- Konu Sahibi gamzeliemell
O da kötü aile kavramını unutuyor insanlar anlamıyorum yani ya da ben çok sorumluluk yüklüyorumSizinki de kötüymüş hic çekilmez. Bizimki kendinden başka herseye ilgisiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da kötü aile kavramını unutuyor insanlar anlamıyorum yani ya da ben çok sorumluluk yüklüyorumSizinki de kötüymüş hic çekilmez. Bizimki kendinden başka herseye ilgisiz
Her şeyin kararı iyi :)Haha ne diyeyim sevilmek güzel sey aslında keske düşkün olsa kaynanamda
İstanbul la burası çok ya mesafe olarak bir 16 saatlik kadar kimse yanaşmıyor ücret tabii teklif ettim hepsine yeter ki candan baksınlarIstanbul da yaşı büyük ve bi akrabanız varsa rica edin. Belki 4 ay gelir bakarlar. Belli bi ücret te ödersiniz.. teklif edin en azından. Teyzeniz, eşinizin teyzesi falan filan .... fismekan...
Canım kadrolu değilim bir sene oldu işe başlayalı 1sene de ücretsiz aldım tayinimm olması için tayin dönemi içerisinde çalışmış olmak gerekiyormuş ondan başlıcam iki aydır bakıcı bakıyorum herkes de bir haller tuhaf yer yok genç kadın istemeyiz burda tek başına başında erkeği olsun falan bir de bunlara laf anlatBulduğunla idare et denecek kadar sıradan bir mesele değil bu bakıcı meselesi. Kadın içine sinmedi diyor. Bir anne bunu diyorsa haklıdır. Canim esin heyet raporu falan da mi alamıyor? Rapor alıp senin yanına kısa süreliğine gelse sen ordayken belki başka birini bulursunuz? Bir de ücretsiz izin hakkı 2 yıl değil mi? Bebeğin daha 1 yaşındaymış. Kadrolu memursun degil mi? Vallahi turkiyede olsam ben bakayım diyeceğim. O kadar takığım ben bu küçük çocuk ve bakıcıya emanet etme fikrine. Ben de ücretsiz izindeyim su anda. Bi yol bulunur. Biraz daha araştır sen bakıcı canim. Senin işin hangi şehirde?
4 ay daha çalışırsam tayin durumum olacak çocuklarla gitmek istiyorum tabi kv gelip benimle kalsa biz düzen oturtana kadar diyorum o da yok diyor mesele bu şimdi işimi bırakayımAnlamadım bu 4 ay il dışında çocuklardan ayrı mı çalışmanız gerekiyor?
Nerden bulurum ki yaylaya gelecek biriniYatılı bakıcı sansını deneyin yurtdışından gelenler için sıkıntı olmaz.
Ben evde durmuyorum kimse benim için doğurmadı oturup baksın diyor mal gibi bakıyorum bendeKV gelmiyorsa çocukları ona gönder bencede bu devirde herkese güvenme çocuklarda küçük allah korusun allah yardımcın olsun
Böyle insanlar gördükçe tuhafima gidiyo nasıl babanne ya torunlarima bakıcı bişey yapar diedemi korkmuyo ozman hiç minnet etmeBen evde durmuyorum kimse benim için doğurmadı oturup baksın diyor mal gibi bakıyorum bende
Sizin yada esinizin guvenebileceginiz bir akrabaniz yok mu iş arayan yada 4 ay ücreti karşılığında size destek olabilecek? Gerekirse bayağı dolgun bir ücret verin şu 4 ayı atlatin.En çok şuna kızdım komşunun kızı ünv kazanmış bu da anlatıyor ortam kötü kimseye güvenilmez kızının yanında git yalnız bırakma dedim anne böyle düşünüyorsan benimle niye gelmiyorsun gelin başka kız başka diyor ya zaten beni sevmediğini bilirdim de torunları da sevmezmiş net
Eşim memur cezaevinde görev yerinden kaynaklı izin alamadı
aaa o ne demek öyle o zaman sende anne başka kaynana başka diyeceksin. ben hayatta ona anne demem. tamam kaynana anladım ben seni derdim. asla muhattap olmazdım. eşiniz ne diyor acaba bu konuda. sonuçta bu çocuklar sadece sizin değil dimi? neden tek başınıza sorumluluğu alasınız ki eşiniz ne düşünüyor.En çok şuna kızdım komşunun kızı ünv kazanmış bu da anlatıyor ortam kötü kimseye güvenilmez kızının yanında git yalnız bırakma dedim anne böyle düşünüyorsan benimle niye gelmiyorsun gelin başka kız başka diyor ya zaten beni sevmediğini bilirdim de torunları da sevmezmiş net