İşin içinden çıkamadım

Bilmiyorum kafam karışık mesele para meselesi değil aynı olayı eşimin ailesi yapsa tepki verirdim

Artık olan olmuş..cidden haklisin.. aileniz borçları alışkanlık etmiş.. uygun bir dille her ihtiyacınız olduğunda ben sizin yanınızda olamam..benimde küçük ailem var..kardeşime burs veriyorum..benimde kendime göre taksitlerim var..de..

O miktarı da ailen yerine koyamiycaksa..sen azar azar biriktir derim

Gerçekten çok hayırlı bir evlatmışsınız ailenize hep destek olmuşsunuz...ama bozdurmuslar kolyeyi şuan beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok olan olmuş fakat kalan bileziklerinizi kendi evinizde ya da banka kasasında muhafaza edin bence benzer bir durum yaşamamak için.

Aynı şeyi kv yapsa ondan kötüsü yoktu şuan. Ama kadın ailesi melek erkek ailesi şeytan oluyor nedense.
İkiyüzlü yorumlara ifrit oluyorum. Mesele para değil sizden gizli kimse altınlarınızı bozamaz sadece siz de yoksunuz eşiniz var ortada. Yanlış yapmışlar.

Kesinlikle size ve eşinize soylemeleri gerekirdi 8 bin lik.degil 15 binlik taki lazim onu bozdurabilir miyiz diye izin istemeleri gerekirdi. Yarin birgun aileniz bildiginizi eşinize soylerse esinizin karsisinda zor duruma duruma düsebilirsiniz kendisinden sakladiginiz icin. Eger o altinlarda eşinizinde emegi parasi varsa Ben olsam eşimle paylasirdim kolyeyi satmislar bana da sattiktan sonra soylediler diye ama altinlar sadece size aitse kimseye bilgi hesap vermek zorunda degilsinz size kalmis

Eşimin emeği var tabiki ve çocuğuma takılan takımlardı bir kısmı

sizin durumunuzla konu sahibinin durumu farklı. siz kardeşinize almışsiniz Anneniz kardeşinize ait bir şeyi satmış. konu sahibinin kendi mali gitmiş arada.
aileyle ilgili fikirlerinize katılmasam da saygı duyuyorum. yalnız şunu merak ediyorum aynı şeyi eşiniz yapsa ikinize ait 15.000 tl yi kayinvalideniz ve kayinpederinize verse ve size söyleme zahmetine bile girmese ya da eşinizin ailesi ikinizin de haberi olmadan alsa aynı yüce gönüllülüğü sergileyebilir misiniz?

Eşimin emeği var tabiki ve çocuğuma takılan takımlardı bir kısmı
Ailenizin agzi sıkıysa yerine koyana kadar esinize birsey demezlerse sikinti yok ama derlerse esiniz bozulacaktir kendisinden gizlediginiz icin bence. Yani empati yapin ben olsam esim bildigi halde soylemedigi icin kizardim

siz ne iyi bir kardeşsiniz öyle...

Ya yorumlara bakıyorum da herkes ne kadar iyimser suanda ama burda anne değil de kv olaaydı ooo boşan ooo tepkini koy ben olsam bir daha evine gitmemler havada ucusurdu bende bunu anlamıyorum

Söylemeyin esinize. Kesinlikle konu güven konusu okur ve ömür boyu basiniza kalkar. Annenler yerine koyana kadar seslenmeyin. Annenlerede güzel bir dille kolyeyi sattiginizdan esimin haberi yok bilezik biliyor ilk isiniz yerine koyun evimde sorun yasamak istemiyorum deyin. En azindan annenlerde esinin yaninda agzindan kacirmqsin. Mecbur bu olayi gizlemek zorundasin. Benim esimde olsa ayni tepkiyi verir hesaba alinmiyor muyuz? Der sakin söylmeyin ömür boyu basiniza kalkar kurtulamazsiniz.

ne çekti şu kayınvalideler gelinlerin dilinden site de

Sergilerim
Benim esimin ailesi maddi durumu olmayan insanlar
Yatili ya da surunerek de olsa esimi meslek sahibi yapmislar.
Evlenirken bana 1 bilezik bile takamadilar durumlari o kadar kötü.
Benim eşimde deli gibi mutfak alışverişi yapma hastalığı var. Sebebini çok sonra öğrendim hala icimde sizidir.
Eve deli gibi pastirma sucuk alir.
Yahu dedim bir gün alma yeter atsin bitsin oyle al
" çocukken canim cekerdi , hic yemeden büyüdüm Deniz" dedi bana.
Çocuklarımın cani cekmesin !
Biz esimin ailesine her ay maddi olarak yardim ederiz.
15000 lirayi 1 yilda veriyoruz. O yüzden ben de birikimlerinden kardesime ayirmistim. Esim sesini cikarmadi bu duruma. Ben de çıkartmam .
Sağlığımız yerinde olsun , is maddiyata kalsin. Para benim icin birilerine yardimci olmak mutlu etmek icin var
Yiyorum iciyorum geziyorum
Şükür sağlığım yerinde
Evim var arabam var
Aman bir tane daha olsun demem. Yeter bize.
Babam her zaman soyler
"Eğer biz bir aileysek parası olan olmayana bakacak " diye.
O da verir ve geri almaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…