- 24 Aralık 2014
- 5.240
- 7.028
- 398
- Konu Sahibi mavimavi33
-
Hahahahaİnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınız
Mete ismi yüzünden depresyona giriyorsunuz ama aklınızfa kalan isimler Kağan, Göktuğ, Alperen… Hepsi aynı anlamı ve hatta aynı milliyetçi çağrışımları yapan isimler. Çocuğuma Devrim adını koyacakken Türk büyüğü adını koydular deseniz onu bile bir miktar anlayacağım. Her neyse, sizin mantıkla alakalı bir işiniz kalmamış belli. Çocuk bir tane de değil anladığım kadarıyla. İnşallah onlarla ilgilenen bir aile büyüğü falan vardır zira siz bu kafayla çocuk bakamazsınız.Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Hayır. Kendi isteyerek koyduğu Ahmet ismine aaamet dedikleri için pişman ve ağlıyor.Simdi Mete ismine mi agladiniz anlamadim?
Bu ne ya, siz normal değilsiniz. O çocuğu emin bir yere emanet edip tedavinizi olun.Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
BayilcamHayır. Kendi isteyerek koyduğu Ahmet ismine aaamet dedikleri için pişman ve ağlıyor.
Ne dertler var görüyon dimi? Kim kaldırabilir böyle büyük ağır bir derdi? Allah sabır versin inşallah gerçekten zor oofffBayilcam
Ahmet ismini düşündünüz ama 2 isim koyarız ve yanındaki ismi söyleriz yazmışsınız??? Söylemeyeceğiniz ismi neden koymak istiyorsunuz kiAslında Ahmet ismini ben istedim ama yanına kağan demiştim. Ahmet kağan eşim o ismi istemedi. Ben Ahmet'i isterken hep iki isim diye düşündüm yanındaki ismi deriz, Ahmet deriz diye dusunmedim. esimde Metehan dedi sonra Ahmet işin içine girdi yine Ahmet Metehan yok çok uzun dediler Ahmet Mete iyimi ee olsun deyiverdim. Ama bana Mete ismi çok tuhaf geliyor söylemek istemiyorum. Bir baktım oğlumun ismi aaameet oldu. Herkes Ahmet demeye başladı. Benim ayarlar bozuldu sonrada . Şimdide diyorum bari Metehan diyelim
Soyadimizda kısa zaten eşime çok kızıyorum madem Metehan yazdirsaydin diye millet destan gibi isim koyuyor, soyismi 8-9 harfli ama iki tane uzun isim koyabiliyor. Ben arada Metehan diyorum :) eşimin ismine modern denilecek bir isim ....... Oğlu Ahmet hiç yakıştıramadım.
Ne demek istediğini anladım canım,İşin tuhafı benim söylemek istediğim ismi bertaraf edip başka isim koydu ama kendi koyduğu ismi söylemiyor baktım esimde Ahmet diyor. Beni çıldırttı bide Ahmet peygamber ismi onu kenara koyup sadece Mete diyemezmis, çocuk 7 aylık oldu ne diycem millete adını değiştik. kafayi yicem
Konu sahibi sizi asla anlayamadim. İlk olarak Aamet olarak söylenmesi hosunuza gitmemis ama düşündüm düşündüm aklima gelmedi aamet olarak nasil seslenilir, kafamda oturtamadim. A yı uzatarak söylemeleri mi rahatsiz ettiAlperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Bebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim
Kendi koyduğunuz isimden mi bu kadar psikolojiniz bozuldu? Ben de kp kv falan saçmasapan bir şey koydular sandım.
Lohusa depresyonunda olabilir misiniz? Bırakın şimdi çocuğun ismini,öncelik sizin sağlığınız,acilen tedavi olun.
Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Basta ben ismi isteyerek koydum dediniz.simdi de alperen,göktuğ isimlerini hayal ediyordum diyorsunuz .madem oyle bu isimleri koysaydiniz.İnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınız
Alperen Göktuğ la Metehan in farkı ne kiBasta ben ismi isteyerek koydum dediniz.simdi de alperen,göktuğ isimlerini hayal ediyordum diyorsunuz .madem oyle bu isimleri koysaydiniz.
Çocuğun ismi değişse bile bence siz tatmin olmazsınız.yine mutsuz olursunuz
Buradaki insanlar ummadiklari şeylerle imtihan oldukları için sizin bu saçma tavrınıza şaşırıyorlar. Sizde imtihan olsaydınız bir isim için her gün aglamazdiniz.İnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?