- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ss_esperanza
-
Allah yardımcınız olsun, bende arkadaşlarıma katılıyorum, önce anne kız konuşması yapın, zor olacak ama yapılması gereken bir konuşma, sonra zaten annen erkek arkadaşınla da konuşmak isteyecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.
Ben işler cikmaza girerse hamile oldugumu soyleyebilirim onun haricinde soyleyemem ki onu yapamam.
Şimdi senide benide cani ilan edenler çıkacaktır ama mantıklı çözüm bencede bu.
Anneside eğer hamile olduğunu duyarsa bu çözümü sunacaktır diye düşünüyorum.
Herkese iyi aksamlar diliyorum
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Ben bu durumu aileme anlatmadan nasil kabul ettirebilirim lutfen akil verin.
Hayat aynı yoldan yürütmüyor bazen herkezi . Seçimler ve tercihler hepsi insanoğlunun kendisine ait. Daha çok gençsin ama bu yaştaki birine göre konuşmaların olgun . Sevgilinin tepkisi ne oldu bebeğe ?
Hayatının dönüm noktasındasın ve verdiğin karara uygun bir hayat yaşıcaksın bundan sonra umarım hakkında hayırlısı olur
Valla ne ilan edilirsek edilelim Parkon.Su durumda aklin yolu bir .Bir akilsizlik yapmislar.Oglanda tas catlasin 19-20 yasinda falandir.Biyiklari yeni terlemis.Eskidenmis o babanne ananelerimizin dedelerimizin 15-16 sinda evlenip bir asir neredeyse ayni yastiga bas koymalari.Simdi bu genc kizimizinda ve oglumuzunda 3-4sene sonrasini tahmin etmek malesef güc degil birde bebekle..Kac tane ogrencim bu sekilde 20sinde babaevine dondu birtanesinde 15 yasinda kizina dugun istedi diye dugun yaptilar da baba hapse giricekti nerdeyse neyseki bu kizimizin 17si bitmis...Erken olgunlastim demis ama erken olgunlasma diye birsey yok.Bir bebek "b" sesini cikarmadan konusamaz;bir insan yasi gelmeden de olgunlasamaz.Bu ikisi de ayni sey.
Ben 17 yasimi yeni doldurdum ve 18i dolduruyorum 5 yıllık bi iliskim var ve ben suanda hamileyim .Lise son sinifi okuyacaktim bu sene.Evlenmek istiyoruz lise sonu aciktan okuyacagim.Anneme bu durumu nasil acacagim asla izin vermeyecek biliyorum,erkek arkadasimin ailesi kabul etti (hamilelikten haberleri yok)
Biz bu olayın aynısını bir yakınımda yaşadık.
17 yaşında hamile kaldı kız ve evlenicem diye tutturdu.
Annesi bebeği aldırmayı teklif edince annesine düşman olup kaçtı.
Kendini çok olgun,anne olmaya hazır hissediyordu,eşide aynı,hatta açıköğretimde üniversite bitirecekti.
Maddi anlamda hiçbir problemleri olmamasına rağmen kız ne okuyabildi nede mutlu olabildi.
23 yaşında döndü baba evine.
Şimdi bizler evlatlarımızı el üstünde tutuyoruz,şımartıyoruz,o yüzden olgunlaşmalarıda 22,haat 24 ü buluyor diye düşünüyorum.
17 yaşında evliliği erkek arkadaşıyla birlikte yaşama özgürlüğü diye düşünüyorlar,ama öyle olmadığını anladıklarında iş işten geçmiş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?