İsim mevzuu

Mete ismi çok güzel ama. Hüsamettin falan olsa hadi neyse de Ahmet ismi de yıllar geçse bile eski isim kavramına girmiyor bence Ahmet,Mehmet gibi isimler eskimiyor. Trakyalı değilseniz Ahmet e kimse aaamet demez biz Trakyalı oldugumuz halde rahmetli dedeme kimse aamet demezdi gayet Ahmet deniyordu.Bu ismi verdiginize göre dini hassasiyete sahipsinizdir dinimizde Ahmet isminin önemini de biliyorsunuzdur muhakak böyle alısmaya calisabilirsiniz haa yine olmuyorsa sildirin ismi eskisi gibi mahkeme olaylari yok artik.

İnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınız
Hahahaha inşallah en büyük sıkıntım böyle saçma sapan şeyler olur. Gir bakalım tüp bebek topiklerine, gir bakalım bebeği olmayan kadınların konularına. Onların acılarını okurken ben burdan hissediyorum. Millet nelerle imtihan oluyor. Engelli evladı olanlar, özel çocuklara sahip olanlar, sma lı bebeği olanlar. Senin ki dert mi ya dert mi? Şımarıklık. Elin boş gönlün hoş oturmuşun saçma sapan şeylere takıyorsun o kadar

Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Mete ismi yüzünden depresyona giriyorsunuz ama aklınızfa kalan isimler Kağan, Göktuğ, Alperen… Hepsi aynı anlamı ve hatta aynı milliyetçi çağrışımları yapan isimler. Çocuğuma Devrim adını koyacakken Türk büyüğü adını koydular deseniz onu bile bir miktar anlayacağım. Her neyse, sizin mantıkla alakalı bir işiniz kalmamış belli. Çocuk bir tane de değil anladığım kadarıyla. İnşallah onlarla ilgilenen bir aile büyüğü falan vardır zira siz bu kafayla çocuk bakamazsınız.

Alperen, Göktuğ, Emir,kağan gibi isimler hayal ederken birden aamet oldu çocuğumun adı, ben bu fikri kafamadan atamıyorum. Bir de Ahmet Ahmet denmiyormus söylerken aamet , amet. Ya bilmiyorum bu döngüde kaldım ben ya
Bu ne ya, siz normal değilsiniz. O çocuğu emin bir yere emanet edip tedavinizi olun.

Ahmet ismini düşündünüz ama 2 isim koyarız ve yanındaki ismi söyleriz yazmışsınız??? Söylemeyeceğiniz ismi neden koymak istiyorsunuz ki

Konu sahibi sizi asla anlayamadim. İlk olarak Aamet olarak söylenmesi hosunuza gitmemis ama düşündüm düşündüm aklima gelmedi aamet olarak nasil seslenilir, kafamda oturtamadim. A yı uzatarak söylemeleri mi rahatsiz etti

İkincisi Ahmet'i siz istemişsiniz ama şimdi de ondan rahatsızsiniz tedavi gördüğünüzü yazmışsınız doktorunuza bundan bahsettiniz mi? Yoksa zaten bu yüzden mi tedavi görüyorsunuz? Size bu kadar zarar veriyorsa gidin sildirin dicem ama onda da bir kusur bulur gibisiniz. Çocuğunuz anlayacak yaşa gelmeden bu sorun halledilmeli bence

Bebeğim 10 aylık oldu ben hala hergun ağlıyorum, düzelemiyorum. Adına takıldım kaldım. Ne değiştirebildim ne söyleyebildim

Değiştiriliyor e devletten. Eşinizle konuşun, değiştirin ya da sizin sevdiğiniz ismi ekletin.

%1000000
KV KP cocuga zorla isim koydu sandim

Siz de mete diyin çocuğa, Ahmeti de nüfusta sildirin bitti gitti. Beğenmiyosanız da koymasaydınız keşke

İnşallah ummadiginiz birşeyle imtihan olmazsınız
Basta ben ismi isteyerek koydum dediniz.simdi de alperen,göktuğ isimlerini hayal ediyordum diyorsunuz .madem oyle bu isimleri koysaydiniz.
Çocuğun ismi değişse bile bence siz tatmin olmazsınız.yine mutsuz olursunuz

Basta ben ismi isteyerek koydum dediniz.simdi de alperen,göktuğ isimlerini hayal ediyordum diyorsunuz .madem oyle bu isimleri koysaydiniz.
Çocuğun ismi değişse bile bence siz tatmin olmazsınız.yine mutsuz olursunuz
Alperen Göktuğ la Metehan in farkı ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…