İsimde kararsız kaldım yardımcı olur musunuz lütfen

Albina Kırgız ismi benim bildiğim ayrıca alımla ismi icin de şunu buldum; Almıla, ya da diğer bir ismiyle Alangoya, Moğol destanlarında kutsal sayılan bir kadın kahramanın adıdır. yani ikisi de Asya’dan gelme isimler. Bence Albina hoş bir isim olabilir.

O zaman mantikli tabi, cerkeslerin yaygin olarak kullandigi ya da sevdigi bir isimse bize pek de soz dusmez tabi. Yanina defne koyun bence konu sahibi
Evet işte kültür işin içine girince bize garip gelen belki o kültür de çok hoş bir şey. Hayırlısı olsun

Adı "Sedef" olanlarla dahi, hastalık adı diye dalga geçilirken; doğacak bebeğinize "Albino" yu çağrıştıran "Albina" adını vermekte ısrar eden eşinizi tebrik ederim.

Takma adınız daha güzel.
Dediğiniz gibi çağrıştırıyor albino koymuyoruz. Albinanin anlamida köküde farklı bi araştırın. Eşim Çerkes ismin kendiside Çerkes ismi istemesi gayet normal sizin düşündüğünüz gibi değil

Konunuzu okuduğumda "Albina"nın anlamına da bakmıştım.

Albina : Kafkasya'da bir nehir ismi ; Çerkes'lerde de kız ismi olarak kullanılmaktadır bilgisi mevcut. Tanımlanan diğer anlamları ise Albino kelimesine yönelik gözüküyor. Albina isminin anlamı Albina ne demek? 5 farklı anlamı keşfet!

Yalnız bu bilgi, ismi duyan insanlardaki çağrışımları engellemeye yeterli değil. İsminin anlamını anlatması gerekecek. Okul yıllarınızda ve sosyal çevrenizde ismi anlaşılmayan, tekrar sorulan arkadaşlarınız olmadı mı hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…