işin içinden çıkamıyorum yardımm..

Ben herhalde senin yerinde olsam önce sevgilimi annemle tanıştırdım. Ertesi gün de annemle bir cay bahcesi tarzında bir yere oturur hamile olduğumu söylerdim. Bu ara sevgilimden yakında olmasını isterdim annem ilk şoku atlattıktan sonra onu da cağırır hep beraber cözmeye calışırdım herhalde... Allah'ım yardımcın olsun...

Annemle 3 yildir tanisiyorlar zaten birlikte evlenmek istedigimizi soylemek mantikli olur mu sizce? Birlikte mi soylemeliyiz

Kesinlikle annene anlatman sart kuzum. Cok kucuksun.. kacmayi aklindan bile gecirme.. sevgilin ve ailesi dunya iyisi insanlar olsa bile yarin yuzyuze bakarken neler yasayacagini bilemezsin. Cok kucuksun hayati ogrenmen zaman alacak bu surecte de senin icin en iyisini ancak annen bilir inan.. keske ve keske onlem alsaydiniz.. bedenen olmasa da ruhen kucucuksun sen daha.. ama madem olan olmus anneciginin herseyi bilmesi lazim. Yarin evliliginin huzuru icin de bu gerekli.. simdi bunlar sana cok sey ifade etmeyebilir ama sen tavsiyelerimizi dinle ve annene bir an once acil. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah..

Dualariniz icin cok tesekkur ederim umarim dediginiz gibi olur hersey.Bi bilginiz var mi acaba ne zaman belli olmaya baslar karnim.

Buarada annenle konus ki biran once bir doktora gidin beraber.. hersey yolunda mi bir baktirman da gerekir..

Annemle 3 yildir tanisiyorlar zaten birlikte evlenmek istedigimizi soylemek mantikli olur mu sizce? Birlikte mi soylemeliyiz

Sizin eve gidip geliyormu sevgilin ? Gidip geliyorsa evde de konuşabilirsin annenle, dış kapıyı açık bırakirsin sevgilin o an eve girer. Bence ilk başta annene yanlız söylemelisin hamile olduğunu o ilk şokunu atlatinca sevgiliniz devreye girer...

Ben işler cikmaza girerse hamile oldugumu soyleyebilirim onun haricinde soyleyemem ki onu yapamam.

Ben işler cikmaza girerse hamile oldugumu soyleyebilirim onun haricinde soyleyemem ki onu yapamam.

Bence söylemek zorundasın. Bu gizlenicek bişey değil. Hani zaten diyelim ısrar edip düğünü hemen yaptınız. Zaten şuan hamilesin sence annen okadar ısrar dan sonra erken doğum fln olduğuna inancakmi ? Ben olsam inanmam ve bu sefer baştan açık konusmadigin için onun tepkisi daha da ağır olucak.

Canim ilk regly gecikmesi olduguna gore ikinci aya giriyorsun. Ucuncu ayda da belli edebilir daha erken de kilo vs baslayabilir.. bir de anne neticede bir sorun oldugunu da hisseder bence.. Karnin belli olmadan evlenmen icin biran once konusmalisin ki bir an once nikah kiyilsin.. sen topla cesaretini.. annene karsi cok uysal ol.. o sana en dogru yolu gosterir.. madem serbest bir ailesiniz abi vs yok sana bir zarar gelmeden hayirlisiyla atlatirsin insallah.. ondan sonra da annen ne derse dinle.. sakin kendibasiniza is yapmayin kacmak falan olmaz kuzum.. allah yardimcin olsun..

Son düzenleme:
Tamam ozamann lutfen dua edin benim için bi sorun cikmamasi icin.Yardim ettiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim

Allah yardımcınız olsun, bende arkadaşlarıma katılıyorum, önce anne kız konuşması yapın, zor olacak ama yapılması gereken bir konuşma, sonra zaten annen erkek arkadaşınla da konuşmak isteyecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.

İs cikmaza girmis zaten canim benim.. annen bu kadar israrin sonucu zaten sana hamile misim diye soracak. Yoksa okul bitmeden hayatta evlendirmez ki.. sen israr ettikce ilk aklina gelen bu olacak.. o an sakin inkar etme galiba durum bu de test yaptigini soyle.. seni dokora gotursun o surede biraz olsun bu fikre alisir.. sonrasi da hakkinizda hayirlisi.. yasin hataya cok musait bir yas canim benim.. en iyisini annecigin bilir..

Son düzenleme:
yaşın henüz cokküçük . senin için oldukça üzüldüm . henüz bir mesleğin yokken eline para almamısken yaşıtların cok güzel okullarda üniversitelerde okurken bir kere yakaladığın genç olma fırsatında bebek bakmak , eşlik yapmak , anne olmak ... sorumluluğun cok büyük . umarım ilerde pişman olmazsın . gelelim asıl konuya acıkcası ben annene deme önce evliliği sor diyorum . eğer ikna olursa erken doğum dersin ya da evlendikten sonra uygun bi dille diyebilirsin . evliliğe ikna olmazsa son çare olarak de bence hamile oldugunu önce agzını yokla .

10 gün gecikince hamile olmuş olunmuyormuydu ya:26:

annenizin karşısına sevgilinizle gecin ve konuşun...

Eğitimime devam etmeyi düşünüyorum zaten ,bu sene sinava hazirlanacagim ne olursa olsun..tesekkur ederim

Bunu gec bence.Senin gibi dusunen 15-16yasindan sonra aciktan okurum ya diyen hicbir ogrencim bitiremedi.Heleki bide kucakta cocukla...

Neden aldirmiyorsunuz bu cocugu ? Ben olsam aldirirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

17 yaşımı yeni doldurdum ve 18 i dolduruyorum
5 yıllık bir ilişki ve hamilesin

şok yaşamayayım da ne yapayım
şaka gibi resmen

Şimdi senide benide cani ilan edenler çıkacaktır ama mantıklı çözüm bencede bu.

Anneside eğer hamile olduğunu duyarsa bu çözümü sunacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…