- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Oğlum olursa timur yada mikail düşünüyordum bendeAlperen Göktuğ la Metehan in farkı ne ki
Bir arkadaşımın komşusunun soyadı Kaşardı. Zilde görüp şok olmuştum. Yatsın kalsın dua etsin bence de aamete2015 yilinda nufusa kayıtli en kötü isinler listesine baktim
Ufuktan Aydoğar
Maşallah Doğrultan
Fedai Kabadayı
Muhtar Kent
Korkut Korkmaz
Pekgüzel Tavasapı
Bilgi Sayar
Danyal Topatan
Olgun Portakal
Göksenin Ekiyorum
Neren Kıvırcık
Yazı Tura
Şehriye Pilav
Liste cok uzun kopyalayamadim, ama cocugunuzun adi Pekguzel Tavasapi, ya da Sehriyeli Pilav degilse cok da seyetmeyin
Kendi koyduğun isimim neyine alışamiyorsun mete de metehanda çok güzel isimler sizin derdiniz neİki isim birini ben istedim ama ikisinide söylemek içimden gelmiyor. Kimse baskı yapmadi tamamen hür irademizle koyduk.
Ay özür dilerim kahkaha krizine girdim. Gidip sildirin o zaman ya kendine de çocuğa da hayatı zehir etmeyin. Bebek kötü etkileniyordur.Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Bizim lisedeyken bir çocuğun soyadı toptu. Hoca çocuğun adını söyleyince herkes hocam top olan mı diye bağırırdıBir arkadaşımın komşusunun soyadı Kaşardı. Zilde görüp şok olmuştum. Yatsın kalsın dua etsin bence de aamete
Adım ayşe tuğba kimse ayşeyi bipmiyor tuğba diyor herkes bana mete diyin sizde oğlunuza ahmet demek zorunda değilsiniz ne isimler var sacmalayınAlperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Ben küçükken komşumuz vardı adı şehriye imiş2015 yilinda nufusa kayıtli en kötü isinler listesine baktim
Ufuktan Aydoğar
Maşallah Doğrultan
Fedai Kabadayı
Muhtar Kent
Korkut Korkmaz
Pekgüzel Tavasapı
Bilgi Sayar
Danyal Topatan
Olgun Portakal
Göksenin Ekiyorum
Neren Kıvırcık
Yazı Tura
Şehriye Pilav
Liste cok uzun kopyalayamadim, ama cocugunuzun adi Pekguzel Tavasapi, ya da Sehriyeli Pilav degilse cok da seyetmeyin
Bu isimleri de hangi akla hizmet koyuyorlar ya insanın psikolojisi gerçekten etkilenir herkes dalga geçtiği için.Eşimin esk8den çalıştığı yere gelen müşterinin soyadı donsuz du.döner diye kadin ismi ,küçük diye erkek ismi var.tamam diye kadin ismi bile var.onlarin psikolojisi ne olacak?
Yazdım yazdım sildim şimdi bunda ne var denmesin diye. Bizde de Top vardı çocuğun adı Xcan'dı, Can'ı soyadı gibi kullanıyordu. Belki değiştirmiştir mümkünseBizim lisedeyken bir çocuğun soyadı toptu. Hoca çocuğun adını söyleyince herkes hocam top olan mı diye bağırırdı
Donsuza koptumhxgdgdgEşimin esk8den çalıştığı yere gelen müşterinin soyadı donsuz du.döner diye kadin ismi ,küçük diye erkek ismi var.tamam diye kadin ismi bile var.onlarin psikolojisi ne olacak?
Ufacık bebeğe nasil bir garezdir bu yaa2015 yilinda nufusa kayıtli en kötü isinler listesine baktim
Ufuktan Aydoğar
Maşallah Doğrultan
Fedai Kabadayı
Muhtar Kent
Korkut Korkmaz
Pekgüzel Tavasapı
Bilgi Sayar
Danyal Topatan
Olgun Portakal
Göksenin Ekiyorum
Neren Kıvırcık
Yazı Tura
Şehriye Pilav
Madem ki cocugum var, neden herkes dötüyle gülmesin vxvdvdvUfacık bebeğe nasil bir garezdir bu yaa
Adım ayşe tuğba kimse ayşeyi bipmiyor tuğba diyor herkes bana mete diyin sizde oğlunuza ahmet demek zorunda değilsiniz ne isimler var sacmalayın
Bence bibi zaten artık
Yanlışın var senin adın Ayşe Tuğba değil, Bibibella
Bebeğinizin adını kendiniz koymuşsunuz problem ne?? Bence siz bir profesyonel destek alın, bu psikoloji ile çocuğunuza da iyi gelemezsiniz.Bebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?