İşin içinden çıkamadım

Borç istemişler 8 binlik bilezik bozun demişler. Onlar gitmiş haber vermeden 15 bi lira almışlar. Söylediklerinin 2 kati. Tepki göstermek en doğal hakkınızdır. Size simdi aileye tepki gosterilirmi vs diyen cok olir. Ona tepki gösterme buna tepki gösterme sonra herkes üstüne üstüne gelince vay efendim mesafe koy. Kadınlar kulübünün her türlü ilişkiye tavsiyesi zaten bu oluyor. Ama aynisini kv yapsa boşan demeye kadar gider konu. O yüzden böyle diyenleri çok takmayın.

Haklısınız.
 
Annenin evinde bu kadar değeri yüksek takiya hele birikim yapmak için ne lüzum var. hırsızı dolandırıcısi çok var. Gidin ziraat veya başka bankada altın hesabı açın. Orada gram gram biriktirin.
 
Sizin altınlarınızın ailenizde durması bana tuhaf geldi biraz. Çalınsa etse onlar da zor durumda kalır üstelik. Bence kasa falan kiralayın bankada kafanız rahat olsun. Burda kv ve kp in evinde dursa o altınlar herkes aman ha bozarlar güvenme etme derdi size. Şuan da tam olarak o durum olmuş, ailenizin size sorması lazımdı. Ama yazdığınız yorumlardan anladığım ailenize o kadar yardım etmişsiniz ki artık ne yapsalar sizin itiraz etmeyeceğinizi düşünmüşler. Bu yapılan birikim eşinizle sizin ortak birikimi ve kafalarına göre 15 binlik altın bozmaları cok yanlış. Ailenizle konuşup eşimin haberi yok 2 bilezik diye biliyor kolyeyi dersem ben yalancı olurum o duymadan yerine koymaya çalışın deyin. Ve o altınları ailenizden alıp bankada tutun.
 
Aileniz bile olsa böyle bir şeyi habersiz yapma hakları yok.
Haberli yapma hakları bile yok.
Altınlar size ait sonuçta
 
anne baba da olsa yine de fikir değiştirdiklerini seninle paylaşmaları gerekirdi, sonuçta eşinle senin ortak birikimin, bana çok tuhaf geldi. en azından seni geçtim kızlarısın diyelim sırf arada eşin var diye ondan çekinip söylemeleri gerekirdi

annen orda zinciri aldık dediginde sen tepkini koymalıydın , bence de kalan altınlarını derhal almalısın şahsen ben öyle yapmıştım. kv deydi altınlar dedim nolur nolmaz bu devirde kimseye güven yok, dügünde takacagım bahanesiyle aldım kasaya koydum hemen.
 
Siz elbette haklısınız.
Bakmayın şimdi sevgi pıtırcığı gibi takılan şu yorumculara, eğer konu kocamın annesi yani kaynanam benden habersiz altınlarımı bozdurmuş şekilde olsaydı o sevgi pıtırcıkları cellat kesilirdi :/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…