İşin içinden çıkamadım aldatiliyorum galiba

netten kadınlarla konuşuyor henüz birini düşürememiş demek ki .

Kocan olacak zırtapozun elle tutulur yani yok zaten benim oğlum da 17 aylık Allah bağışlarsa, zor tabi bir insanın içinde can büyütmesi vücudunun hormonlarının degismesi,akabinde bakması...

ben açık açık sorardım
Sormadım deil cnm ama ben sizi kaybetmeyi göze alırmiyim bana kim bakar kel göbekli vs diyor. Beni ikna etmeye çalışıyor. Ki aldatma varsa beni sevdiğinden deil artık kurulu düzeni bozulmasın diye böyle dil döküyor diye düşünüyorum

Bana tavsiyeniz nedir daha bekliyim mi

Zor bir dönem geçirmiş olabilirsin ama araya giren bu mesafeyi kapatmak lazım
Cinsellik eşler arasında çok önemli bir yapı taşı
Bir kere ayrı yatmayı kaldırın artık, burada çözüm aradığınıza göre eşinizi önemsiyorsunuz, öyle yolu açık olsun falan yazmışsınız yukarıda ama bana pek öyle gelmedi. Benim nazarımda aldatmayı hiç bir şey haklı göstermez, bu konuda elinizde delilde yok zaten. İnternet üzerinden kendini tatmin yoluna gitmiş olabilir ancak böyle bir şey yapıyorsa bu da çok yalnız kaldığını gösterir. Babanız için başınız sağolsun, evladınızı da güle güle büyütün ama eşinizi de unutmayın. Bu kadar fazla ara evlilikte iyi bir şey değil. Sadece cinsellik de değil, birlikte vakit geçirmek, paylaşmak, bir yerlere gitmek, kendinize özen göstermeniz gibi şeylerde önemli

başınız sağolsun öncelikle.. evde yalnız kaldı diye adam hemen başka şeylere mi yönelmeli arkadaşlar anlayamıyorum. arkadaşımız babasını kaybetmiş psikolojisi bozuk o zaman sahip çıksaymış yanında olduğunu hissettirseymiş destek olsaymış ta kadın evinden o kadar uzak kalmasaymış.nasıl hep erkeği elde tutmak kadının görevi ne alaka ya erkek kadını elinde tutmak için niye uğraşmıyor. Bu devran hep böyle aldatılan kadınlar hep hatayı kendinde arıyor değil mi.. Kocasından ilgi sevgi göremeyen, evlendikten sonra kilo alan göbek yapan kendine bakmayan erkeklerin eşleri de o zaman dışarıya yönelsin buradan bu anlam çıkıyor.

Galiba öyle çünkü tek bir kisi olsa karşı taraf sürekli görüşmek ister evli olduğunu biliyorsa başka tabi. Peki bu konuşmaları nasıl yakalarim ben
sen enden evinden bu kadar uzun ayrı kaldın peki ?

Banada internet üzerinden bi işler çeviriyor gibi geldi. İlgisini oradan biraz size kaydırın

Çok haklısın arkadasim benim tek hatam şu oldu kendimi toparlayamadim ve çocuk konusunda ondan çok destek bekledim ve bunu görmeyince agresiflestim bağırdım kızdım vs. Ama sadece bu. Bu yüzden benden soğuması mi lazim hemen arayışa mi girmeliydi??

Ahh canım ne güzel soylemissin erkeklere hep lay lay olsun zora gelmesinler ama hayatın ne getireceği belli olmuyor. Eski ben tam onun istediği hep gülen sevecen mutlu. Şimdi böyleysem bu biraz da onun hatası biZi bu hale o getirdi aslında canım çok yansa da tahmin ettiğim gibiyse herseyi mahvedecek

libidosu yüksektir.Senden göremiyorsa bir şekilde halledecekti.2 ay uzun bir süre.Dışarıda görüşme olayı yoksa sadece film izleme vs ise sende aranızı sıcak tutmaya çalış .Ayrı yattıkça daha da açılacak aranız.Bu arada sen anne olduğun kadar eşsinde unutma.Kocanında sana ihtiyacı var.Biraz kaba ama ayrı yatma olayını kaldırmak lazım bi şekilde

valla araya çok mesafe girmiş, gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler. al karşına konuş, seni özledim de. bi kaç tensel temas yap. bak o zaman nası imana geliyor.

''Ne geldiniz, gidin'', bir eşe söylenecek son laflar arasında falan olmalı. İnsanı evlilikten soğutuyorlar bu adamlar.
Belki de fiziksel bir şey yapmıyordur ama web üzerinden dediğiniz sitelerde takılıyor olabilir, bence takibe devam edin, bir şey bulursanız hemen söylemeyin, kanıt toplamaya devam edin.

Tabi ki arayışa girmemeliydi ama bu bizim kanaatimiz
Erkekler bizim gibi düşünmüyor
Çok yakın bir zamanda eşimle yaşadım aynı ilgi sorununu
Kavga patırtı geçince karşımda konuşan adama baktım, çocuk mu, adam mı bilemedim
Ben erkeklerin bu kadar düz ve basit bir mantığa sahip olduğunu fark edememişim
Çevremde kime danıştıysam da ona hak verdi
O zaman ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez dedim kendi kendime
Onlar bizim gibi değil maalesef, bizim yorgunluklarımızı, hastalıklarımızı, moralsizliklerimizi kendi üzerlerine alınıyorlar; yani yazıktır bir ucundan tutayım demek yerine, o bana öncelik vermiyor diye düşünüyorlar. Tavşan dağa küsüyor, dağın haberi yok =)) Ve cidden soğuyorlar, önemsenmediklerini, değerli olmadıklarını düşünüyorlar, ben eskilerin neden yuvayı dişi kuş yapar dediğini yeni anlıyorum, çocuktan çok idare edilmek istiyor bunlar. Seninde yakaladığın net bir şey yok, sadece dikkatli ol ve iletişimi arttırmaya çalış bence

Eşiniz birşeyler karıştırıyor gibi ona sövüp saymak yerine naçizane size bir kaç tavsiyem olacak (haksız olduğunuzu düşündüğüm için değil) öncelikle eşinizle çok ayrı yerlerde kalmamaya çalışın evde bebeğinizi ayrı odada yatırıp gece siz Kalkıp yanına gidebilirsiniz zor oluyorsa eşinizle yatağınızda uykuya dalın ilerki saatlerde Bebeğinizin bulunduğu odada kalabilirsiniz eşinizle yataklarınızı ayırmayın. bir süre size yardımcı Olmasını dile getirmeyin Bence gerekli beslenme ve sporla bir an önce fazla kilolarınızdan kurtulun imaj değişikliği yapın cilt bakımınıza vücut bakımınıza daha fazla vakit ayırın mesela her gece bir duş alın banyo sonrası çok güzel vücut losyonları spreyleri var (Victoria secret olabilir ) ben bunları kullanınca kendimi iyi hissediyorum moralim bozuk olsa bile kendinize değer verin bunu kendiniz için yapın önce siz mutlu olun evde dikkat çekici elbiseler giyin ben bunları kendim için yaptığım zaman esimin ilgisinin arttığını farkettim .eviniz temiz sofranız özenli olsun çocukla zor olabilir biliyorum ama Bir süre bu şekilde yaşamaya çalışın teyzemi örnek vereyim ikizleri oldu kendini tam anlamıyla saldı aşırı kilo özensiz giyim saçlar beyazladı boya yok hayattan bezdi aldatma olmasada Eşiyle arası bozuldu Şiddete varan kavgaları oldu iyi kötü devam ediyorlar lütfen kendinize değer verin Allah huzur mutluluk nasip etsin yuvanıza

takip etmeyi bırakıp evliliğinizi olması gerektiği hale sokmaya uğraşsanız.
ayları bulan annede kalmalar, evde ayrı uyumalar, cinselliğin tamamen kopması vs.
bu şartlar altında eşinizin başka yönlere kayıp kendine uğraş bulması (doğru değil ama) kaçınılmaz görünüyor.

Arkadaşım 4 ay önce babamı kaybettim ve psikolojim çok kötüydü toparlamak için gittim biraz da ne kadar acımasız elestiriyorsunuz bilmeden etmeden ki o da bunu fırsat bildiyse Allah yolunu açık etsin

işte o psikolojiyle eşinize sığınmanız beklenirdi.
siz uzaklaşmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…