işi bıraktım ya sonra?? (Yardımmm:( )

Dönme..önüne bak iyi olsa zaten cikmazdin
Ben yıllar önce öyle bir hata yaptım eskisindende kötü olarak ayrıldım
Sen dönersen bi sürü laf olacak bunlara katlanabilecekmisin

Dayanamıyorum dedim çıktım yazmışsınız. Siz tekrar okuyun. Tahmin ettiğim gibi tecrübesizmissiniz
Hayır o dayanamıyorum dediğim yeni ayrıldığım işyeri. Tamamen yanlış anlamışsınız. Tecrübesiz olduğunu tahmin etmenize gerek yok çünkü yazdım zaten.

Dönme..önüne bak iyi olsa zaten cikmazdin
Ben yıllar önce öyle bir hata yaptım eskisindende kötü olarak ayrıldım
Sen dönersen bi sürü laf olacak bunlara katlanabilecekmisin
Iyiydi aslında rahat mi battı bana nedir çıktım, çok şükür kötü ayrılmadım hala görüşüyorum hatta ortaklardan biriyle bie projemiz vardı onu yapalım diyordu beni cok severler o yüzden laf yapabileceklerini düşünmüyorum çıktıktan sonra dahi işlerine yardımcı oldum çünkü. Ama dediginiz gibi de olabilir, is hayatı cok garip daha az bir deneyimim var ama ne olacağını kestiremiyor bile olabilirim.

Hayır o dayanamıyorum dediğim yeni ayrıldığım işyeri. Tamamen yanlış anlamışsınız. Tecrübesiz olduğunu tahmin etmenize gerek yok çünkü yazdım zaten.
Tahmin ettim dedigime göre kaç yıl çalıştığınız yeri okumadım demektir. .Okusam ilk mesajimda tecrubenizi bilmiyorum demezdim herhalde . Birsey değişmedi yine ister eski olsun ister daha eski olsun sonuçta çıkmayı göze almissiniz. Ben aa tecrübesiz e bak anlamında tahmin etmiştim demedim , is hayatında uzun yıllardır çalistigim için anladım ve yorumumu ona gore yaptim

Anladım teşekkür ederim, konuyu açmam daki amac buydu aslında tecrübesiz olduğumu biliyorum ve bu yüzden bana normal gelen sey aslında is hayatında anormal olabilir diye düşündüm. Tecrübeli olan sizlerden fikir almak daha güzel olur dedim. Teşekkürler tekrardan..

İş hayatı gerçekten garip
Dost arkadaş hikaye
Ummadığın bir anda öyle bir harcıyorlar
Oyuzden yapmazlar diye güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…