- 13 Aralık 2022
- 13
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi denizsorgun
-
Merak edip baktım bendeAlbina anlamı nedir ? direk albino hastalarını anımsattı Defne tuana daha güzel isimler
Çok aramışlar galiba. Haddime değil ama böyle değişik isimlere antipatim var. Normal isimlerin suyu çıkmış gibiMerak edip baktım bendeilk defa duydum isim olarak
Albina gerçekten kötü. Fonetiği de hoş gelmedi bana. Kızımın adı Daphne (Defne) önereceğim isim de buMerhaba arkadaşlarkız bebek bekliyorum ve isim konusunda kararsızım. Eşim çok net albina ismini istiyo yanına bi isimde ben koyucam Defne ve Tuana ismini çok beğeniyorum bir türlü karar veremedim
Albina Defne mi yoksa Albina Tuana mı sizce
Merak edip baktım bendeilk defa duydum isim olarak
Sadece Albina olsun benceMerhaba arkadaşlarkız bebek bekliyorum ve isim konusunda kararsızım. Eşim çok net albina ismini istiyo yanına bi isimde ben koyucam Defne ve Tuana ismini çok beğeniyorum bir türlü karar veremedim
Çok özür dileyerek hayatımda daha çirkin başka isim duymadım,albina nedir yA kombi markası gibi filanMerhaba arkadaşlarkız bebek bekliyorum ve isim konusunda kararsızım. Eşim çok net albina ismini istiyo yanına bi isimde ben koyucam Defne ve Tuana ismini çok beğeniyorum bir türlü karar veremedim
Merhaba arkadaşlarkız bebek bekliyorum ve isim konusunda kararsızım. Eşim çok net albina ismini istiyo yanına bi isimde ben koyucam Defne ve Tuana ismini çok beğeniyorum bir türlü karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?