• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşimi bırakmalı mıyım??

O da şaşırdı napacağını yani bu bakıcıyı deneyelim diyor da çocuklar yalnız olacak ben ev tutup orada çocuklarla yaşıyacağım düzen oturtmak kolay olmayacak ya haberlerde kötü şeyler görüyoruz korkuyorum böyle yerlerde daha çok oluyor sapıklar ne bileyim ya
Sen çok arada kalmışsın ya yok mu kayınvalideniz in güvendiği biri felan o bulamaz mi yanı?? Madem kendi bakmıyor

Yasadığımız yerde değil ya çalıştığım yer kimse gelmiyor kv de işini bıraksın diye haber gönderip duruyor bir şekilde başarmalıyım

Yok canım hasta değil sadece küçük yer ya canı sıkılıyormuş ya o kadar üzülüyorum ki beni böyle çaresiz bırakmasına
Aynı benim kv. Biz 3 yıllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır bebek için Dr kapısı asindiriyoruz, kadın bi alt sokakta oturuyor haberi bile yok. Özellikle çocuk istemiyoruz sanıyor. Bu dünyaya çocuk getirilmez en iyisini yapıyorsunuz aman sakın yapmayın diyen bi kv ye ne denir ki? İnşallah bebegimiz olursa yüzümüze bakmaz adım gibi eminim

Anlamadım bu 4 ay il dışında çocuklardan ayrı mı çalışmanız gerekiyor?

Aynı benim kv. Biz 3 yıllık evliyiz yaklaşık 2 yıldır bebek için Dr kapısı asindiriyoruz, kadın bi alt sokakta oturuyor haberi bile yok. Özellikle çocuk istemiyoruz sanıyor. Bu dünyaya çocuk getirilmez en iyisini yapıyorsunuz aman sakın yapmayın diyen bi kv ye ne denir ki? İnşallah bebegimiz olursa yüzümüze bakmaz adım gibi eminim
İnsallah olur cnm... !! Olursa sever belki

Keşke benimki de öyle olsa yaa şimdi bebek olacak biZden çıkmaz diye korkuyorum valla allah muhafaza

Keşke benimki de öyle olsa yaa şimdi bebek olacak biZden çıkmaz diye korkuyorum valla allah muhafaza

Bulduğunla idare et denecek kadar sıradan bir mesele değil bu bakıcı meselesi. Kadın içine sinmedi diyor. Bir anne bunu diyorsa haklıdır. Canim esin heyet raporu falan da mi alamıyor? Rapor alıp senin yanına kısa süreliğine gelse sen ordayken belki başka birini bulursunuz? Bir de ücretsiz izin hakkı 2 yıl değil mi? Bebeğin daha 1 yaşındaymış. Kadrolu memursun degil mi? Vallahi turkiyede olsam ben bakayım diyeceğim. O kadar takığım ben bu küçük çocuk ve bakıcıya emanet etme fikrine. Ben de ücretsiz izindeyim su anda. Bi yol bulunur. Biraz daha araştır sen bakıcı canim. Senin işin hangi şehirde?

Annem şeker hastası yeni geçti ünsiline sık sık fenalasıyor hastane biraz uzak açıkçası güvenemedim ya bir şey olursa diye birde kardeşim nişanlancak nisanda hazırlık var ya gönder bakmaya çalışırım diyor da ben çocuklarımdan ayrılamam
Yazık bence annenize de. 2 küçük çocuk büyük sorumluluk hasta kadına. Çocuklar çok mu küçük? Kreşe verseniz? Gerçi ben de olsam ne kreşe vermek isterim ne de küçük kapalı bir ortamda büyümüş bir bakiciya! Bu zamanda kimseye güvenilmez. Her yer sapik dolu. İznimi uzatmaya çalışırdım sanirim

İznimi tamamen kullandım insan kaynakları na durumumu anlattım haziran da diyorlar ya sağlıklı yalnız yaşıyor ki bu zamana kadar ilk defa bir şey istedim sanırım görümce dolduruşuna da geliyor anne gitme senin hayatın yapmak zorunda değilsin diyor kadının niyeti yok zaten de durup durup ben sıkılırım demiyor mu sanki ben bayılıyorum eşimden ayrı orada durmaya

Istanbul da yaşı büyük ve bi akrabanız varsa rica edin. Belki 4 ay gelir bakarlar. Belli bi ücret te ödersiniz.. teklif edin en azından. Teyzeniz, eşinizin teyzesi falan filan .... fismekan...

Back
X