- 7 Ocak 2016
- 10.356
- 49.963
- 598
Bende çağrı merkezınde çalışıorum yıllardır.Ve o kadar zor ki.Ama çalışmak zorundayım.Bu dunyada kımseye guven yok.Sigortamız yatıo elımıze gecen para var.Eşinizin gelırı yeterlıyse calısmayın.İyi günler ben evliyim. 27 yaşındayım 5 yıldır çalışıyorum öğretmenim. İşimi sevmiyorum. Sabahlari uyanmak çok zor. Her gün aynı şeylerle uğraşmak istemiyorum.
Acik öğretimden bi bölüm mü okusam diyorum ılahiyat fln bazen de aklıma 2. Öğretim bi üniversite okusam diye düşünceler geliyor.
Bunları yapacak enerjiyi kendimde bulur muyum bilmiyorum.
Öte yandan evliyim. 2 yıla yakın. Bebek sahibi olmak da istiyorum ne yapayım?
Burada sevmiyorsan yapma mesleği diyenler olacak mesleğimi hakkıyla yaptığıma inanıyorum sadece sevmiyorum. Belki çalışmayı sevmiyorum evde olmak beni mutlu ediyor
Canım benim .Ben oturarak calısıorum ama beynim yoruluo.Çalışmak zorundayız.Hayat çok pahalı.Ekmek parası ne yapalım. Belim kırılıyor valla geberiyorum benim isim çok ağır çok yorucu . Psikolojik tarafı daha ağırbazen ağlayarak gidiyorum. Ama gidiyorum neden ? Paraya ihtiyacım var ve burası Türkiye
Insanlarla uğraşmak gerçekten çok ama çok zor canım Allah hepimize kolaylık versin hiç bir iş kolay değil kiCanım benim .Ben oturarak calısıorum ama beynim yoruluo.Çalışmak zorundayız.Hayat çok pahalı.
Aynen öyle.Ne yapalımmevde oturunca kimse maaş vermio.Sigorta çok onemlı benım ıcın.Her kadın bence parasını kazanmalı.Insanlarla uğraşmak gerçekten çok ama çok zor canım Allah hepimize kolaylık versin hiç bir iş kolay değil ki
Bende çağrı merkezınde çalışıorum yıllardır.Ve o kadar zor ki.Ama çalışmak zorundayım.Bu dunyada kımseye guven yok.Sigortamız yatıo elımıze gecen para var.Eşinizin gelırı yeterlıyse calısmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?