryim tamam dedim:)) yani takma kafana adam üslubunca olmaz der en fazla
evet aynen öyle oldu ama ben bi ay sonra gitmiş ondan sebep olabilirGelsin dedi ve almadı mı: D Yani aynen ama almasa dahi bana is bulur eminim. Önce is durumunu öğreneyim de sonra alıp almayacağını tahmin ederek konuşurum: )))
Dayanamıyorum dedim çıktım yazmışsınız. Siz tekrar okuyun. Tahmin ettiğim gibi tecrübesizmissinizTecrübem 1 yıl oldu hemen hemen. Ayrıca tekrar konumu okursanız, dayanamıyorum diye çıkmadım ordan ben. Gayet huzurluyken çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?