- 23 Ağustos 2012
- 51.273
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.702
- 898
- Konu Sahibi Gamzecikkk
-
Annemi kanserden kaybettim ismini vererek kızıma her seslendiğim de o acı günler aklıma gelicek biliyorum
Çekmezdim vefat edenlerin ismini vermeyi de doğru bulmuyorumKızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz
Ben vefat eden birinin isminj yeni doğan çocuğa vermeye çok da hoş bakmiyorum. Çocuğa bakinca her defa o kişiyi hatirliycaksin o zaman. Bence vicdan azabi çekmek için neden yok. Allah rahmet eylesin annenizeKızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz
Hayır çekmem.Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz
Allah rahmet eylesinKızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz
Bende aynı durumdayım oğlum olursa(cinsiyet kesin değil) babamın adını koymak istiyorum hiç görmedim sayılır ve çocukluktan beri hayalim diyebilirim ama eşim saçma sapan sorun yapıyorKızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz
bu şekilde açıklarsanız kimse bir şey diyemez. ki normalde de kimsenin haddine değil de hadsiz çokAnnemi kanserden kaybettim ismini vererek kızıma her seslendiğim de o acı günler aklıma gelicek biliyorum ama çevremde bu konuda çok baskı almaya başladım. Kötü evlat gibi görünmek istemiyorumşimdiye kadar kimseyle bu konuyu konuşmadım o kadar mutlu ettiniz ki cevap ve rrek
benim de aklıma ilk bu geldiAnnem vefat etti ve koymadım iki ismi var kizimin hem de. Onun yaşadığı kotu şeyler kızıma geçecekmiş gibi geldi
Cekmeyin annenizin adini yasatacak seyler yapin dualar okuyun hayirlar verin onu unutmadiginizi bu sekilde de gosterebilirsniz.Kızlar bi sorum var anneniz hayatta olmasa bi kızınız olucağını öğrenseniz onun ismini annenizin ismini vermezseniz vicdan azabı çeker miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?