Bilmiyorum kafam karışık mesele para meselesi değil aynı olayı eşimin ailesi yapsa tepki verirdim15.000 tl icin anneme tepki koysam , yuzune bakacağım bir babamda kalmazdi sanırım. E o vakitten sonra bana kocada lazim degil.
Ben olsam canınız sağ olsun anne , isiniz görülsün de onemli olan o derdim.
Anneme 8 tane 3lu burma vermistim. O zaman durumum cok iyiydi. Anne dedim bak bublar kardesimin. Evlenirken gelinin koluna takarsiniz.
Kardesim evlendi.
Bir baktim bileziklerin gepsi 2li burma.
Annem sıkışmış satmış hepsini sonra 2li almis koymus yerine.
Ne diyeyim
Hiç sesimi bile çıkarmadım
Cani sag olsun
Soylemeyin esinize. Duydugu zaman " o kadar para gerekti onu sattik" dersinizBilmiyorum kafam karışık mesele para meselesi değil aynı olayı eşimin ailesi yapsa tepki verirdim
Artık olan olmuş..cidden haklisin.. aileniz borçları alışkanlık etmiş.. uygun bir dille her ihtiyacınız olduğunda ben sizin yanınızda olamam..benimde küçük ailem var..kardeşime burs veriyorum..benimde kendime göre taksitlerim var..de..Size kızmadım bende öyle düşünüyorum ailemin kredi ile başları dertte ve sürekli bundan dolayı tanıdıklardan borç aldılar ömürleri boyunca benimde sürekli olarak elim üstümde eşimde bilir karışmaz. Kardeşim okuyor aylık masrafının bir kısmını karşılıyorum oraya gittiğimde ellerim kollarım dolu dolu giderim ayrıca bundan önce de bir kere daha kredi borçlarını ben ödemiştim onu geri ödemeyin demiştim çünkü benim bekarlıktan kalan bir paraydı bende öyle uygun gördüm. Bir tanıdıktan iki tane tam altın almışlardı onu ödedim onu da geri ödemeyin dedim bir tanıdıktan 2500 tl borç almışlardı onu da ben ödedim ve geri ödemeyin dedim bunun yanında daha beş ay önce yine bir miktar para yolladım ve bunu da ödemeyin dedim. Benim üzüldüğüm ve olaydan haberim olduğundan beri kafama taktığım nokta ben emanet olarak bırakmıştım ve o altın kolyeyi eşim almıştı manevi değerinden dolayı demiyorum ama bunu bize sorması gerekirdi bir yanım tavır koyma diyor ama bir yanımda sorumlu olduğum bir insan daha var bu yapılan saygısızlık diyor
Zaten şu an için söylemeyi düşünmüyorum. Çünkü aileme karşı güvensiz olmasından korkuyorumSoylemeyin esinize. Duydugu zaman " o kadar para gerekti onu sattik" dersiniz
Gerçekten çok hayırlı bir evlatmışsınız ailenize hep destek olmuşsunuz...ama bozdurmuslar kolyeyi şuan beklemekten başka yapabileceğiniz birşey yok olan olmuş fakat kalan bileziklerinizi kendi evinizde ya da banka kasasında muhafaza edin bence benzer bir durum yaşamamak için.Size kızmadım bende öyle düşünüyorum ailemin kredi ile başları dertte ve sürekli bundan dolayı tanıdıklardan borç aldılar ömürleri boyunca benimde sürekli olarak elim üstümde eşimde bilir karışmaz. Kardeşim okuyor aylık masrafının bir kısmını karşılıyorum oraya gittiğimde ellerim kollarım dolu dolu giderim ayrıca bundan önce de bir kere daha kredi borçlarını ben ödemiştim onu geri ödemeyin demiştim çünkü benim bekarlıktan kalan bir paraydı bende öyle uygun gördüm. Bir tanıdıktan iki tane tam altın almışlardı onu ödedim onu da geri ödemeyin dedim bir tanıdıktan 2500 tl borç almışlardı onu da ben ödedim ve geri ödemeyin dedim bunun yanında daha beş ay önce yine bir miktar para yolladım ve bunu da ödemeyin dedim. Benim üzüldüğüm ve olaydan haberim olduğundan beri kafama taktığım nokta ben emanet olarak bırakmıştım ve o altın kolyeyi eşim almıştı manevi değerinden dolayı demiyorum ama bunu bize sorması gerekirdi bir yanım tavır koyma diyor ama bir yanımda sorumlu olduğum bir insan daha var bu yapılan saygısızlık diyor
Teşekkür ederim...ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
Eşimin emeği var tabiki ve çocuğuma takılan takımlardı bir kısmıKesinlikle size ve eşinize soylemeleri gerekirdi 8 bin lik.degil 15 binlik taki lazim onu bozdurabilir miyiz diye izin istemeleri gerekirdi. Yarin birgun aileniz bildiginizi eşinize soylerse esinizin karsisinda zor duruma duruma düsebilirsiniz kendisinden sakladiginiz icin. Eger o altinlarda eşinizinde emegi parasi varsa Ben olsam eşimle paylasirdim kolyeyi satmislar bana da sattiktan sonra soylediler diye ama altinlar sadece size aitse kimseye bilgi hesap vermek zorunda degilsinz size kalmis
sizin durumunuzla konu sahibinin durumu farklı. siz kardeşinize almışsiniz Anneniz kardeşinize ait bir şeyi satmış. konu sahibinin kendi mali gitmiş arada.15.000 tl icin anneme tepki koysam , yuzune bakacağım bir babamda kalmazdi sanırım. E o vakitten sonra bana kocada lazim degil.
Anneme 8 tane 3lu burma vermistim. O zaman durumum cok iyiydi. Anne dedim bak bublar kardesimin. Evlenirken gelinin koluna takarsiniz.
Kardesim evlendi.
Ne diyeyim
Cani sag olsun
Ailenizin agzi sıkıysa yerine koyana kadar esinize birsey demezlerse sikinti yok ama derlerse esiniz bozulacaktir kendisinden gizlediginiz icin bence. Yani empati yapin ben olsam esim bildigi halde soylemedigi icin kizardimEşimin emeği var tabiki ve çocuğuma takılan takımlardı bir kısmı
siz ne iyi bir kardeşsiniz öyle...15.000 tl icin anneme tepki koysam , yuzune bakacağım bir babamda kalmazdi sanırım. E o vakitten sonra bana kocada lazim degil.
Kardesim evlendi.
Ne diyeyim
Cani sag olsun
ne çekti şu kayınvalideler gelinlerin dilinden site deAynı şeyi kv yapsa ondan kötüsü yoktu şuan. Ama kadın ailesi melek erkek ailesi şeytan oluyor nedense.
İkiyüzlü yorumlara ifrit oluyorum. Mesele para değil sizden gizli kimse altınlarınızı bozamaz sadece siz de yoksunuz eşiniz var ortada. Yanlış yapmışlar.
Bir erkek kardeşim var sadecesiz ne iyi bir kardeşsiniz öyle...
Sergilerimsizin durumunuzla konu sahibinin durumu farklı. siz kardeşinize almışsiniz Anneniz kardeşinize ait bir şeyi satmış. konu sahibinin kendi mali gitmiş arada.
aileyle ilgili fikirlerinize katılmasam da saygı duyuyorum. yalnız şunu merak ediyorum aynı şeyi eşiniz yapsa ikinize ait 15.000 tl yi kayinvalideniz ve kayinpederinize verse ve size söyleme zahmetine bile girmese ya da eşinizin ailesi ikinizin de haberi olmadan alsa aynı yüce gönüllülüğü sergileyebilir misiniz?
Eski konularınıza baktım da siz kardesinize ev! Vermişsiniz.siz ne iyi bir kardeşsiniz öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?