• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşimi bırakmalı mıyım??

Istanbul da yaşı büyük ve bi akrabanız varsa rica edin. Belki 4 ay gelir bakarlar. Belli bi ücret te ödersiniz.. teklif edin en azından. Teyzeniz, eşinizin teyzesi falan filan .... fismekan...
İstanbul la burası çok ya mesafe olarak bir 16 saatlik kadar kimse yanaşmıyor ücret tabii teklif ettim hepsine yeter ki candan baksınlar

Bulduğunla idare et denecek kadar sıradan bir mesele değil bu bakıcı meselesi. Kadın içine sinmedi diyor. Bir anne bunu diyorsa haklıdır. Canim esin heyet raporu falan da mi alamıyor? Rapor alıp senin yanına kısa süreliğine gelse sen ordayken belki başka birini bulursunuz? Bir de ücretsiz izin hakkı 2 yıl değil mi? Bebeğin daha 1 yaşındaymış. Kadrolu memursun degil mi? Vallahi turkiyede olsam ben bakayım diyeceğim. O kadar takığım ben bu küçük çocuk ve bakıcıya emanet etme fikrine. Ben de ücretsiz izindeyim su anda. Bi yol bulunur. Biraz daha araştır sen bakıcı canim. Senin işin hangi şehirde?
Canım kadrolu değilim bir sene oldu işe başlayalı 1sene de ücretsiz aldım tayinimm olması için tayin dönemi içerisinde çalışmış olmak gerekiyormuş ondan başlıcam iki aydır bakıcı bakıyorum herkes de bir haller tuhaf yer yok genç kadın istemeyiz burda tek başına başında erkeği olsun falan bir de bunlara laf anlat

Facebook gruplarında bol miktarda çocuk bakmak isteyen kişi mevcut :)
Kimi Çocuk gelişim mezunları da çocuk bakmak istiyor ,
4 ay ne ki , bence deneyin :)
Onun dışında asker-polis eşleri de bakıyorlar .

KV gelmiyorsa çocukları ona gönder bencede bu devirde herkese güvenme çocuklarda küçük allah korusun allah yardımcın olsun

4 ay için işinizi bırakmayın annenizin yanına gönderin çocuklarınızı... 4 ay nedir ki... ne gerek var 4 ay için. kayınvalidenizde tuhafmış ne var yani 4 ay baksa ölür mü.... küçücük yer diyorsunuz ne sosyal aktivitesi varmışta sıkılıyorum diyormuş. çocuklarla sıkılmaz işte... sabah bırakıp akşam alıcam de yemek hazırlamayı dert ediyorsa sen yemekelrinide yap sabah çocuklarla bırak akşmada alırsın kayınvalidene sıkılırsan akşam ben seni gezdiririm dersin tövbe yarabbim ya. günahtır ya 2 çocuklu anneyi zora sokmak nedir ya işi var gücü var ne istiyorsun 2 torun vermiş sana...

En çok şuna kızdım komşunun kızı ünv kazanmış bu da anlatıyor ortam kötü kimseye güvenilmez kızının yanında git yalnız bırakma dedim anne böyle düşünüyorsan benimle niye gelmiyorsun gelin başka kız başka diyor ya zaten beni sevmediğini bilirdim de torunları da sevmezmiş net

En çok şuna kızdım komşunun kızı ünv kazanmış bu da anlatıyor ortam kötü kimseye güvenilmez kızının yanında git yalnız bırakma dedim anne böyle düşünüyorsan benimle niye gelmiyorsun gelin başka kız başka diyor ya zaten beni sevmediğini bilirdim de torunları da sevmezmiş net
Sizin yada esinizin guvenebileceginiz bir akrabaniz yok mu iş arayan yada 4 ay ücreti karşılığında size destek olabilecek? Gerekirse bayağı dolgun bir ücret verin şu 4 ayı atlatin.

Eğer yoksa, bende çalışan bir anneyim ama evladımın sağlığı ve güvenliği her şeyden önemlidir, eminim sizin içinde oyledir, bunda da bir hayır var diyerek işi bırakırdım ben sizin yerinizde olsaydım.
Ama gerçekten çok zor bir durumdasınız. Inşallah bir çıkış kapısı bulursunuz.

İki aydır araştırıyoruz da biri çıkmadı korkum o zaten ya çocuklara bir şey olursa ne kendimi ne kv affederim ya bak yine kötü şeyler kurdum yok iyi olacak Di mi

cocuklari asla istanbula birakmayin. ben 3 ayligina biraktim arada 6-7 saatlik yol vardi. her hafta yada 2 haftada bir gidiyordum. arada bayram falanda oldu uzun surede yaninda kaldim 4 yasindaki cocugumun. ilk 1-2 aydan sonra cok zoe oluyor. hem cocuga hem size cok zor olur. cok hasret cekiyor insan. arti cocuk icin cok zor oluyor. eve geldigimde beni birakma vs diyordu. bide sizin iki tane ve arafaki mesafe cok uzak. asla birakmayin. kadronuz yoksa madem gerekirse isi birakin. Allah belki bu vesileyle kadroyla atamanizi verir.

ayrica 4 ay kayinvalideye de acardim agzimi kapardim gozumu. 4 ay arkadas arkadasi idare eder. kadinla da konuşmazdim bir daha hic

aaa o ne demek öyle o zaman sende anne başka kaynana başka diyeceksin. ben hayatta ona anne demem. tamam kaynana anladım ben seni derdim. asla muhattap olmazdım. eşiniz ne diyor acaba bu konuda. sonuçta bu çocuklar sadece sizin değil dimi? neden tek başınıza sorumluluğu alasınız ki eşiniz ne düşünüyor.

Back
X