işin içinden çıkamıyorum yardımm..

Kısaca Şoktayım... Allahım evlatlarımızla sınamasın bizleri...

Allah yardımcınız olsun..

Aldırman bebek içinde senin içinde en iyisi gibi görünüyor..
Günah diyen olacak ama zaten bunun günahını düşünecek hal kalmamış..
o yavrucağın doğup büyüyeceği ortamın nasıl olacaının hiiç garantisi yok.
Allah yardımcın olsun kardeşim
güzel dille konuş
hata ettim de tek sana sığınırım de
annen tabiki çok tepki verecek pollyannalığa gerek yok
ama sonra düzelir
tevekkül et gerisi hallolur

çok küçüksün be güzelim konuyu olduğu gibi annene anlat ki en iyi sonucu annen düşünsün senin için. İnşallah pişman olmazsın ilerde

evet hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim yavrularımıza yardım etsin

Şimdi senide benide cani ilan edenler çıkacaktır ama mantıklı çözüm bencede bu.

Anneside eğer hamile olduğunu duyarsa bu çözümü sunacaktır diye düşünüyorum.

Valla ne ilan edilirsek edilelim Parkon.Su durumda aklin yolu bir .Bir akilsizlik yapmislar.Oglanda tas catlasin 19-20 yasinda falandir.Biyiklari yeni terlemis.Eskidenmis o babanne ananelerimizin dedelerimizin 15-16 sinda evlenip bir asir neredeyse ayni yastiga bas koymalari.Simdi bu genc kizimizinda ve oglumuzunda 3-4sene sonrasini tahmin etmek malesef güc degil birde bebekle..Kac tane ogrencim bu sekilde 20sinde babaevine dondu birtanesinde 15 yasinda kizina dugun istedi diye dugun yaptilar da baba hapse giricekti nerdeyse neyseki bu kizimizin 17si bitmis...Erken olgunlastim demis ama erken olgunlasma diye birsey yok.Bir bebek "b" sesini cikarmadan konusamaz;bir insan yasi gelmeden de olgunlasamaz.Bu ikisi de ayni sey.

canım benim hiçbir şekilde seni yargılayamam...herşey insanlar için bebeği aldır ya da aldırma diyemem neyin hayırlı olacağını Allah bilir..yalnız şu gerçekki henüz çok gençsin önünde pırıl pırıl bir hayata seni bekler...yani hayatın daha önemli buna göre karar ver

Bizim bi tanıdığımızın kızı üniv. 2. sınıftayken hamile kalmış, 7 aylık hamileyken de evden kaçmıştı. 7 aylık hamile kızı annesi nasıl fark etmez orası ayrı terane... Bu kadar ilgisiz bi anneden ancak böyle bi kız çıkardı zaten... Kız da aynı senin gibi 5 yıldır çocukla birlikteydi. Geçen sene evlendiler, çocuk doğduktan 3 ay sonra da boşandılar. Bence aldırma imkanın varsa çocuğu aldır, hayatına devam et. Ama çocuk büyükse yapacak bişey yok...Ben aileme böyle bişeyi söylemek yerine kaçmayı tercih ederdim. Bizimkiler böyle bişeyle karşılaşsalardı beni kıtır kıtır keserlerdi! Bu arada ''korunma'' diye bişeyden haberiniz yok muydu? Madem bi halt yiyosun, bari korun dimi?

Hayat aynı yoldan yürütmüyor bazen herkezi . Seçimler ve tercihler hepsi insanoğlunun kendisine ait. Daha çok gençsin ama bu yaştaki birine göre konuşmaların olgun . Sevgilinin tepkisi ne oldu bebeğe ?
Hayatının dönüm noktasındasın ve verdiğin karara uygun bir hayat yaşıcaksın bundan sonra umarım hakkında hayırlısı olur

evet konuşmalar çok olgun ayrıca verdiği tepkiler de ayarında

Çocukluktan mı başladınız?
Daha 12-13 yaşlarında bir kız çocuğu sokakta oyun oynarken sizin erkek arkadaşınız mı vardı?
Neyse ..
Evlenmek istediğinizi söyleyin kabul etmezlerse, olanı olduğu gibi doğruca anlatırsınız.
Maalesef yapacakları 2 seçenek var ya evlenmenize müsaade edecekler, yada bebeği aldırtacaklar ..
Maalesef sizin kendinizi tutamadığınız için yaptığınız hatalar, masum bir cana kıymaya neden olabiliyor.
Allah affetsin!

Biz bu olayın aynısını bir yakınımda yaşadık.
17 yaşında hamile kaldı kız ve evlenicem diye tutturdu.
Annesi bebeği aldırmayı teklif edince annesine düşman olup kaçtı.
Kendini çok olgun,anne olmaya hazır hissediyordu,eşide aynı,hatta açıköğretimde üniversite bitirecekti.
Maddi anlamda hiçbir problemleri olmamasına rağmen kız ne okuyabildi nede mutlu olabildi.
23 yaşında döndü baba evine.
Şimdi bizler evlatlarımızı el üstünde tutuyoruz,şımartıyoruz,o yüzden olgunlaşmalarıda 22,haat 24 ü buluyor diye düşünüyorum.
17 yaşında evliliği erkek arkadaşıyla birlikte yaşama özgürlüğü diye düşünüyorlar,ama öyle olmadığını anladıklarında iş işten geçmiş oluyor.

12 yaşında mı sevgili oldunuz? 12 yaş daha çocuk,yeğenim var bu yaşta ya şok oldum

neyse..olanı olduğu gibi anlatmak zorundasın çünkü hamilesin.zaten bebek doğunca ailen evlenmeden önce hamile kaldığını anlayacak o yüzden olan olmuş artık yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

Hıkaye hep aynı zaten.Başı da sonu da.
Hepsi açıktan okuyacagım dıyor sonra bitip gidiyor o heves.Hep geri dönüşler oluyor evlerine.
Ben en çok ''hocam nişanıma beklıyorumm/düğünüme geliyosunuz'' dediklerinde sinir krizi geçirirdim.Yaş 30 bende bişey yok 15 yasında kız nişanına davet ediyor
Neyse konu sahibi kardeşimiz böyle düşünmüyor sanırım ama çok büyük hata yapıyor.Hayatı boyunca bunun bedelini ödeyecek malesef pişmanlıkla.Biz uyarımızı yapalım da gerisi ailesi ve kendilerine kalmış...

Düşün ki anlatmadan annen kabul etti bir sure sonra hamile olduğun öğrenilirse annen daha mi az üzülecek herseyi baştan anlat derim kizsada uzulsede annen o bilmeye hakki var.

Bende konunun sahte olduğunu düşünenlerdenim. Hamile olmasından kaynaklanmıyo bu düşüncem çünkü bende yakın çevremden gördüm bu yaşlarda hamile kalanları ama asıl sıkıntı şuki 12 yaşında bi insan sokakta oynar okula gider sevgili yapmaz onuda geçtim annesi 3 yıldır tanıyormuş hangi anne 14 yaşındaki kızının sevgilisine karşı çıkmaz. Ya gerçekten bu işlere çok çok erken atıldın başında akıl vericek kimsen yok yada konu sahte (sahte olduğunu düşünüyorum)

Ah be güzelim sen ne yaptın? Daha çocuksun. 17 yaşındasın beş senelik ilişkin var. Ana sütünden kesilir kesilmez mi sevgili buldun kendine. Hemen git annene durumu anlat. Hamile olduğunu söyle çok zaman geçmeden. Bu yaşta evlenip hayatını mahvetme. Mutlaka vardır bir çözümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…