- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.489
- 548
- Konu Sahibi Gamzecikkk
-
İnsanlar hep konuşur bir de baskı ne ? Ne kadar dengesizler yaAnnemi kanserden kaybettim ismini vererek kızıma her seslendiğim de o acı günler aklıma gelicek biliyorum ama çevremde bu konuda çok baskı almaya başladım. Kötü evlat gibi görünmek istemiyorumşimdiye kadar kimseyle bu konuyu konuşmadım o kadar mutlu ettiniz ki cevap ve rrek
annem de böyle isterdi diyin.Sırf bu yüzden işte acı bi şekilde kaybettim sırf herkes rahat etsin diye çocuguma bunu yapmak istemiyorum ama bunu yapınca da çok yadırganıcam biliyorum
Bırak kim ne derse desin. Çocuk senin hayat senin.Sırf bu yüzden işte acı bi şekilde kaybettim sırf herkes rahat etsin diye çocuguma bunu yapmak istemiyorum ama bunu yapınca da çok yadırganıcam biliyorum
Annemi kanserden kaybettim ismini vererek kızıma her seslendiğim de o acı günler aklıma gelicek biliyorum ama çevremde bu konuda çok baskı almaya başladım. Kötü evlat gibi görünmek istemiyorumşimdiye kadar kimseyle bu konuyu konuşmadım o kadar mutlu ettiniz ki cevap ve rrek
Anneniz hayatta mı acaba..vefat eden kişiyi ne kadar çok seversem seveyim çocuğuma vefat edenin adını koyacağımı düşünmüyorum. annenizin adını, annenizin olduğu için seversiniz. ben evladıma annemin adıyla seslenmek istemem şahsen, herkesin yeri kalbimde ayrıdır.
etrafa gösteriş olarak koyup her gün vicdan yapacağınıza, koymayıp vicdan yapın daha iyi derim.
evet hayatta, sizin de başınız sağolsun bu aradaAnneniz hayatta mı acaba..
Cekmezdim. Oglum babam öldükten sonra dogdu ama babamin ismini koymadım. Esim koyabilirsin dedi hatta ama yapamadim. Bu Babami sevmedigimden degil, cok severim babami 10 yil gecti hala acısı cok taze ama eger koysaydim her telafuzda canim acırdı diye düşündüm.Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz
Bnde aynı şekilde düşünüyorum çocuguma bunu yapmak istemiyorum annem hep kalbimde. Sadece insanlar un saçma düşünceleri canımı sıktı yoksa böle bişi düşünmüyordum bileCekmezdim. Oglum babam öldükten sonra dogdu ama babamin ismini koymadım. Esim koyabilirsin dedi hatta ama yapamadim. Bu Babami sevmedigimden degil, cok severim babami 10 yil gecti hala acısı cok taze ama eger koysaydim her telafuzda canim acırdı diye düşündüm.
Bebek te sizin anne de insanlar her zaman konuşur hic canınızı sikmayin annenize sevginizi bebeginize ismini vererek ispatlamak zorunda degilsiniz. Annenizde inanin sizin istediğiniz ismi koymanizi isterdi. Hayırlı dogumlar saglikla kavusun insallahBnde aynı şekilde düşünüyorum çocuguma bunu yapmak istemiyorum annem hep kalbimde. Sadece insanlar un saçma düşünceleri canımı sıktı yoksa böle bişi düşünmüyordum bile
Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?