- Konu Sahibi Dumadumadum
Rica ederimmmmo kadar arkadaşımız varki hangi birini yazayım ayırt etmek olmaz şimdi
aynen öyle . en iyisi akla geldikçe yzamak

güzel dilekler motive edici
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimmmmo kadar arkadaşımız varki hangi birini yazayım ayırt etmek olmaz şimdi
aynen öyle . en iyisi akla geldikçe yzamak
güzel dilekler motive edici
Datlucadumm adı üzere hem tatlı hem biraz cadı datlumuz iştee her ne kadar kendisi beni unutsa daa![]()
Ausence: yorumlarını, karakterini severek takip ettiğim güzel ve olgun aynı zamanda şiirleirnide çok beğendim, sözcklerini duygularına tercüman etmesini bilmiş güzel şahsiyetiyiki varsın
![]()
Datlucadu-sevimli,seker bi o kadar da kirilgan,naif,duygusal
Ausence-duygusal,yeri geldiginde hatasini kabul eden ,herkesin kalbini fetheden hatunum
Meg-yahu boyle editor mu olurbu hatun bildigin pamuk
seviyorum seni megim bebekim
okypete-editorlerin gozu,dobra insan,beyaz beyazdir siyah siyahdir onun icin ortasi yok![]()
HanimKelesimiGetir -ablam yaaasenin o kizinca diline biber surerim lafina bayiliyorum
bi de bdv de konunun en pik noktasinda yazmiyomusun oluyorum gulmekten
candannn-diger alam beni simdiye kadar coze bilen tek kisio kadar guzel yaziyor ki donup donup okuyasim geliyor
insan bu kadar mi kulturlu olur
![]()
ne unutması kız. beyin tutullması diyelim biz ona
sen unutulacak bir arkadaş değilsin ki. insna haliden anlayan, sıcak smimimi, anlayışlı ve erdemli bir kişiliksin![]()
buzin: öyle olmasa da benim onu gecelerin kadını sandığım azimli, mert, naif, sempatik (hal ve hareketleri ile) candan arkadaşım![]()
Bu iki ausence ben değilmişim bir de
Teşekkürler güzeller
Bu iki ausence ben değilmişim bir de
Teşekkürler güzeller
güzel sözlerine çok teşekkürler canım.G-string_Giyen_Su_Aygiri; açık sözlü, iyi kalpli, her yere yetişen anne gibi gelıyor bana :)
AmyWinehouse; çok farklı bir insan, bir insana göre fazla iyi...müzik konusunda beni geçti
greenjade; sağlam karakterli bir insan, onu tanımayanlar için büyük bir kayıp
sashamia88; meraklı,fazla sevimli, iyi yetişmiş bir kız![]()
okypete; güzel ablam benim, kendini güzel sanan birçok kadından daha güzel, ve bu durumuyla asla övünmüyordoğal hatun yani
tanıyan nasıl bir insan oldugunu bilir :) kaybedılmemesi gereken bir insan
tweeyt; fazla meraklı, kalbinde kötülük beslemeyen temiz kalpli bir tip![]()
oo. teşekkürler. beni çözmüşsün. zamanında bu dobralığımdan çok şimşekleri çekmiştim.ama ne yapayım ki huyum bu.Datlucadu-sevimli,seker bi o kadar da kirilgan,naif,duygusal
Ausence-duygusal,yeri geldiginde hatasini kabul eden ,herkesin kalbini fetheden hatunum
Meg-yahu boyle editor mu olurbu hatun bildigin pamuk
seviyorum seni megim bebekim
okypete-editorlerin gozu,dobra insan,beyaz beyazdir siyah siyahdir onun icin ortasi yok![]()
Surrender; dostum diyebileceğim tek insan.![]()
allah allah, çok mu ciddiyim benSurrender: kzım bu kadar genç yaşta da alim olur mu insan. rekorklara koşuyorsun. ciddiyetinin altında bir muzip, muzipin altında bir ciddiyet var. bana hangi yüzünü gösterecen![]()
güzel sözlerine çok teşekkürler canım.
ama artık bu yaştan sonra güzellikten çok sağlık derdindeyim ondandır.:))
ah şu romatizmalarım derrrmişim
ha hoş bakımı severim o ayrı..
ama,yaşıma göre eh idare ediyoruz işte.
bende yazayım o zaman.
surrender.
benim tatlı ,güzel,kitap kurdum. kültürlü ve kaliteli kardeşim benim. onunla ilk diyoloğumuzda olaylı bir kiblenme yaşadık ama o diyolog bizi birbirimizle tanıştırdı. ve tanışış o tanışış.
[/URL]
[h=4]http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=305115[/h]
valla öyle o tarihe geçen gecdee tanıştık senle.. güzel geyikti bu arada:)..................
allah allah, çok mu ciddiyim benhangi yüzümü hak edıyorsan onu göstericem
![]()
evet, her kötü şey de vardır bir hayır![]()
umarım en kısa sürede İstanbul'da olursun
ve o meşhur günlerimize başlarız![]()
aynı düşünceler içindeyiz
- kazen ---> yüzyüze iletişim de de çok sıcakkanlı ve gerçekten forumda hazırcevap,eprili
- tbucu ---> yaklaşık 1-2 aydır tanışıyo olmamıza rağmen çoooook uzun zamandır tanıyo gibiyim,benden biri..canımın içisi
- lazkizi34 ---> oyun topiğinde tanıştığım,içten ve sıcakkanlı bi hatun
- shanna ---> ilk tanışıklığımızda aldım olumlu elektrik,sevimli seni
- zuhalzerrin ---> tatlı mı tatlı,içi niyet dolu arkadaşım
- eylul166 ---> k'daki ilk arkadaım diyebilirim..arkadaşı,dostum oldu,kankam oldu..paylaşımlarımız büyük
- Makarakara ---> yazmadan geçemem!! benim canım,kardeşim,dostum,can yoldaşım,herbişeyim..sevgsine,bağlılığına ve samimiyetine sonsuz güvenebileceğim,gözüm kapalı güvendiim insan
- Surrender ---> belki öyle çooook tanımıyorum yorum yapcak kadar ama o da bi terazi
bu bana yetti onu sevmem için
valla öyle o tarihe geçen gecdee tanıştık senle.. güzel geyikti bu arada:)
yarın eve bir alıcı daha gelecek. dua et alsın evide geleyim yedi tepelime ve senle hayyalle ,jadeyide alırız bir boğaza karşı bir buluşma yaparız inşallah.