- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.
Ben herhalde senin yerinde olsam önce sevgilimi annemle tanıştırdım. Ertesi gün de annemle bir cay bahcesi tarzında bir yere oturur hamile olduğumu söylerdim. Bu ara sevgilimden yakında olmasını isterdim annem ilk şoku atlattıktan sonra onu da cağırır hep beraber cözmeye calışırdım herhalde... Allah'ım yardımcın olsun...
Kesinlikle annene anlatman sart kuzum. Cok kucuksun.. kacmayi aklindan bile gecirme.. sevgilin ve ailesi dunya iyisi insanlar olsa bile yarin yuzyuze bakarken neler yasayacagini bilemezsin. Cok kucuksun hayati ogrenmen zaman alacak bu surecte de senin icin en iyisini ancak annen bilir inan.. keske ve keske onlem alsaydiniz.. bedenen olmasa da ruhen kucucuksun sen daha.. ama madem olan olmus anneciginin herseyi bilmesi lazim. Yarin evliliginin huzuru icin de bu gerekli.. simdi bunlar sana cok sey ifade etmeyebilir ama sen tavsiyelerimizi dinle ve annene bir an once acil. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah..
Annemle 3 yildir tanisiyorlar zaten birlikte evlenmek istedigimizi soylemek mantikli olur mu sizce? Birlikte mi soylemeliyiz
Bence sen yanliz konusmalisin canim.. siz konustuktan sonra annen zaten sevgilinle muhtemelen konusmak ister
Annemle 3 yildir tanisiyorlar zaten birlikte evlenmek istedigimizi soylemek mantikli olur mu sizce? Birlikte mi soylemeliyiz
Sizin eve gidip geliyormu sevgilin ? Gidip geliyorsa evde de konuşabilirsin annenle, dış kapıyı açık bırakirsin sevgilin o an eve girer. Bence ilk başta annene yanlız söylemelisin hamile olduğunu o ilk şokunu atlatinca sevgiliniz devreye girer...
Ben işler cikmaza girerse hamile oldugumu soyleyebilirim onun haricinde soyleyemem ki onu yapamam.
Tamam ozamann lutfen dua edin benim için bi sorun cikmamasi icin.Yardim ettiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim
Bilmiyorum soylemeyi dusunmuyoruz simdilik en azindan kimse bilmesin diyoruz
Eğitimime devam etmeyi düşünüyorum zaten ,bu sene sinava hazirlanacagim ne olursa olsun..tesekkur ederim
Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.
Bunu gec bence.Senin gibi dusunen 15-16yasindan sonra aciktan okurum ya diyen hicbir ogrencim bitiremedi.Heleki bide kucakta cocukla...
Neden aldirmiyorsunuz bu cocugu ? Ben olsam aldirirdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?