- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Hmm ozaman kötü.var . dava mahkeme vs vs gibi ıvır zıvır işler..
Valla iyilikten anlamayan biri ise hiç kırmam va demememek lazım.Aynı şey benim de başıma geldi.emri vaki bir şekilde kizimizin adı xxx olacak diye.esim de babası istediği için istedi.ben de ilk başta testi çektim.hayir istemiyor um diye.sonra iki günlük dünya .bı isim için eşimi uzmuycem tamam koyalım dedim.ilk ismi benim istediğim.ikinci KV dediği.itten pişmanım.onlar ikinci ismiyle hitap ediyorlar.kuduruyorum.pisman olabilirsin yani
böyle bi adamla nasıl takılıyorsun. ben bu cümleyi anlamadım. siz ikiniz ne yapılacağına karar vermiyo musunuz. kv nin cıvıtması normal. senin kocan esas sorunCanım doğum yaptıktan hemdn sonra eşim zaten nüfus müdürlüğe gider ben nasıl gideyim ki
aynen ben de. ve boşanırdım da. benden habersiz gidecek öyle bişey yapacak. mahvederim onuBen genelde en son söylemem gereken şeyi en başta söylerim.
Eşime direk öyle birşey yap boşanırım derdim.
Ben taşıyıcı annemiyim ama dimi ? Kayınvalıdelerin bazıları gelinle yarıştırıyor kendini yazık. Kaç yasına gelmişssin ne diye huzur bozup insanı gunaha sokuyosun dimi ?aynen ben de. ve boşanırdım da. benden habersiz gidecek öyle bişey yapacak. mahvederim onu
Aaa ben bunu bilmiyordum , iyi oldu söylediğin .Ama o doğum belgesi olmadan da kimlik çıkarılabiliyor,kızımın doğum belgesi karışmış eşyalara valizde,eşim gidip kimlik çıkardı,problem çıkmadı,sonradan bulduk belgeyi...
Ya da doğuma giderken kimliği çıkarıp öyle girsin doğuma,garanti olsunAaa ben bunu bilmiyordum , iyi oldu söylediğin .
O zaman konu sahibi,kocanın gazozuna ilaç at :) sen hastaneden çıkana kadar o da çıkamasın bir yere :)
Onsuz da çıkıyor,bizzat tecrübe edildi,fakat çıkarılamamalı aslındaDogum belgesini kaptırma .1 ay süresi var isim koymanın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?