- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Asla ismini koyma. Ayrıca sen de onun taktiğini uygula. Sen bir tane daha doğur da benim ismimi koyalım de kahkaha at. Ya da bir tane daha doğur kendi ismini koyarsın de kahkaha at. Senden bu dünyaya bir tane fazla bile ikinciye gerek yok de kahkaha at. Bozulursa ama şaka yapmıştım dersin.Arkadaşlar ağır konuşucam ama artık bunaldım yani. Kadın resmen sülük gibi yapıştı inş 2 3 ay kadar sonra doğumum olacak ama ben böyle bişry görmedim
Kadın resmen yıldırma politikası yapıyor ben istrmedikçe her aradığında çocuğa kendi ismiyle hitap ediyor ve bunu gülerrk yaptığı için o meşek kaynana ben abartan gelin oluyorum
İlk başta söylediğinde istemediğimi söyledim mecbursunuz koyacaksınız diye söyledi arkasından da kahkaha attı yine her zaman ki gibi bi ara pskolojim bozuldu bu kadının hareketlrri yüzünden daha önce bir düşük yaşadım her gün iğne vuruluyorum
Cinsiyetini öğrendiğimizde keşke erkek olsa diye söylendi durdu ruh hastası şükür ediceği yerine
Ne desem kar etmiyor bir de inadına inadına kendi isminin yanına beğendiği isimleri koyup söylüyor bu kadın hasta edicek beni artık
Eşim bu olayların neresinde diye sorarsanız resmen ikli oynuyor sırf arada kalmamak için
Kızıyoruz kavga ediyoruz annesine koymicaz diyor kadın triplere giriyor
2 gün 1 hafta sonra annesini arayıp isim mevzusunda sohbet ediyor kadın da yine umutlanıp söylemeyr başlıyor
Artık o kadar yorulup bunaldım ki rüyalarıma giriyor
Yani nasıl bir tavır takınayım bilmiyorum
Bu arada kayınvalidem biraz ruh hastası gibi sever misal çocuğu bana ver 2 yaşına kadar ben bakıp veriyim sana demişliği var
Yani sanki ismini koyarsak daha çok bağlanır gibi düşünüyorum
Siz olsanız ne yaprdınız arkadaşlar bi akıl verin
Eşin sana böyle bir kazık atarsa eğer bunun vebalini de senin gazabını da iki dünyada çeker.Böyle saçma sey mi olur.Nasıl yaşatıyolar sana bunları gamile halinle.Nasıl bu kadar strese sokuyorlar.Eşinin senin arkanda durması lazım.Asla razı gelme.Çocuğun adını belirle.Hatta iki isim koy.Onunkine yer kalmasın.Böyle şeyler teklif bile edilmez.Gönülden olursa olur.Böyle zorla yaptırılmaz.Yazıklar olsun kv.den gibi insana.Aynı şeyleri kendi kızı yaşasa kıyametleri kopartırdı.Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
Ben olsam yanar döner eşime güvenmem gider kimliği tek başıma çıkartırım. Yazdırmam adını da.Arkadaşlar ağır konuşucam ama artık bunaldım yani. Kadın resmen sülük gibi yapıştı inş 2 3 ay kadar sonra doğumum olacak ama ben böyle bişry görmedim
Kadın resmen yıldırma politikası yapıyor ben istrmedikçe her aradığında çocuğa kendi ismiyle hitap ediyor ve bunu gülerrk yaptığı için o meşek kaynana ben abartan gelin oluyorum
İlk başta söylediğinde istemediğimi söyledim mecbursunuz koyacaksınız diye söyledi arkasından da kahkaha attı yine her zaman ki gibi bi ara pskolojim bozuldu bu kadının hareketlrri yüzünden daha önce bir düşük yaşadım her gün iğne vuruluyorum
Cinsiyetini öğrendiğimizde keşke erkek olsa diye söylendi durdu ruh hastası şükür ediceği yerine
Ne desem kar etmiyor bir de inadına inadına kendi isminin yanına beğendiği isimleri koyup söylüyor bu kadın hasta edicek beni artık
Eşim bu olayların neresinde diye sorarsanız resmen ikli oynuyor sırf arada kalmamak için
2 gün 1 hafta sonra annesini arayıp isim mevzusunda sohbet ediyor kadın da yine umutlanıp söylemeyr başlıyor
Bu arada kayınvalidem biraz ruh hastası gibi sever misal çocuğu bana ver 2 yaşına kadar ben bakıp veriyim sana demişliği var
Bunu istemediğini kesin bir dille söylemelisin öncesinde.Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
Öyle bişey olırsa o kimliği ikisininde boğazına sok!Eşim nüfus müdürlüğüne gidicek muhtemel annesinin ismini yazdırıp benim istediiim ismide yanına yazar ve ben o lohusa halimle deliririm sanırım
Bence sen kabullenmişsin kv nın ismini koymayı. Çünkü her çözüme bi bahane madem çözüm yolun yok sana gore her yol ona cikiyor o zaman burdakiler nedese bos önce sen emin olmalısın sen kararlı olmasin hayırının üzerine evet olmayacağını esinede kaynana da anladiklari sekilde anlatacaksin. Yoksa da kv ismine aliscanAh canım kuyruk gibi kaynana gelmez mi zannediyosun:)
Kadın elinde gelde oğluna bağlicak kendini öyle yaşayacak
En sinir olduğum şey.Çocuğu yapanlar isminide koyarlar herhalde.Eşinle senden başkasını ilgilendirmez isim konusu.Benimde bebeğim olacak ismini belirlemiştik zaten kimsede bişey demedi.Eşin doğuma kadar ikili oynayıp doğumdan sonra nüfus cüzdanıyla sana kötü bi süpriz yapmaz umarım.Hamileliğini hormonlarını kullanarak bu işi halletmen gerekiyo.Arkadaşlar ağır konuşucam ama artık bunaldım yani. Kadın resmen sülük gibi yapıştı inş 2 3 ay kadar sonra doğumum olacak ama ben böyle bişry görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?