- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi zombimilena
Bu arada yorumlarından çok yumuşak başlı biri canlandı gözümde bence çocuğunun ismi tek Mehmet olur gibi geliyor bana:)Dediğini anlıyorum. Zaten hep sakinlikle kızdırmadan konuşurum ama kestirip atıyor. O yüzden ağırıma gidiyor.
Babam pek ismi konulacak kadar değerli biri değil 11 yaşındayken gitmişti. Bunu da söyleyip duygu sömürüsü yapmak istemiyorum . Kayınbabam biraz hasta ama ölümcül değil. Eşimde haliyle biraz korkuyor. Benim oğlumun adıda MEhmet olsun diyor. Sorun değil ama üslup beni kırıyor.
Sanada sabırlar dilerim o zaman hem hamilelik hem stresi zor oluyor.
bende kp adina ok dedim allti ustu sonuna bi HAN koyucaz tabiki olmadi ailesi tepki verir diye doguma on gun kala beni onlarla ugrastirma dedi cikti esim isin icinden bende bulasmamak namina sustum bilindigi gibi degiller cunku. 2. Cocukda kiz olsa kv adi olacakti yani kp hadi tamam da kvye hic tahammulum yok cock sukur bi oglum daha oldu eeeeeeeeee bu kez basladilar gelin babanin adini koy tabiki hayir ben anne baba adi koymak icinmi cocuk doguruyorum dedim oturdular yerlerine anladilarda sanirim ne demek istedigimi neyse cok uzun oldu ama boyle dusunen insanlar yontulmamis tas devrinden kalma dertlendim yine