İşin içinden çıkamadım aldatiliyorum galiba

suskunkal

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
25
13
288
Ankara
Kızlar minik bi kuzum var çok detaya girmeden anlatayım 5 yıllık evlilik 7 yıllık birliktelik. 1 tanede minigimiz var. Görünürde çok güzel bi ilişki bizimki. Esim iyi bir insandir ilgili duygusal beni uzme neye calisir-di gelin görün ki çocuğumuz olana kadar. Çok zorlu bi dönem geçirdik uykuları falan sorunluydu çocuğumuzun. O yüzden ayrı yattığımiz çok oldu. Bu yaz da nerdeyse 2 ay annemdeydim. Hergün 1-2 saat telde konuşurduk ayrıyken. 3-4 günlüğüne eve geldim kavgalar başladı ne geldiniz gidin vs. Cinsellik derseniz o ne derim. O kadar ayrı kaldık insan hiç mi istemez zaten evlendigimizden beri isteyen taraf benim. Hamilelik çocuk derken ben de istemiyorum artik. Bazi seylerden suphelenmeye basladim cunku mailine arkadaslik sitelerinden msj geliyor arsma motorunda oyle bir kac siteye girilmis. Telefonu yanindan ayirmiyor falan.bi gun isyerine gittim habersiz beni gorunce sasirdi hemen internette acik sayfayi kapatmaya calisti olmadiki bilgisayari kapatti. Evde yine kavga gürültü neyse biz yine gittik aradan zaman geçti falan. Eve gelince geçmiş telefon faturalarını inceledim 6-7 sayfa internet özeti var. gece 3 lerde 4 lerde nete girmiş. Sonra geçen haftada içerden bi mirilti geliyor tabi ayrı yatıyorum yine kalkıp bakıyorum bu yatiyo ama horlamiyor (normalde horlar da) ben yatiyorum bi ayak sesleri yattığımi mi kontrol ediyor ne. Neyse telefonu 1 haftadir ses kayıtta açıyorum. Konuşma yakalamadim ama ayak sesleri bazen geç yatmalar bazen sabaha karşı uyanmalar. Bugün mesela 7de kalktım dedi ama işe gidince baktım 5 bucukta kalkmış. Neyse kızlar ben çözemedim sizce iskillenmeye gerek var mı yada uyku mu tutmadi acaba. Çocuğa karşı ilgisi gayet güzel ama bizim aramızda görünmeyen bi mesafe var gibi. Sizce ne yapmaliyim

yani olabilir birde kadınlar hissederler genelde ama siz gizlice takip etmeye devam edin, laf falan söylemeyin gizlice takip edin, belkide sadece gereksiz bir şüphedir

Ayrıntıya girmeyeyim dedim ama baya yazmışım. Aslında söylenecek daha çok şey var da.. Mesela bana sürekli aynı giyiniyorsun diyor. Bu bir kıyas değil mi. Ya da tatilden dönüşte bizi özlemin mi dedim oğlumu çok özledim dedi. Himm bide bana Son zamanlarda tosunum öküz gibisin vs lafları oldu kilom var baya ama önceden hiç böyle takilmazdi. Ben mi abartiyorum ne olur bi akıl verin dün dalginliktan evi yakiyodum bugün de parmağı kestim. Moralim sıfır. Çocuğa da yansıyor ister istemez

internet aracılığıyla bi işler çeviriyor bence..

bu erkekler ne kadar kötü ya, sizin yerinizde olsam daha da bileylenirdim, kilo falan verirdim, üstüne düşmezdim ve tabiki takibi devam ettirirdim

Sormayın kaç gündür mahvoldum böyle yazınca aslında ne kadar açık bişeyler olduğu ama insan kabullenemiyor işte elimde somut bi kanıt olsa evi terkedecegim. Planımi yaptım hiç bişey gözümde değil bunu kaldıramam çünkü

Arkadaşım 4 ay önce babamı kaybettim ve psikolojim çok kötüydü toparlamak için gittim biraz da ne kadar acımasız elestiriyorsunuz bilmeden etmeden ki o da bunu fırsat bildiyse Allah yolunu açık etsin

sizde ihmal etmişsiniz dicem ama başlangıçtada sizin sayenizde oluyormuş

Öncelikle annene uzun süre kalmam sıkıntı, bir de kilolar, öncelikle kendin için o kilolari vermelisin, ben hamileyken bile kendimi motive etmek adına 36 beden elbiseler aldım mesela

Arkadaşım 4 ay önce babamı kaybettim ve psikolojim çok kötüydü toparlamak için gittim biraz da ne kadar acımasız elestiriyorsunuz bilmeden etmeden ki o da bunu fırsat bildiyse Allah yolunu açık etsin

Babamı Mart 2014 te kaybettim oğlum nisan 2014 doğumlu, ama paşa paşa eşimle döndüm ankaradan batmana, elbette aldatıyosa bunlar bahane değil ama önce sen üzerine düşenleri yap için rahat eder en azından

internetten tatmin ediyor kendini.

Allah rahmet eylesin cnm ama ben fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum bunca yıllık emek var ortada ona bi evlat verdim tüp bebekle oldu bütün cefasini ben çektim. Bakıyorum da küçükken benim için bebegi için 1 saat uykusundan odun vermeyen adam gece yarılarında uyanır olmuş. Herşeyi geçtim onu çok sevdim ya bu bile yetmeli adam olana

pardon ama sizin uzun surelı olarak evden ayrılmanız karsılıgında ne beklıyordunuz
cıdden laf sokmadan soruyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…