İşimi bırakmalı mıyım??

Sanki bakıcıyı biraz para için istemiyorsunuz gibi geldi. Yoksa kameralarla falan halledilir. Çocuk yaparken biraz iş durumunuda göze almak gerekiyor.

Kesinlikle işi bırakmayın derim kolay bulunmuyor bu devirde. Bakıcı tutun anneniz nasıl bakmak istemiyorsa kv de bakmak istemeyebilir bu yaştan sonra
Yok canım bakıcı parası değil mesele bulduğum kişi 1000 TL ye tamam dedi ama kadın içime sinmedi kamera asla kabul etmiyor kendi evinde bakmak istiyor getir götür diyor bir de sürekli geç çıkarsan her saat için şunu isterim çocukların otursun yaramaz çocuk sevmem falan ya sinmedi içime bir de dağlık alan ya araba da yok yani yakın çevreden bulmam lazım yoksa köylerde belki vardır bakan

cocuklari asla istanbula birakmayin. ben 3 ayligina biraktim arada 6-7 saatlik yol vardi. her hafta yada 2 haftada bir gidiyordum. arada bayram falanda oldu uzun surede yaninda kaldim 4 yasindaki cocugumun. ilk 1-2 aydan sonra cok zoe oluyor. hem cocuga hem size cok zor olur. cok hasret cekiyor insan. arti cocuk icin cok zor oluyor. eve geldigimde beni birakma vs diyordu. bide sizin iki tane ve arafaki mesafe cok uzak. asla birakmayin. kadronuz yoksa madem gerekirse isi birakin. Allah belki bu vesileyle kadroyla atamanizi verir.
Aynen bu işin bir de psikolojik yanı var ne hissedecekler yani hiç ayrılmadık çocuklarla ben kaldıramam bu durumu da bu bakıcıyı denesem kadın biraz güven verse

bu bakıcı adayına çocuk bırakılmaz.
4 ay için işi bırakmayın..
anneniz başlangıçta gelsin.
siz yine bakmaya devam edin bakıcı.
aile hekimine, esnafa, öğretmenlere (bakmak isteyen bir veli olabilir) sorun.

O zaman soyle yapiyoruz iki ay anneniz iki ay kv gelecek tatli dille yumusak uslupla derdimizi anlatiyoruz cok zor durumda oldugunuzu onlara ihtiyaclari oldugunu anlatiyorsunuz.esiniz annesini siz de kendi annenizi ikna edeceksiniz.cocuklarinizi annenize gondermeyin ozellikle bir yasindaki cocugunuzun psikolojisi bozulur ve guven kaybi yasar aksamlari ve hafta sonlari beraber olacaksiniz ne de olsa.Ben kizimi 16 aylikken biraktim ise basladim arkamdan aglardi ben gelene kadar ac dururdu eve gelince oturmadan ustumu cikarmaya calisir memeye yapisir zor gunlerdi.ee sizi gunlerce goremiycek olmaz o is.en son ihtimal isi birakmaniz gerekirse.

En çok şuna kızdım komşunun kızı ünv kazanmış bu da anlatıyor ortam kötü kimseye güvenilmez kızının yanında git yalnız bırakma dedim anne böyle düşünüyorsan benimle niye gelmiyorsun gelin başka kız başka diyor ya zaten beni sevmediğini bilirdim de torunları da sevmezmiş net
şu anlattıklarınızdan sonra ben olsam bi daha kaynananım yüzüne bakmazdım ne demek o kız sen gelinsin onda kuku varda sizde yokmuymuş onunki namus sizinki değilmiymiş ayyyy sabah sabah nasıl sinirlendim

O zaman soyle yapiyoruz iki ay anneniz iki ay kv gelecek tatli dille yumusak uslupla derdimizi anlatiyoruz cok zor durumda oldugunuzu onlara ihtiyaclari oldugunu anlatiyorsunuz.esiniz annesini siz de kendi annenizi ikna edeceksiniz.cocuklarinizi annenize gondermeyin ozellikle bir yasindaki cocugunuzun psikolojisi bozulur ve guven kaybi yasar aksamlari ve hafta sonlari beraber olacaksiniz ne de olsa.Ben kizimi 16 aylikken biraktim ise basladim arkamdan aglardi ben gelene kadar ac dururdu eve gelince oturmadan ustumu cikarmaya calisir memeye yapisir zor gunlerdi.ee sizi gunlerce goremiycek olmaz o is.en son ihtimal isi birakmaniz gerekirse.
Aklın yolu bir canım bizde bunu yapalım dedik de şimdi konuşmuyoruz ya nasıl gidip bunu istesem ya ben adım atmaya razıyım ne söylerse söylesin sonuçta torunları bu akşam eşimi de alıp bir gidelim insafa gelsin allahım

şu anlattıklarınızdan sonra ben olsam bi daha kaynananım yüzüne bakmazdım ne demek o kız sen gelinsin onda kuku varda sizde yokmuymuş onunki namus sizinki değilmiymiş ayyyy sabah sabah nasıl sinirlendim
Sanırım ben hep kendi işimi kendim yaptım ya nasılsa bunu da halleder gözüyle bakıyor niye rahatımı bozayım kafasında başka birinin başına gelse eminim kaynanası baksın der ama bana gelince işini bırak beni yorma

Yok canım bakıcı parası değil mesele bulduğum kişi 1000 TL ye tamam dedi ama kadın içime sinmedi kamera asla kabul etmiyor kendi evinde bakmak istiyor getir götür diyor bir de sürekli geç çıkarsan her saat için şunu isterim çocukların otursun yaramaz çocuk sevmem falan ya sinmedi içime bir de dağlık alan ya araba da yok yani yakın çevreden bulmam lazım yoksa köylerde belki vardır bakan
Öyle şey olmaz tabi başka birilerine bakın mutlaka bulunur. Koskoca ilçede insan mı yok. Öğrenci falan bulsanız bakar 4 ay bisey değil

Back
X