İşin içinden çıkamadım aldatiliyorum galiba

2 aydır ayrısınız ,neden peki? şimdi aynı evdesiniz ama aynı yatakta bile yatmıyorsunuz?
buna rağmen iyi görünen bir ilişki diyorsunuz,içeriği iyi olmadığı gibi görüntüsü de iyi değil kusura bakmayın...
benim de oğlum kolikti,nerdeyse 3 yaşına gelene kadar 1 saat kesintisiz uyumadım.ama yatakları ayrımadım..elbette yorgunluktan ,hem iş hem çocuk ev vsss.herşeye be herkese zaman ayrımak çok zor ,illa sevişmek lazım da değil,aynı yatakta yatmak için.
sevişmek evlilikte şart o apayrı..
bu kadar soğukluk ayrılık getirir söyliyim de..

Sorunun cinsellik ten kaynaklandığını sanmıyorum çünkü evlendigimizden beri o sıkıntılı bi konu bizim için. Kendime dikkat edicem evet ama bi kere bu yola girdiyse böyle şeylerin onun aklıni başına getiren sanmıyorum. Ve bişeyler düzelir bile eğer bi kere yapmışsa ben hep 2. Neden olmasın diye düşünürüm o yüzden sağlam bi kanıt buldugum an noktaloysam iliskiyi

Hayat bundan mi ibaret arkadaşlar yani siz esin için yasa diyorsunuz resmen. Ben üstüme düşeni yapıyorum ilişki adına ki onu çok seviyorum ama insanız sonuçta hepinizin inişli çıkışları olmuştur muhakkak. Kötü bi donemdi benim için ve bunların mi olması gerekiyordu bu kadar kolay mı yapmayın Allah askina

Toplumun kadına yüklediği görevler ne kadar iğrenç . Sürekli bir erkekleri elde tutmak mı gerekiyor .
Babasını kaybeden biri iki ay annesine destek olamayacak mı. Hayvan mıyız ki cinsel dürtüleri tutamayalım .
Adam ayrı kalmaktan cok rahatsız olmuşsa eşine söyler zaten ne demek o da armut mu toplanacaktı falan.
Ki zaten arada gelip gitmeler olmuş .
Kadınlar bu kafadayken kadınlarımız daha çok ezilir .

Arkadaşım 4 ay önce babamı kaybettim ve psikolojim çok kötüydü toparlamak için gittim biraz da ne kadar acımasız elestiriyorsunuz bilmeden etmeden ki o da bunu fırsat bildiyse Allah yolunu açık etsin
canım ben senın ıcın yazdım
bende gurbetteyım benım de esımı bırakıpgıtmem gerekecek cook durumlar oldu ama hep esımle gıttım esımle dondum bu boyle olmalı bana da cevremdekıler hıc esını bırakmıyorsun dıye tepkı gosterıyorlar ama benım aıle durumumu ancak ben bılır ben karar verırım hıc kımsenınde karısmadına ıxın vermem
allah babana rahmet eylesın
esını de ıslah etsın

Kim
Ama gece o saatte karşı taraf bunu mu bekliyor anlamadım ki bi de sabah 8de evden çıkar döküme baktım 8i 3 gece 5 gece internete girilmiş hep ne yapmalı neresinden tutturmali
Kimsenin eşini beklediğini sanmıyorum o saatte uzun süren bir konuşması yoksa.Ama o saatte orada online olan kim varsa onlara yazıyordur tahminimce soyluyorum.Arkadaşlık sitelerine üyeyse eğer geceleri girende çok ayrıca

malesef eslerın aklı bı tek muhtelıf yerlerıne calıstıgı ıcın genelde yanlız kalmayı bı nımet sayıp seytana daha cabuk uydukları herkes tarafından bılınır bunu ben kafamdan uydurmuyorum
ayrıca kadın ılk mesajında babadının vefatından bahsetmemıstı muneccım olmadıgım ıcın ılk mesaja gore yorum yaptım bılır bılmez konusmayın

Saçma sapan yorumlar Yazılmış yok iki ay evden ayrı kalınır mı bilmem ne diye. Kadının babası ölmüş iki ay annesine destek olmuş, adam aldatsa yeridir kıvamında yorumlar var. Bir adam iki ay sabredemiyorsa defolsun gitsin zaten öyle saçma iş mi olur ya vallahi sinirlendim. Kaldı ki cinsel problem olsa bile bu niye hep kadının suçu olsun belki adam yaklaşmayı bilmiyor. Şu kadının kadına yaptığı acımasızlıklardan fenalık geldi. Kafa yapısı hiç değişmiyor.

Sizin çevrenizdeki erkekler eşleri olmayınca aldatmaya meyilli olabilir ama normal erkekler öyle değil . Diğer türlüsüne erkek demiyorum zaten .

Şimdi öncelikle şu gece 3 te 5 te girmiş olayı varya dökümden baktım dediğiniz.onu zaten gece internete girmesenizde girmiş gibi listeliyor.isterseniz kendi dökümünüzle kıyaslayın.ama eşiniz hiçbirşey yapmıyor diyemem.internetle alakalı bişeyler yapıyor gibi fakat sakın sormayın sorarsanız inkar edecek ve iyice gizlemeye başlayacak.siz en iyisi takibe devam edin.

Birde o telefonu ses kaydı olayı nedir anlamadım merak ettim valla

Canım teşekkür ederim evet muhtemelen dediğin gibi o saatte kim varsa ama benim aklımı karıştıran her sabah evden çıkınca telefona sarılması bu bana tek bi kişi düşündürdü ama gece yarılarına kadar bunu bekliceni de sanmıyorum

Kendi telefonunun kaydedicisini açık bırakıp gece adamın olduğu odaya koymuş , gece uyuyor mu , telefonla konuşuyor mu anlamak için .

Ses kaydı dediğini nasıl yaptın?Ona göre cevap vereceğimde çok defa aldatılan biri olarak.Ama ben dediğim gibi olduğunu düşünüyorum yani arkadaşlık sitelerinde takılıyor o an kim online ise onlarla yazışıyor yada gündüzden yazıştığı gelen msjlarına bakıp cvpta veriyor olabilir.Ama daha buluşma aşamasına geldiğini düşünmüyorum.Bazı erkekler boyle maalesef.Farklılık mı heyecan mı arıyorlar bilemiyorum ama ne olursa olsun hepsi ihanet benim gözümde

esiniz biseyler karistiriyor gibi evet,gozunuz uzerinde olsun..
ailenizde 2 ay kalmaniz bence sIkinti degil ama bebek yuzunden ayri yatmaniz sorun..
bebeginizi uyutun,sonra esinizin yanina gidin orda uykuya dalin.gece kesin uyandiracaktir bebek,ozaman bebeginizin yanina gecersiniz..
benim oglum 2 yasinda,ben daha yatagini ayirmadim oglumun..kendi yatagi kuculdugu icin bizim yataga transfer ettim,orda uyutuyorum sonra diger odada ki 2 kisilik yataga gecip biz yatiyoruz esimle,gece beni uyandirirsa sipa,gecip oglumun yanina yatiyorum,hani iki tarafinda gonlunu aliyorum diyim.
esim bu durumdan sikayetci degil,en azindan 3-4 saat beraber uyuyoruz,bazen sabaha kadar uyudugumuzda oluyor..
cocuk olunca boyle..

Kendi telefonunun kaydedicisini açık bırakıp gece adamın olduğu odaya koymuş , gece uyuyor mu , telefonla konuşuyor mu anlamak için .
Birincisi evde rahat rahat konuşacağını hiç sanmıyorum.İkinciside ses kaydı en fazla 5-10 dakika falan kaydeder sanırım

İnternetden konustukları var belli ki görüştüklerini sanmam yüz yüze.Söylemekten utanıyorum ama benim babam da aynen bu sekilde konusur telefon vs. görüşme olmaz neyse.Size ters davranmasının sebebi de bu olabilir belki oradaki kadınla tartısıyor sinirini sizden cıkarıyor olabilir.

Herkes de uzun süreli evden ayrılmaya takmış ya.

Ben anlamıyorum başka zaman çok yüz vermişsin, ohoo böyle yaparsan tepene çıkar.
Mutlu kadın mutlu eder yorumu yapan kadınlar bile bunun sorgulamasını yapıyor ben anlamadım.

Her cefayı biz çekiyoruz.

Evlilik fedakarlık ister diye eşimizin işi, rahatı bozulmasın giye gurbete gidiyoruz.
Getirisi yalnızlık, depresyon.
Adamlar zaten dillerine bir laf doluyor yorgunum diye koltuklara seriliyorlar tv kumandası gibi.

Beklediği ilgiyi göremeyen kadının da kendini toparlaması gereken bir dönem olur yani.

Onda da eşinin yatak keyfini mi düşünsün?

Yok zaten evinde mutlu, huzurlu hiç bir kadın da eşini o kadar yalnız bırakmaz, gerçekten özler.
Özlem duyursun madem kendine de evine de ne diyeyim, neden hep kadın düşünmeli her şeyi?

Aldatılan tüm kadınlar evinden uzak uzun zaman kalıyor mu diye anket yapmak istiyorum.
Herifte sadakat duygusu yoksa eğer senenin 365 günü evinde kal istersen, yine yapar yine yapar.

Bu nedenle konu sahibi kendini hiç kötü hissetme bence.

Evliliğin içinde başka hataların var mıdır bilemem bu evden ayrı kalma mevzusu hata değil benim için.

Kendine bak, parasını harca kocanın dibine kadar madem çok konuşuyor.

Bunlara eşinin cebini, çocuğunu düşünen kadın yaramaz zaten.
Bencil olacaksın bak nasıl baş tacı ediliyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…