İsim mevzuu

2015 yilinda nufusa kayıtli en kötü isinler listesine baktim
Ufuktan Aydoğar
Maşallah Doğrultan
Fedai Kabadayı
Muhtar Kent
Korkut Korkmaz
Pekgüzel Tavasapı
Bilgi Sayar
Danyal Topatan
Olgun Portakal
Göksenin Ekiyorum
Neren Kıvırcık
Yazı Tura
Şehriye Pilav

Liste cok uzun kopyalayamadim, ama cocugunuzun adi Pekguzel Tavasapi, ya da Sehriyeli Pilav degilse cok da seyetmeyin

Bir arkadaşımın komşusunun soyadı Kaşardı. Zilde görüp şok olmuştum. Yatsın kalsın dua etsin bence de aamete

Benim istemediğim isim koyuldu. Kimlikte yazmasa bile istediğim ismi söyledim. Bütün sülalemde öyle söyledi
İstediğin isim koyuluyor ve kafaya takılıyor
Baska dert bulamamış galiba

Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Ay özür dilerim kahkaha krizine girdim. Gidip sildirin o zaman ya kendine de çocuğa da hayatı zehir etmeyin. Bebek kötü etkileniyordur.

Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Adım ayşe tuğba kimse ayşeyi bipmiyor tuğba diyor herkes bana mete diyin sizde oğlunuza ahmet demek zorunda değilsiniz ne isimler var sacmalayın

Ben küçükken komşumuz vardı adı şehriye imiş
Annemler şehri derlerdi bizde şehri teyze derdik
Kimse bilmiyormuş takii mahkemeden kağıt gelmiş mal paylaşımıyla ilgili bir şey artık o zaman neyse sorun sormuşlar burda şehriye diye biri var mi diye herkes yok demiş
Sonra öğrenmişler asıl adı şehri değil de şehriye olduğunu

Eşimin esk8den çalıştığı yere gelen müşterinin soyadı donsuz du.döner diye kadin ismi ,küçük diye erkek ismi var.tamam diye kadin ismi bile var.onlarin psikolojisi ne olacak?
Bu isimleri de hangi akla hizmet koyuyorlar ya insanın psikolojisi gerçekten etkilenir herkes dalga geçtiği için.

Bizim lisedeyken bir çocuğun soyadı toptu. Hoca çocuğun adını söyleyince herkes hocam top olan mı diye bağırırdı
Yazdım yazdım sildim şimdi bunda ne var denmesin diye. Bizde de Top vardı çocuğun adı Xcan'dı, Can'ı soyadı gibi kullanıyordu. Belki değiştirmiştir mümkünse

Ufacık bebeğe nasil bir garezdir bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…